Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Tallinna kaubamaja
 
looreen 20. juuni 2002, kl 22.49
Läksin toiduosakonda,et kassile Kitekati osta,noh neid 100g pakke,mõtlesin,et võtan kohe 10tk.siis mitu päeva ei pea kassile süüa ostma.No turvamees jooksis kohe kohale ja seisis mu kõrval,selline nägu peas,et ma tahan need 10pakki ära varastada.Ja siis ta jälitas mind poes,igat mu liigutust jälgides ja tuli ka löpuks kassasse kontrollima,et järsku ma ikka ei maksa.No mulle jättis see turvamees küll väga vastiku mulje.Huvitav,kas 10pakki Kitekati 100g ei võigi osta.
 
Silja 21. juuni 2002, kl 09.36
Tal oli ilmselt igav ja võib olla nägid sa nii kena välja, et ta ei saanud silmi sult ära pöörata??? Kaalu asja positiivste külge, ilmselt ta unistas ise olemast sinu kass, kellele sa Kitekati ostad.
 
? 21. juuni 2002, kl 09.56
või oli ta eelmises elus kass ja kõht läks tühjaks, sülg hakkas jooksma..
 
juta 21. juuni 2002, kl 11.52
Aga mulle ei müüdud täna hommikul kaubamajas vett. Kõndisin sellega kassasse ja kassapidaja ütles, et oi, seda ei saa ma teile müüa, kassa loeb vale hinna. Ja luges küsimuse sellega lahendatuks. Mina oleksin leidnud asjale kaks kliendisõbralikumat lahendust - 1. Pakkuda ennast mulle uut vett tooma, see polnud ilmselt ainus pudel, mis neil müügil. 2. Võtta mu käest raha ja lüüa see hiljem kassasse. Aga ei viitsinud hakata inimesele tema tööd õpetama.
 
vend 21. juuni 2002, kl 12.15
Tegelt oli turvamees eksinud ja ta tahtis lihtsalt leida väljapääsu ning kuna ta nägi et sa ostad midagi ning sa olid esimene kes silma hakkas siis hakkaski sind lihtsalt jälitama.
 
emme 1 21. juuni 2002, kl 12.57
juta
Sinu poolt pakutud varjantidest esimene on õige,et oleks võinud pakkuda end teis pudelit tooma,aga teine variant kaubamajas vist küll läbi ei läheks.See müüja oleks pärast oma ülemuse käest kindlasti riielda saanud.et võttis raha vastu toodet registreerimata.Kassapidajatel on kindlad reeglid mida tohib ja mida mitte.Ma küll ei tea kas kaubamaja kassades on kaamerad,aga eeldan ,et on ja juba see sunnib sind reeglitest kinni pidama.
 
JK 21. juuni 2002, kl 15.57
Mul endal ei ole õnneks mingit sellist kogemust ühegi turvamehega olnud, aga tean juba kindlalt ette, et kui peaks midagi sellist juhtuma, siis sõimaksin tal kohapeal kõva häälega, üle poe, näo täis ja nõuaksin kaebuste raamatut. Mida nad raisad ahistavad ostjaid. Niikaua, kui me ikka ise midagi nende nõmeda tegevuse vastu ette ei võta, niikaua nad kuradid meid ka ahistavad.
 
Kats 21. juuni 2002, kl 18.21
Minul pole Kaubamajas kunagi ühtki probleemi olnud; vastupidi - hästi toredad ja asjatundlikud teenindajad on sattunud. Hakkavad alla käima või? Soodustuse juba kaotasid toidupoes ära....
 
plus 26. juuni 2002, kl 13.01
Juta teine variant oli ka täiesti õige. Töötan ise ka poes ja mõnikord juhtub nii et kaup ei lähe läbi ( assistendid on oma töö tegemata jätnud). No ja siis ei jää ju muud üle kui niisama raha küsida ja pärast asi korda ajada. Vot nii! Nii et emme 1 see ei ole mingi rikkumine.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!