Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Balti jaama R-Kiosk
 
Minni 25. juuni 2002, kl 11.46
Mõni aeg tagasi soovisin Balti jaama R-Kioskist (sellest, kus ajakirjad on riiulitel) reisile ajakirja osta. Arvasin, et Anne oleks hea valik, aga enne ostu lehitsesin selle ikka kiirelt läbi. Kui olin jõudnud ajakirja lõpulehtedeni, hüppas minu juurde müüja (turske lühikeste juustega vanem tädi) ja kukkus lõugama, et ajakirju kohapeal lugeda ei tohi. Olin rabatud, üritasin selgeks teha, et ei tahagi riiuli ees lugeda, aga ta kisas, et "ma nägin küll, te vaatasite horoskoopi!" Muidugi lahkusin kohe, ostu sooritamata. Vaevalt et enam kunagi sinna lähen, muid ostukohti on ju küllalt.
 
. 25. juuni 2002, kl 12.59
Ma ei ole kunagi kannatanud selliseid tüüpe, kes peavad lehekioskit raamatukogu lugemissaaliks.
 
Muti 25. juuni 2002, kl 13.44
Minu arvates on loomulik, et ma ei hakka ajakirja suvaliselt ostma, vaid ikka vaatan enne, milline on huvitavam ja millele on mõtet raha raisata.
 
ülle 25. juuni 2002, kl 15.06
Mul sama nõme kogemus sama koha ja ilmselt sama tädiga.

Ma ütlesin ka seal, et vaatan vähemalt sisukorda, selle peale tuli pikk tiraad, et siis te ju saate juba kõik teada, mis seal kirjas on?!?!

Nagu ajakirja ostmine oleks loterii:)

Praegu tundub naljakas, antud momemdil ajas ikka lõpp vihale.
 
narrija 26. juuni 2002, kl 07.48
Kusjuures sellised olukorrad on nii nõmedad:( Ja kahjuks alati tuleb hiljem meelde sada asja mida oleks võinud tädile öelda...Pole midagi! Mina olen ka käinud seal vahest ostmas , ajakirju lugemas aga pole .Seekord lähengi ja ostan oma värgid sealt .Kurat , tahaks seda pulli näha! Küll se tädi veel mu kääst saab! Paha tujuga hea minna, saab oma viha vähemalt välja valada:)
 
malle 26. juuni 2002, kl 10.36
sama minuga: tahtsin aega parajaks teha ja sirvisin seal kroonikat... kohe pistsid MÕLEMAD müüjad üksteise järel sama teksti lõugama "siin ei ole kroonika lugemise putka siin on POOD kust ostetakse"... täiesti päheõpitud tekst neil juba! rohkem ma igatahes seda "poodi" küll ei külasta!!!

minumeelest on ka normaalne et enne ostmist saaks ikka tutvuda kaubaga... ma ei hakka ju ostma ajakirja mille sisu mind ei huvita!
 
Beggy B 26. juuni 2002, kl 10.43
Kuulge, ajakirja sisu saab ajakirja kaane pealt teada, seal kõik tähtsamad teemad kirjas. Aga, aja parajaks tegemise eesmärgil käia putkas Kroonikat sirvimas on kummaline küll. Ja saage ka aru neist müüjatest, nad ei tee sellist kisa omaalgatuslikult, ikka ülemuste käsul...
 
narrija 26. juuni 2002, kl 10.53
Nohh , kui mina ikka mõnda kallimat ajakirja käin ostmas siis ikka näen et valik on suur .Näiteks tahtsin osta pruutidele mõeldud ajakirja .Neid on ju mitut erinevat varianti .Loomulikult võtsin kohe 2 ette ja uurisin et kummas on rohkem kleidi-pilte , otsisin hetkel endale sobivat tegumoodi mis meeldiks .Lappasin kiiresti läbi ja valisin Modern-Bride`i kuna teises oli rohkem kaunistustele ajakirjaruumi pyhendatud .Kiire pilk sisule peale ja sain oma otsuse tehtud .Ei oleks ette kujutanud et võtan riiulilt yle sajakroonise ajakirja ja alles kodus hakkan yllatuma oma valiku yle .Ja siis uuele ringile loteriid mängima. Loomulikult ei hakka ma poes artikleid lugema , siga kotis aga ka ei osta....Iseasi muidugi kui olen teatud ajakirja fänn ja ostan seda igakuu- olenemata sellest millest parasjagu kaante vahel jutt käib .Ja kui reisile ka läheks - vaataks loomulikult kas ajakirjas on midagi lugemist ka peale retseptide ja remondi-õpetuste .On ju sageli ka pere-ajakirjad mis teatud kuudel millegile erilisele on pyhendatud- lapitekikudumisele näiteks .Muus osas yhinen siin "kaebajatega" - nõme on kui ajakirjaleti esine on ummistunud lugejatest , luasa nii et ma oma ajakirja isegi ei ulatu haarama- et ära osta...
 
Jaana 26. juuni 2002, kl 13.40
Mina töötan ajalehetoimetuses ja minul käivad kogu aeg inimesed siin ajalehte lugemas. MIna küll ei käsi neil osta, aga kaasa enamasti võtta ei luba. Vahel olen isegi tasuta kaasa andnud, kui uus leht juba varsti välja tulemas on või inimesel silmnähtavalt pole raha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!