Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
kroonika
 
lollipopp 04. juuli 2002, kl 19.15
kas seda kroonikat ei saagi enam kommida? kardavad, et nõrganärvilised friigid ei julge seal enam oma friigielu näidata?
oleks hea meelega taht selle jürgenkaljuvee kohta mõne sõna öelda, see jutt tekitas mulle paar naerukortsu juurde..
pigem hea kogemus - klounid ju ikka pos nähtus!
 
dee 04. juuli 2002, kl 20.26
Ilmselt kardavad kommimist jah. Ma ise mõnikord küll ostan seda, aga pooled jutud on nii naiivsed, et lõpuni ei suuda lugeda. Ses mõttes kahju, et Seltskonda enam ei ole - konkurenti omades peaksid nad rohkem pingutama.
 
kiska 04. juuli 2002, kl 22.22
Andke andeks õelus, aga lugege viimases kroonikas sisalduvat Lea Veelma "meistriteost" pealkirjaga "Hea seks..." No aru ma´i saa, loen küll, et 2 paksu ostavad omale kallist pesu ja arvavad, et see neid hirmahvatlevateks ja erootilisteks teeb. Ja et sel päeval kui Veelma nendega kohtus, kandis 1 neist sirelilillat rintskarit, "millel Prantsusmaa lõhnad veel küljes". A no aru ma´i saa ikkagi. Ja kõigele mõttetusele lisaks märgitakse ära ka see, et kingad (mis krdi kingad - plätud), mis Viigil jalas on, on Armani päritolu! Et me siis ikka teaksime! SUPER!
 
Tigr 05. juuli 2002, kl 09.21
kõige kahjum (väga eba-eestikeelne sõna, aga...) on sellest, et kui ehk võibolla mõne teise puhul pakuks varianti, et ajakirjanik ise on jutu kokkupanekul liiga palju lahminud, siis kaljuvee ongi ise ja päris ehtsalt selline.....:(
 
May 05. juuli 2002, kl 09.54
Oi see paksude pesu jutt ajas mulle ka naeru peale ja need plätud olid veel omaette ooper.... irw =)
 
brrrrr 05. juuli 2002, kl 10.25
See pesulugu tekitas minus ka hämmastust. Lugesin selle veel korra läbi, et äkki mul jäid mingid võtmelaused vahele, aga ei midagist. Siis vaatasin loo autorit ja sain aru, et viga pole mitte minus, vaid autoris.
 
Loca 05. juuli 2002, kl 20.19
Jah, nii pesulugu kui kaljuvee lugu olid hämmastavad.
See lahe pateetilisus: minu usutunnistus on krediitkaart/ma müün neile oma südamelööke, üks minu südamelöök, nende mitu tuhat dollarit jne.
 
kkk 10. juuli 2002, kl 22.57
Kes see J. Kaljuvee on?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!