Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
müügimehed kontoris
 
tree 28. juuni 2002, kl 13.43

Appi, kuidas ajavad nad mind vihale! Marsivad sisse ja kukuvad jutustama, nii, et ei õnnestu endal piiksugi teha. Ja kui siis lõpuks õnnestus öelda, et ei huvita. siis vaata, et sai veel vihaseks ka.
 
juhuu 28. juuni 2002, kl 15.00
need telefonimüüjad on ka hullud - helistavad 10 korda päevas ja pakuvad oma identseid (seaduse)raamatuid, mida netist täiesti tasuta lugeda saab ja on samuti solvunud, kui riiulite kaupa neid kapsaid kokku osta ei soovi.
tahaks mõnedel telefonidel sissehelistamise blokeerida.
 
sini 28. juuni 2002, kl 15.13
Minu kontor asub õnneks sellises kohas kuhu naljalt ükski müügimees ei satu. Telefoniterrori eest aga pole meiegi kaitstud. Minu taktika on see, et kui inimene hakkab mingit mitte meie firma spetsiifikaga juttu ajama, siis küsin kohe "Kas soovite meile midagi müüa" ja kiirelt otsa "Tänan me ei soovi". Enamasti on aidanud ja ei pea seda lakkamatut mulinat kuulama.
Üks tähelepanek veel. Kui keegi telefonis küsib juhatajat, siis kah selge, et läheb kohe mingiks raamatumüügiks lahti.
 
juta 28. juuni 2002, kl 15.23
Kusjuures mõni neist küsib juhatajat sellise ähvardava intonatsiooniga, nagu helistaks maksuametist.
 
Hiir 28. juuni 2002, kl 16.31
Mina ei ühenda ühtegi kõnet inimesele, kes küsib "juhatajat", ilma, et ei uuriks, mis teema. Kui ikka asja on, küll siis teab ka, mis juhataja nimi!
 
mari 28. juuni 2002, kl 20.14
aga kas see ei olegi mitte sekretäri ülesanne, uurida, mis küsimuses juhatajat tahetakse- ükskõik, kas siis nime teatakse või mitte.
Samas, Hiir, kui ma võtan asutuse numbri telefoniraamatust ja seal on kirjas "juhataja- nr xxx", nime pole kusagil, siis no anna andeks, ei hakka ma kusagilt nuhkima, et mis ta nimi on. Helistades saan ikka teada:)
 
Indrek 29. juuni 2002, kl 13.47
Mina pean väikest poodi Hiiul, kohati on tunne mõnel päeval et neid kotipoisse käib rohkem kui kliente. Ainult aega raiskavad, õnneks siiski üldjuhul resoluutne ´´EI´´ lahendab asja ära.
 
juhuu 01. juuli 2002, kl 13.27
nojaa, sekretäri kohus on uurida küll, kes juhatajat tahab. mind hämmastab ainult nende tel.müüjate järjekindlus, kuna ükski normaalne sekretär ei ühenda "kedagi", kes tahab "juhatajat", et talle rääkida mingist mõttetust raamatust. ja nad ei õpi ka korduvast ja konkreetsest "ei" ütlemisest.
 
roos 01. juuli 2002, kl 14.01
eriti õudsed on need infotelefonide lepingute pakkujad. muudkui helistavad ja helistavad ja ära ei lõpeta. niikuinii nad ütlevad oma andmebaasis riigiasutuste nimesid (ise töötan ühes), aga ikka pressivad pidevalt raha välja. ja ise rõhuvad, te olete riigiasutus, te peate maksma. ja siis rahvas vingub, et riigi raha raisatakse. no mis sa hing teed. olen mõnele isegi halvasti öelnud, lihtsalt ei tee teisiti selgeks, et huvi pole.
 
lione 01. juuli 2002, kl 15.54
Uhhh...! Jubedad isikud need müügimehed ja- naised, kohe judinad ajab peale. Nii järjekindlad, et paha hakkab. Jumal tänatud,et uues kontoris meil kõik uksed lukus, enam nii lihtsal sisse ei pääse, aga vanas kontoris oli lihtsal jube, muud ei saanudki teha kui neid minema ajada. Tegelt eks see müümine ole ka oma ette kunst, aga meil nad põhiliselt rohkem peale pressijad. Meie firma tegeleb väga palju Venemaaga ja vat neid müügimehi sealt peletada on veel raskem, kui meie omi, ja kui nende hinda kuuled jääb lausa hing kinni. Mul siin üks helistab juba kaks nädalat järjest kuigi sai talle selgelt ära öeldud, aga nää kurivaim ei taha aru saada. No mis sa sellisega küll peale hakad...
 
sohh 01. juuli 2002, kl 19.32
kõike mida pähe määrida püütakse ... raamatuid, pensionikindlustus jms selline nänn. minna hõikan selge rõõmsa häälega, aitäh aga mul juba see tellitud. ja ongi jutul lõpp.

juhatajat ei ole kunagi majas ja üldjuhul ei tea ka millal ta tagasi tulemas on. liikuv inimene ja ei kanna oma käikudest alati ette. ehk saan ise aidata ja juhul kui ei saa siis sooviks teada mis teemal helistate ja ta võtab teiega ise ühendust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!