Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Pizza americana teenindus
 
Marion 26. juuni 2002, kl 08.44
Käisime eile pizza americanas söömas, üle pika aja tuli pitsa isu peale. Ja mis me avastasime, pitsade hinnad on kahekordistunud. Tellisime siis ettekandjalt selle odavama pitsa kahe peale (kusjuures täiesti piisav) ja 2 mahla (mahl oli väikses pokaalis ja maksis 15.- (!)). Selle peale ettekandja mühatas põlglikult, krabas menüüd ära ja kadus. Kui pitsat serveerima tuli, viskas taldrikud nina alla ja ei mingitki elementaarset viisakust. Hea veel, et küünarnukiga ribidesse ei pannud möödudes. Peale selle, terve meie seal viibimise aja otsustasid töötajad omavahelisi arveid klaarida, loomulikult kõva häälega üle saali. Väga ebameeldiv mulje jäi. Pitsa oli hea, aga selline teenindus!?!?
 
vuubets 26. juuni 2002, kl 09.44
Ühele sellisele beibele, kellel teeninduskultuurist aimugi polnud, ma ükskord täitsa ütlesin, et jootraha ärgu oodakugi. Kui siis veel ülbeid pilke viskas ja oma nina alla miskit pobises, siis mees soovis viisakalt kohtuda tema bossiga. Võttis tibi igatahes kohe kaameks ja vaikseks.
 
plika 26. juuni 2002, kl 11.08
Kas see oli Tartu mnt. americanas. See koht on absoluutselt alla igasugust arvestust. Peldik haiseb seal nii, et laud tuleks võtta saali teises otsas, et enam vähem meeldiv süüa oleks. Pizza jäeti meil seal pooltooreks, teenindus halb ja koht ise ei ole hubane.
Harju tn. americana on küll jätnud siiani hea mulje.
 
Marion 26. juuni 2002, kl 11.27
see oli müürivahes
 
pizzasööja 26. juuni 2002, kl 12.30
müürivahes tasub arvet kontrollida
üxkord kirjutatu 100.- eegune salat-kaste või mis iganes see oli seda teadis aint kassatädi arvele juurde
ja kui uurima hakkasime ja uut tsekki tahtsime siis me olime ise nagu mingid kurjategijad
 
jänes 26. juuni 2002, kl 13.04
enne toidu kätte saamist ei maksaks eriti ülbata - sülitavad sindrid sisse
 
norija 26. juuni 2002, kl 13.21
Mis imeloomad need sindrid on , mida sisse sülitatakse:)?
 
vip 26. juuni 2002, kl 14.03
pagan, meil peaks ka arendama seda jootraha süsteemi, kui ikka teenindaja miinimumpalka saab ja jootrahast lisa tuleb, siis saab sellest lollist ülbusest ka ehk lahti. Käisime esmaspäeval Tartus sadamagrillis söömas. Lauad räpased, põrandad samuti, koht alles avati umbes kuuaega tagasi. Beibed kõõritavad silmi, kui ütled et pühi laud ka ikka ära. Saan aru, et eelmine päev oli jaanipäev olnud, aga kella 2 päeval peaks ju kõik juba vuntsitud olema. Mingi kutt (kokk?) siis käis natuke kühvliga ringi, aga paremaks küll midagi ei muutunud.
 
jänes 26. juuni 2002, kl 14.06
norijale
sindrid ja nende konsistents olenevad teenindaja tervise hetkeseisundist (esinevad põhiliselt jooksval ja klompjal kujul) värvus varieeruv - läbipaistvast rohekaskollaseni
küsi julgesti
lahke jänes
 
vip 26. juuni 2002, kl 14.17
tahtsin rohkem seda öelda, et tavaliselt on nendes söögikohtades noored, kellel võibolla üldse esimene töökoht. Miks siis inimene ei või rohkem püüda, olgu ta kasvõi halb töökoht. Kui on halb, siis liikugu edasi, aga ennast eri jobuna näidata on ka kole. Kunagi jääd mõnele tulevasele tööandjale nii silma ja võid pärast suu puhtaks pühkida tööst.
 
Marion 26. juuni 2002, kl 14.31
Mulle yritas ka mees seletada, et noh, need hooajalised ongi sellised... Aga mina just arvan, et hooajalised püüavad rohkem, näiteks mina olen praegu 2 kuuks asendaja ja üritan küll väga hästi hakkama saada, et kellegil ei oleks ütlemist, et põhitöötaja on parem vms.
 
norija 26. juuni 2002, kl 20.13
Aitäh jänes:) Muide , nehatus pidi kuulujärgi ka neid sindreid liikuma , peterburi maantee omas:)
 
tots 28. juuni 2002, kl 11.07
Mul on Americana vastu juba ammu viha.Kord pühapäeval läksime sinna Vabaduse platsi lähedale sööma.Olime 4-kesi ja tellisime 2 pizzat.Kõigepealt unustas neiukene tellimuse edasi anda,siis toodi 1 pizza (peale tunnikest)ja siis tuli välja,et ta oli kah teise tellimuse ära unustanud ja siis see pizza toodi pool elavalt!Saatsime tagasi.Kokku istusime seal 2 tundi.Ja see neiu,kes omaarust oli ettekandja,aga minu arvates ajuimbetsill,näris nätsu nii et kurgu nibu oli paista!Kui maksma läksime,siis teatati,et selle neiuga tuleb "vestlus" ning saime joogid tasuta!Minu arvates oleks pidanud kõik tasuta saama oma närvide eest!Pole rohkem käinud kah:)
 
mari 28. juuni 2002, kl 20.18
mul tuleb meelde, kuidas mõne aasta eest tuttav ettekandja Pizza Americanast rääkis alati suure mõnuga, kuidas üks nõudepesija seal oma trussareid samas vannis peseb, kus taldrikuidki:) Terve mõistus muidugi keeldub seda uskumast, aga ehk frukte ole igasuguseid:))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!