Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Probleemid kingadega - järg
 
Liiza 10. juuli 2002, kl 09.02
Eile sain kingad kätte, ekspertiis otsustas nagu juhatajagi, et kõik on ok, maksin 80 eeku ja tulin rõõmsalt ära, katkised kingad kotis, rahast lage. Huvitav on see, et selle ekspertiisi otsuse oleks võinud ükskõik kes sinna sirgeldada, lihtsalt paar rida ja allkiri, asoh aadress oli kah Mustamäe tee, vot ja nüüd mõtlen et äkki peaks tarbijakaitsesse pöörduma, kus üldse asub Tlns vastav asutus? Kaotada ei ole enam midagi, võita ehk aga küll.
 
probleemsete jalgadega 10. juuli 2002, kl 09.36
Kas Sa neile kohapeal ei öelnud, et järgmisena lähed tarbijakaitsesse. Mina soovisin eksperdiga kohtuda ja tarbijakaitsesse minna-mille mainimise järgselt ka kingad ümber vahetati. Muidugi vastasid nemad selle peale, et see neid ei hirmuta-aga kingad vahetati sellegipoolest enne edasikaebamist ümber. Saa eksperdiga kokku, kas see ikka oli ametlik? Kaua võivad nad oma klientidega ülbitseda, kas tõesti kõikides poodides läheb nii hästi, et nad võivad seda endale lubada. Loodan, et need juhatajad ise ka neid kommentaare loevad. Oleks aadress saadaks sinna.
 
Liiza 10. juuli 2002, kl 10.08
Ma ei oskanud kohapeal seisukohta võtta, olin kindel et ekspert siiski näeb viga kingas, juhataja oli muidugi väga rahul olemisega. Võtsin telefoni välja ja hakkasin helistama, siis vahtis küll veidi närviliselt. Aga kuidas ma eksperdiga kokku saaks, läheks ise lihtsalt kohale või?! Poodi ma enam oma jalga ei tõsta, krt nad ju suisa mõnitavad seal. Walkkingal vist on oma kodukas kah, lähen uurima, ehk saab meili adre
 
probleemsete jalgadega 10. juuli 2002, kl 10.23
Helista juhatajale ja küsi eksperdi telefon. Räägi eksperdiga, saage kokku, vaadake kingad üle koos. Kui ei miskit võta tee tarbijakaitsesse. Ära alla küll anna.
 
k 10. juuli 2002, kl 18.43
Tarbijakaitseamet Tallinnas on aadressil Kiriku 4 ja nõustamistelefon on 6201707(vastab kl.8-16.30).
Edu!
 
Liiza 11. juuli 2002, kl 11.01
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!