Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Kole-kole
 
Priks 11. juuli 2002, kl 13.46

Kas Teil kellelgi on ka olnud halbu kogemusi Tartu Naistekliiniku registratuuri mutiga?

Läbi aastate on üks ja sama kuri moor (kes nüüdseks on juba vanamoor), kes klähvib inimestega. Tihti mängib veel arsti ka - küsib registr. järjekorra ees, mis probleem on? Lähen ja räägin arstile krt.

Miks ometi teda väja ei vahetata - küllalt viisaka käitumisega inimesi, kes tahaksid ka sooja koha peal istuda.

Oma sõbrantsid on just selle hullu eest põgenenud erakliinikutesse, et ei peaks selle muti ironiseerimist kuulama.
 
pipi 11. juuli 2002, kl 14.33
Tartus pole käinud, aga tahtsin siin vastukaaluks öelda, et Tallinna Keskhaigla Naistekliinikus on küll väga toredad ja alati lõbusad registratuuritädid. Mind see üllatas ikka päris tõsiselt.
 
Mariann 11. juuli 2002, kl 14.37
Usun,et on ju võimalik kuhugi kaebus esitada...Vast tõmbub tagasi siis.Või kui kasvõi talle endale märkus selle kohta teha.On olemas igasuguseid võimalusi ja usun,et kui ise viisakaks ja rahulikuks jääda siis saab kuidagi asjad ära lahendada :)
Ise seal käinud pole aga olen korra kokku puutunud selle registratuuriga ja suhtumine oli tõepoolest väga külm ja ükskõikne.
 
g 11. juuli 2002, kl 15.24
Oijeerum . . . see mutt oli seal vist tõesti juba rubla-ajal. Hirmutas mind hilisteismelist rasedat nii et vähe polnud;) Toona ei olnud erakliinikut kah, kuhu minna . . . tuli ära Tallinna tulla, Keskhaigla koha pealt pipiga 100% nõus!
 
nõia -ella 11. juuli 2002, kl 17.06
Oh jah, see moor-läksin raseduse viimasel kolmandikul tugevate emaka kokkutõmmetega polikliinikusse, et saada valvearstile-ja moor teatas, et mingit vaheletulemist ei ole, kui numbrit ei ole, siis vastuvõtule ei saa ja kõik! Julgesin natuke häält kõrgendada ja proovisin oma olukorda selgitada, mispeale nimetet. vanaeit mulle lihtsalt selja keeras ja hakkas järgmise inimesega tegelema. Ma läksin päris kurjaks ja tahtsin tema ülemusega rääkida ja endale esmaabi nõutada, mispeale eit kähvas, et kui hakate sünnitama, siis kebige üldse ukesest välja ja teisest uksest sisse trepist alla haigla vastuvõttu. Selle sõnelemise peale ilmus lõouks välja keegi (vist osakonna vanemõde), kes mu kohe valvearstile suunas. Kaebasin talle ka selle käitumise üle, ta lubas, et selliseid asju enam ei kordu aga nagu näha võta näpust...:o(
 
mari 11. juuli 2002, kl 19.08
võtke end kokku ja kirjutage peale sellist ülbitsemist kaebekiri kliinikumi juhatajale! see valvearstile kaebamine on vähetõhus, tuleb ikka kõigekõrgema juurde pöörduda! ja korduvalt- nii kaua, kuni mutt kadunud on. miks te lasete end sellises asutuses mõnitada, ma saaks aru, kui see oleks taaraputka, aga no naistekliinikus võiks ikka viisakas inimene töötada.
 
Shy 11. juuli 2002, kl 22.47
Käin ka seal ja rõõmustan alati, et barjäär on vahel...
 
Talleke 12. juuli 2002, kl 10.47
Mul oli vaja kunagi hormoonravi tablette juurde, aga oma arst oli puhkusel. Tädi sõimas, lärmas, et kas asendusarst mind üldse vastuvõtab. Isegi ei lugenud see talle, kui küsisin, kas naistekliinik keeldub mind ravimast.

Tädi jätab sellise mulje, et on presidendi sekretär-turva, nii tähtis asutus, kuhu igaüks ei võigi minna.
 
lione 12. juuli 2002, kl 11.21
aga alati on ju sanitaarid ja registartuuri mutid kõige tähtsamad isikud olnud, ja kõige targemad ...
 
Priks 12. juuli 2002, kl 12.29
...ja KORISTAJAD.
 
Arstitädi 12. juuli 2002, kl 15.37
Kuigi olen arst, käin ju tahes-tahtmata isegi arsti juures. Tartu Naistekliiniku registratuurist pole ma oma pika elu jooksul veel kordagi sõimamata väljunud.....
Kaevake terviseks, ma toetan teid igati.
Näiteks ükskord otsustas see mutt iga kliendi käest küsida: "Rase või haige?"................
 
hexx 12. juuli 2002, kl 15.42
ooojeee, tegija..;))))
 
Chat 12. juuli 2002, kl 20.02
minul ei ole seal küll probleeme olnud, aga olen ka aja telefonitsi kinni pannud. on olnud väga ok, ainult et olen paremaid arste mujalt leidnud nüüd
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!