Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Stiili fotod
 
Loca 05. juuli 2002, kl 20.21
Ajakirja Stiil fotod ajavad mind pidevalt marru. Omast arust tehakse ajakirja täiskasvanud naistele, kui uskuda artikleid tööst, karjäärist, pereelust. Aga riideid demonstreerivad mingid 13-14 aastased lapsukesed. Või ongi äkki ajakiri mõeldud vaid vanusele 35+ ning moefotod on lastelisa, et lisaks emale ka tütrel midagi vaadata oleks?
 
dee 05. juuli 2002, kl 21.45
Oled ikka kindel, et ajakiri on mõeldud 35+ naisele? Mul on jäänud mulje, et 21+ pigem.
 
eva 05. juuli 2002, kl 22.15
mind on juba pikemat aega häirinud stiili kaanefotod ka , näiteks viimane, see modell tundub nagu pilves või purjus, kas tõesti ei või kordki olla üks ilus naeratav naine seal peal, aint mingid tibid
Locaga nõus ka
 
mm 05. juuli 2002, kl 22.31
Minu arust on seekordne fotoseeria küll väga õnnestunud(kellegi diplomitöö). Riideid ei vaata, vaid fotosid :)
 
Noor 06. juuli 2002, kl 14.20
kui sa ise kole ja vana oled, ei tähenda veel et teised seda olema peavad!
stiil pole mõeldud 35+, vaid pigem juba 18+ ehk naistele, täiskasvanud naistele.
peaksid siis sinu arust olema seal pildi peal mingid pensionärid?

juhtumisi tahab olla ja näha tänapäeva naine välja võimalikult noor, selle ka noored modellid.
 
iir urus 06. juuli 2002, kl 17.03
"juhtumisi tahab olla ja näha tänapäeva naine välja võimalikult noor, selle ka noored modellid."

Noor - et 13-14 aastane? Või kui noor siis üks sinuvanune noor tahaks välja näha?
 
liz 06. juuli 2002, kl 17.31
eesti naine ja anna(bella) on nagu vanematele ja pole need modellid midagi 13-14. stiina peal on 13 aastased.
 
Kipi 06. juuli 2002, kl 18.13
no mis sa vahid siis inimesi, moe lehel peaks riideid vaatama ja kui need kõige paremini istuvad noorte seljas, siis mis parata.

kohe näha et autor on mingi vana ja vinguv mutt...
 
Loca 06. juuli 2002, kl 19.42
Kipi - ma ei ole vana ja vinguv mutt, olen täiesti normaalne 24-aastane naine. Kui ajakiri on mõeldud vanusele 21+ nagu dee oletab, siis võiks ka riideid kandvad inimesed ja riidedki fotodel olla inimestele, kes on puberteedist väljunud. Ma ei usu, et näiteks 40-aastane naine, kes ka kindlalt kuulub Stiili lugejate hulka, nendelt moelehekülgedelt midagi leiab.
Vaadake kasvõi Vogue´i või Cosmopolitani. Seal on riided ikka täiskasvanud inimeste, aga mitte laste seljas.
Ja mis puutub seda, et riided istuvad noorte seljas paremini, siis mul on küll raske uskuda, et riided istuvad 14-aastase seljas paremini kui näiteks 20-aastase seljas.
 
Cat 06. juuli 2002, kl 21.12
Noorelt:kui sa ise kole ja vana oled, ei tähenda veel et teised seda olema peavad!stiil pole mõeldud 35+, vaid pigem juba 18+ ehk naistele, täiskasvanud naistele.
peaksid siis sinu arust olema seal pildi peal mingid pensionärid?

Jehuu! OI kuidas see kommentaar mulle meeldib!!! 18+ on meil siis need tõelised, täiskasvanud naised! Ja 35+ on juba koledad pensiokad. Et kukub 36 ja ongi muld suus. Oi, kui tore. Ole siis ikka see täiskasvanud naine edasi ja soovin jõudu ja jaksu 30date kukkudes kirsturaha kogumiseks!
Ise hakkan juba hommepäev jalutuskarkude, proteeside ja kampripiirituse järgi vaatama, sest palju mul sinna 35+ini enam on...
Ja kui Noor ükskord 29 või enam saab, siis tahaks temalt teada kuidas ta end pensionieelikuna tunneb. Ja mismoodi mullamekk tundub, nii tulevikuperspektiivis.

18 ja naine, täiskasvanud naine... Oi, ma lihtsalt ei suuda...
(Naerab nii, et munad märjad ja läheb larbib nats palderjani köögis ja tõmmab hinge)
 
69 06. juuli 2002, kl 21.26
Kassil kohe munad maha, ehk saab siis emasemaks. Levitavad need kassid siin kõiksugu haigusi ja...
joovad mis kole - palderjani :)

*jutt muidugi hoopis teisest ooperist* sry, cat
 
Loca 07. juuli 2002, kl 00.11
noor ja dee
täpsustuseks - oma kõige esimeses teates ei pidanudki ma silmas seda, et stiil oleks mõeldud vanusele 35+. olen ikka arvanud et nii alates 18/20. see, et oletasin, et on mõeldud vanusele 35+, oli lihtsalt püüdlus otsida ratsionaalset seletust põhjusele, miks riidekandjad lapseohtu on. ja kordan veel - ainus ratsionaalne põhjendus on see, et lisaks emale loeb ajakirja ka väike tütar, nii et stiili moerubriigid on siis umbes nagu lasterubriigi eest. kui te must nüüd aru saate.
 
vaher 07. juuli 2002, kl 00.46
Põhimõtteliselt on ju kõikide ajakirjade kaanepildid samasugused. millest sa nende ajakirjade juures üldse erinevust näed. Anne, stiil kasutasid veel vahepeal üht ja sama modelli. dzii???
 
Tuutu 08. juuli 2002, kl 14.45
Ui, mis kisa lahti. kas keegi ka selle peale mõtleb, et vähemalt 18aastasedi või nt 24seid modelle otsi tikutulega taga? Neid põle lihtsalt võtta!
 
dee 08. juuli 2002, kl 17.16
Mina ei mõelnud oma kommiga kedagi pahandada või maha teha, niisama oletasin, et sihiks ikka võimalikult suur vanusegrupp ja seega noored samuti.
 
kass 09. juuli 2002, kl 11.23
kassid rahule jätta:)))
aga selline tänapäevane nö "lapsekultus" on läinud üle igasuguse piiri. arusaamatu, miks peaks tahtma täiskasvanud, rõhutan täislasvanud inimene, välja näha nagu kooliplika(poiss)?!? ei ole ma mingi pensionieelik, noor alles, aga närvidele käib see "igavese nooruse" ülistamine - vaadake ometi Eve Kivi või Tiina Purki - on see siis ilus ja normaalne? Miks inimesed ei võiks leppida, et nad lihtsalt LÄHEVAD vanemaks ja see ongi normaalne. Ei pea ma silmas, et peaks end käest laskma, vaid inimesed võiksid VÄÄRIKALT vananeda, oma ema ei kujutaks küll ette kokku kortsituna, lõigatuna, voldituna ja suurte kunstrindadega...
 
milli 09. juuli 2002, kl 23.10
Millist moeseeriat Loca nimelt mõtleb(mis kuu oma)?
Ja muideks moeseeriatele otsitaksegi rohkem uusi modelle ja tänapäeval pole mingi haruldus 12 aastane modellihakatis.
Peale lähebki noor ja süütu lapsekultus.....veel rikkumata vms.
Ja paljud näevadki piltidel muideks nooremad välja,vot niii
 
mukikene 10. juuli 2002, kl 08.17
No Eve Kivi jaTiina Park nüüd küll soliidselt vananeda ei oska ju. Irw,ja nende jutt, et ega ma midagi oma naha klaarina hoidmise nimel ei teegi, pesen seebiga nägu jne on pullikaka...

Aga jah, noortekultus möllab täiega. Ja see on kurb, et täiskasvanud naine peab kindlasti välja nägema nagu tissi ja tussita *vabandust väljenduse eest* teismeline.

Kuskilt lugesin, et riided langevad kontkõhnade modellide kehadel paremini. IRWIRWIRW. Riided tuleb inimesele parajad õmmelda, siis istuvad need hästi ja näevad seljasilusad välja.
 
ly 10. juuli 2002, kl 12.43
Mina olen just lugenud, et E.Kivi ja T.Park kasutavad igasugu erinevaid kreeme(ja tunnistavad seda ise ka), et ikka kaelale ja silmadele ja näole oleks erinev jne. Minu arvates on see täiesti normaalne. Kui raha on siis miks mitte seda kulutada selle peale, mis õnnelikuks teeb. Nende naiste puhul on see ilmselt välimus. Igavesti tuusad mutid.
Ahjaa... need fotoseeriad on ikkagi kunst. Seal demonstreeritakse uusi moode ja trende. Kui fotograaf leiab, et väikesed tüdrukud annavad tema mõtet kõige paremini edasi, siis on tal õigus neid oma piltidel ka kasutada. Ega ei pea siis poodi tormama ja täpselt samad asjad omale ostma, mõttest tuleks aru saada ja see välja noppida, mis sulle sobib ja eaga klapib.
 
Loca 12. juuli 2002, kl 20.09
mõtlesin eeskätt stiili juuninumbrit. juuli oli juba ok.

aga sellest lapsekultusest - hähähää, mulle need "noored ja süütud" küll ei meeldi, mulle meeldivad riukalikumad inimesed.

aga muidu olen meie ajakirjade juures veel teisigi perversseid jooni täheldanud, ma ei mäleta, mis see oli, anne v stiil, aga ükskord oli seal mingi nõme fotoseeria muldvana värvilise naise ja eesti mehe suhtest.

ja ajada möla, justkui meie ajakirjade fotod oleksid mingi kunst, see on küll täielik möla. see on kitsh - kitsh on ju üldlevinud definitsiooni järgi "tarbekunst, millel on ambitsioon olla kunst"

olen vaid ükskord näinud mingis moeajakirjas fotosid, mis mind tõeliselt liigutasid nagu kunstiteos. see oli, kui ma ei eksi, prantsuse cosmopolitan, kus oli fotoseeria tüdrukutest, kes kõndisid selliste nelinurkseks pügatud hekist moodustatud rohelises labürindis. see oli tase, aga mitte mingid ühe malli järgi näod a la õnnetu olen siin heaoluühiskonnas
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!