Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
vahelduseks HEA kogemus - lemmikloomapoed :)
 
gloomy 28. juuni 2002, kl 09.45
Postitaks siia vahelduseks ühe positiivse emotsiooni ka :)

Kui igatsete asjatundlikku, sõbralikku ja abivalmis teenindust, siis minge... lemmikloomapoodi!

Ettevõtte ärinimi ei tule praegu meelde, aga eile külastasin kaht sama firma kauplust - üht Lasnamäe Maksimarketi II korrusel ning teist Kristiine keskuses. Jäi mulje, et selle ettevõtte kauplustesse valitakse müüjannasid tõepoolest väga hoolikalt - nad tunnevad ja armastavad levinumaid lemmikloomi ja oskavad jagada asjalikke soovitusi, kui kliendil on lemmiku käitumisega probleeme.

Aitäh!
 
cat 28. juuni 2002, kl 14.05
räägid royal canini kauplustest ilmselt. Olen sinuga nõus. Aga nii viisakad jne. on nad ikka põhjusega - kui ikka müüakse kalleimat lemmikloomatoitu - siis ikka peab oskama ka klienti meelitada. nii et vana moraal - raha paneb rattad ringi käima.
 
k 28. juuni 2002, kl 18.55
Kui lasnamäe Maksimarketis,siis on firma Bramham Trade AS Lemmikloomapood...
 
gloomy 01. juuli 2002, kl 09.37
Bramham Trade jah - lugesin Maakri tänava poe juurest sildilt :)

Cat - loogiline ju.. kui kaubad on suht kallid (loe: kõrge marginaaliga), on ka raha rohkem kvaliteetse personali jaoks. Minu point oli aga see, et mulle jagati "tasuta" vihjeid ka teiste teemade kohta... nt. soovitati kassipoega päris ilma s'ampoonita pesta, kuigi ma olin valmis ka mingit spets-kirbutõrjes'ampooni ostma :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!