Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Tivoli tuur
 
Seep 25. juuni 2002, kl 20.30
Kas Tivolis olete juba käinud?
25 krooni pileti eest ja karusellid on nagu viieaastastele.
 
vuubets 26. juuni 2002, kl 09.46
Jubedad hinnad jah. Käisin Viini Prateri lõbustuspargis, seal algasid hinnad 1 eurost. Autodroom oli nt 1,5 ja seda ei saa võrreldagi selle kohutava Tivoliga. Nojah, oli muidugi ka oluliselt kallimaid atraktsioone..
 
Vihmapisar (originaal) 26. juuni 2002, kl 13.50
hinnad on sellepärast sellised, et see Tivoli karusellide varasem rentnik ostis need nüüd päriseks endale. maksis veel 50 milli. ja eks need miljonid on nüüd vaja tagasi teenida. Ennustan, et karusellide osas tivolis midagi lähiajal paremaks ei lähe ja kogu kupatus läb varsti pankrotti.
 
katerin 30. juuni 2002, kl 21.27
Ja miks ei olnud seda paati, mis eelmisel aastal oli? See, mis pea alaspidi vahepeal viis? Just see point, et karussellid nagu viieaastastele, aga hinnad nagu tööinimestele ...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!