Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Fizz Superstari finaal
 
Beggy B 22. juuni 2002, kl 17.15
Oli ikka kummaline saade, filmitud kuskil ööklubis, lava kaunistuseks mingi marlikardin ja korraldus lonkas kõiki 8 jalga. Vähe sellest, et vaesed Vaikule ja Must pidid oma punkte mitmeid kordi kordama, ei suudetud ka punkte korralikult kokku lugeda. Vahepeal kadusid punktid ära, siis tekkisid jälle juurde, kummaline. Kuidas need saldejumsid mõtlevad Eurovisiooni korraldama hakata, kui isegi pisikese noortesaatega hakkama ei saa.
Ja võitjatüdruk oli tõeliselt kummaline, selline mossis, nagu oleks kole kurb ja õnnetu selle üle, et võitis. Autasustamine oli kah naljakas, korraks lavale ja nänn pihku, jalaga tagumikku ja lavalt maha.
 
corsten 22. juuni 2002, kl 21.11
olen täiesti nõus - pani ka mõtlema, et kuidas nad kyll eurovisiooni korraldada kavatsevad ja suudavad kui ei suuda oluliselt lihtsama asjagagi toime tulla. Masendav. Ma arvan, et võitja oligi morn sellepärast, et see show selline naljanumber oli. Ise oleks kah.
 
Cass 23. juuni 2002, kl 14.41
Totakad, ega Eurovisiooni TV3 ei korralda (õnneks). Seda teeb ikkagi Läti rahvustelevisioon..;)

Kriitikat veel - milleks oli vaja niivõrd segast punktide andmise süsteemi, kus žüriliikmed nimetasid alguses madalamatel kohatadel olijad ja siis hiljem kaks parimat..

Tehniline teostus v. halb...
 
anne 23. juuni 2002, kl 14.44
ei näinud kahjuks finaali.kes võitis.mulle meeldis väga kerli.
 
L. 23. juuni 2002, kl 16.50
Kerli võitiski, mis oli mu meelest küll väga positiivne ja minu meelest ta küll mossis ei olnud, pigem õnnepisarais!
Tehniline pool jättis aga küll kahjuks soovida.
 
May 24. juuni 2002, kl 14.20
mulle see kerli ei meeldinud :(
 
mari 24. juuni 2002, kl 15.00
ei näinud tervet saadet, aga teine pool oli igatahes küll imelik. Jäi selline tunne, et keegi ei teadnud, kus ta olema- mida ütlema peab, rahvas oli vahepeal vait, ainult Kerli andunud fännid kilkasid vahepeal- jube kaootiline. Ja see Kerli ise oli kah selline--- algul nagu tegi rõõmust nägu, pärast hoidis käsi näo ees-- imeliku mulje jättis. Kui ta lõpus laulis, tekkis küll küsimus, kui halvad need teised lauljad olema pidid, et selline võitis.
 
May 24. juuni 2002, kl 20.15
To mari:
tore, et mul mõttekaaslasi on, muidu kõik ainult kiidavad seda tibi igal pool
 
wo:man 25. juuni 2002, kl 10.12
Eriti nõme teostus oli saatel. Autasustamine toimus ka kuskil saatekujtide seljataga, hea, et üldse laval toimus. Punktisüsteemist ei räägigi. Tüütu oli koguaeg kolme saatejuhti kuulata, oleks võind siis inglise keeles rääkida ja igal maal omakeelne tõlge all olla. Tobedalt kukkus igaljuhul välja küll.
 
May 25. juuni 2002, kl 10.38
to wo:man
täpselt!!!!
 
vivace 25. juuni 2002, kl 11.19
Kui esimene kohtunik tänas meeldiva show eest, siis ma küll ei saanud aru, kus see show oli? Nõus Wo:maniga.
 
täpp 25. juuni 2002, kl 13.55
tehnilised probleemid häirisid küll ja veel häiris see, et iga laulja laulis nii veerand, pool kui finaalis koguaeg ühte ja sama laulu nagu muud ei oskaksi.Aga see Kerli oli minu meelest OK, tundus selline energiline ja täis teotahet kui vaid võimaluse saaks - mille ta nüüd sai, loodetavasti läheb tal hästi.
 
Jaana 26. juuni 2002, kl 13.44
Helikvaliteet oli igal juhul masendav. Kõvasti hullem kui nt laulukarssellil, kusjuures tegu on ju rahvusvahelise üritusega, mida enne kõvasti haibiti. Ja kust küll leiti nii palju noori inimesi, kes korralikult viisi ei pea ja kel häält pole (poolfinaalideni välja). Väga pläss üritus.
 
mira 27. juuni 2002, kl 12.30
ma töesti imestan, miks noored lauljad matkivad ja vötavad üksühele laule maha.iseendal jääb ilmselt loovusest puudu.igatahes oli mul kristina deskot kuulates lihtsalt häbi,kohutav, kuidas oli tal üldse vöimalik löppu jöuda
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!