Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Trùcco lainerid
 
Betty 21. juuni 2002, kl 13.16
Kui keegi mäletab siis mõnda aega tagasi tundsin huvi et kus kohast saab osta Sebastian Trùcco roosat silmalainerit. Käisin siis salongid läbi ja mis kõige "toredam" oli : see on otsas igal pool. Aga testrid seisavad väljas. Küsisin siis et äkki ma saaks testri ära osta. Stockmanni 5.-korruse salongist öeldi et see peab olema väljas et kliendid saaks proovida. Ja nii palju öeldi ka veel et Ameerikas on need ka otsas. Milleks siis tester kui seda toodetki enam ei toodeta? Äkki oleks viisakas korjata ära näidis mida enam ei toodeta?
 
kassu 21. juuni 2002, kl 13.52
Oh, Betty , ka mina mõtlesin et lähen täna sinna ilusalongi just trucco lainereid vaatama .Laiskus sai võitu ja ei viitsinud absoluutselt mööda treppe sõita .Ja nyyd loen sinu lugu siin:) Ma oleks ka arvatavasti lolliks ennast vihastanud:))
 
tots 21. juuni 2002, kl 15.15
Mis neid lainerites siiss nii head on,et terves maailmas nad järsku neljapäevasel päeval otsa said?Äkki olen ma midagi olulist endast mööda lasknud?
 
Merilyn 21. juuni 2002, kl 15.56
mis nende laineritega on? Miks peaks just selle firma omi taga ajama,kui on palju muid valikuid sh ka veekindlaid.
 
elevant 21. juuni 2002, kl 16.10
merilyn: teistel firmadel minuteada praegu heleroosat pole.

ja trucco toodetega on üldse nôme lugu. igal pool reklaamitakse, aga osta ei saa. sügisel oli nende läikivate kunstripsmetega nii, et kôik ajakirjad ja trendietendused soovitasid, aga salongidest öeldi, et neid antakse ainult kingituseks, kui salong piisavalt suure koguse trucco tooteid müüki vôtab ja siis salongid kingivad neid klientidele edasi ja mingi raha eest kuskilt osta neid kuulsaid ripsmeid ei saagi ... urrr.
 
May 21. juuni 2002, kl 18.06
ma tellisin AVONist heleroosa, aga see oli talvel... võib olla enam pole
 
kassu 21. juuni 2002, kl 23.12
Mis siis nende laineritega on jah:)? Mina olin täielik "reklaamiohver" peale seda kui nägin seda "Kaunis Kaunimaks " saates:) Tavaliselt nii ikka ei juhtu:D
 
dzei 23. juuni 2002, kl 00.57
oriflamel oli ka talvel roosa lainer, muidugi kvaliteet pole see...
 
May 24. juuni 2002, kl 13.46
oi jah, ma mõtlesin ka oriflame'i oma tegelt!!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!