Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
tsekk juuksurisalongist
 
nyy 26. juuni 2002, kl 12.07
Käin juba pikemat aega ühe ja sama juuksuri juures, kelle teenusega ma rahul olen. Kuid ma ei saa kunagi tsekki, s.t ma tean küll umbes mis ja kui palju, kuid tahaks näha täpselt. Kas see, et tsekki ei anta on tavaline või praktiseerib ainult minu juuksur seda?
 
Norija 26. juuni 2002, kl 12.13
Muig;) loomulikult ta ei taha anda. Kui tahad, siis võid küsida. Võib juhtuda, et see toob kaasa mõningase hinnatõusu. (kui küsijaid hakkab palju saama, siis tuleb hinnatõus mõne aja pärast päris kindlasti) Võibolla ei too ka. Võib ka juhtuda, et pärast pole juuksur enam sinuga rahul ja võib juhtuda, et siis pole sina enam juuksuriga rahul.
 
ja 26. juuni 2002, kl 12.45
Huvitav,miks see hinnatõusu peaks kaasa tooma?Usun küll,et saad tsheki kui küsid.
 
Silja 26. juuni 2002, kl 12.46
Ma ei ole kunagi selle peale tulnud, et tshekki küsida juuksurilt. Ma olen vist tobe, aga juuksuris, kus ma käin on hinnakiri väljas ja sealt saab alati kontrollida, mis mis maksis ja millest summa kokku tuleb. ma ei ole ka väga kallites kohtades käniud, aga olen sellegipoolest väga rahule jäänud.
 
nyy 26. juuni 2002, kl 13.00
Seal kus ma käin arvutatakse juuste värvimise hinda nii: juuksuri töö (kindel summa) + värvi hind (sõltub sellest kui palju värvi pähe pandi). Viimastel kordadel makstud summa eest oleks nagu pidanud terve pea saama värvitud, kuigi ma lasin ainult väljakasvu värvida. Samuti ei ole juuksur midagi öelnud värvi kallinemise kohta... Kui oleksid kindlad summad, oleks muidugi lihtne ise kokku lüüa...
 
Hiir 26. juuni 2002, kl 14.05
Muidugi toob hinnatõusu kaasa. Varastavad raiped. Miks nad muidu tshekki ei anna?
 
Norija 26. juuni 2002, kl 14.59
ja: kas sõna Maksuamet ütleb sulle midagi? Kui tšekki ei ole, siis mingit jälge sinu sealkäigust ei jää. Pole jälge, siis pole ka makse.
Mingi koguse kliente peavad nad igal juhul näitama. Seni, kuni näidatavaid kliente on rohkem, kui tšekki nõudvaid, pole mingit probleemi. Kui aga tšekitahtjaid on rohkem, siis on hinnatõus möödapääsmatu. Juuksurifirmad ei ela sugugi nii hästi, et kasumist või palgast näpistada annaks.
Pettus? Muidugi on. Kes selle hukka mõistab, nõudku tšekki. Ja leppigu tagajärgedega.
 
mari 26. juuni 2002, kl 17.22
mina olen vist eriti lontu klient, sest pole kunagi isegi tulnud selle peale, et juuksur peaks tseki andma. veel hullem, ma ei ole isegi hinnakirja vaadanud, sest käin aastaid sama juuksuri juures ja hinnatõus on olnud minimaalne.
 
nyy 27. juuni 2002, kl 08.54
ma olen ka seni lontu klient olnud ega üldse väga muret tundnud, kuid nüüd tekkis lihtsalt kahtlus, et peaks muret tundma.. sest viimane kord ma maksin pesu-juuste piiramine - väljakasvu värv - kuivatamine 430 krooni. Ja mul ei ole mingit erilist juuksepahmakat peas, et väljakasvu värvimiseks läheks tohutult värvi. Samuti ei ole senini mulle jänud muljet, et Ginger kallis salong oleks.
 
pisike orav 27. juuni 2002, kl 16.45
õnneks olen ainult paar korda elus juuksuris käinud.
aga minu arust iga norm juuksur võiks tšeki anda.
 
mari 27. juuni 2002, kl 17.44
väike orav: milles see õnn peitub? kaasa tundma peaks sulle hoopis.
 
kama 16. juuli 2002, kl 23.03
Mul küll mingit tsekki pole vaja. Ükskord oli, siis küsisin ja sain.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!