Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
heledad sandaalid
 
vapper jänku 06. juuli 2002, kl 16.44
olen nädalaid tulutult poode kamminud (tallinnas ja tartus) ja otsinud heledaid sandaale suveks.. jalanumber on 38-39.. ja mida ei ole, on m6istagi sandaalid. v6i kui isegi sandaalid on, siis numbrid, mis alles, on 43 ja 35. suvi ei ole ju ometigi veel läbi, kas ei v6ix siis suviseid jalan6usid tellida veidi rohkem kui yhe paari igast numbrist.. ja kui ma sellest poes olen juttu teinud, kehitavad myyjad vaid muretult 6lgu..
nojah.. sain ennast nyyd natuke välja elada vähemalt... aga eesti kaubandust kyll vihkan..
 
krt 08. juuli 2002, kl 09.29
noh, mina üritan leida vabaaja jalatseid suveks, selliseid tossu moodi, ja noh vaadates neid rihmikute ridasid poodides tekib tunne, et need poed on mõeldud mingi teise kliima jaoks või siis beibede jaoks, kel kogu kingavarustus koosneb kõrge kontsa ja kahe rihmaga "kingadest". Muide, sama asi oli vahepeal riietega, nagu selliseid naisi polekski, kes tahaksid käia riides mõnusalt ja mugavalt ja lihtsalt, ikka peab ostma mingi beiberiide. Eesti kaubandus sakib :(
 
may 08. juuli 2002, kl 11.13
kle, mina vaata kristiine spordipoodi, see suur teisel korrusel... seal on igasugu sportlikke sandaale, kui sa sportlikku tahad siis sa pead vaatama ju spordipoodidest, mitte kingapoodidest... kingapoodides sportjalanõude valik pole eriti suur.
 
Tallinnast 08. juuli 2002, kl 11.16
Väga hea pood väga normaalsete hindadega,mitte ainult beibedele
on Narva mnt.-l kullasepaäri ja Salocentri(ettevaatust selle poega, sain 1000 krooni petta) vahel.
 
krt 08. juuli 2002, kl 13.20
to may: selles point ongi, et ma ei taha spordijalatseid ega tosse, mistõttu spordipoodidest ka ei saa, mida tahan. Mõtlen just selliseid madala tallaga nahkkingi, mis näevad pisut sportlikumad välja kui tavalised kingad. Vat probleem selles, et olen inimestel jalas näinud selliseid, aga müügil kahjuks eikusagil :(
 
ann 08. juuli 2002, kl 14.07
Vaata turgudele, seal on sellised plätu, sandaali ja kinga vahepealseid jalatseid küll ning paljud kannavad ka neid. ise olen ka ühed ostnud, sest need tundusid normaalsest materjalist olevat(jalas ka on enam-vähem). enamik turgudel müügil olevaid jalatseid on küll ainult kaugelt ilusad vaadata, aga materjal ei kannata mingit kriitikat.
 
tigedik 08. juuli 2002, kl 17.49
Jänkuke, millises poes Sa nägid 35 nr. jalanõusid? Tõsine mure.
 
vapper jänku 08. juuli 2002, kl 18.50
to tigedik

eee ;) nojah, see oli kunstiline liialdus ehk natuke ;) aga igalpool on alles ainult (liiga) v2iksed ja suured numbrid, that was my point.. raske on olla standardsuuruses k2paga ;)

ja spordipoed on ka l2bi kammitud, ei ole seal ka parem olukord..
 
g 09. juuli 2002, kl 22.07
Eee . . . kas number 43 oli kah liialdus?
 
milli 09. juuli 2002, kl 23.04
No kui viicid,võid NS kinga vaadata!sealt ehk? näkkab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!