Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
surnud kiisu
 
pisi 13. juuli 2002, kl 13.55
tulin hommikul rattaga tööle ja tee ääres vedeles surnud kiisu...nüüd on juba pool päeva möödas aga ikka on selline kurb tunne....:(
 
maya 13. juuli 2002, kl 16.15
kurb muidugi, kiisu võis kindlasti kellegi lemmik olla, ise läheks vist hulluks kui minu koeraga midagi juhtuks.
Aga isegi hulkuvale kõutsile kurb ots, kahju loomakestest.
 
MiMi 13. juuli 2002, kl 21.24
ega mul olex sama lugu!kiisud on ju nii armsad!:o)
 
vip 13. juuli 2002, kl 22.15
hmm, meil siin tartus raatuse gümnaasiumi juures vedeleb ikka päris tihti juba kassi laipu ja ikka nii kuu või paar järjest. nu eks nad auto alla jäävad:(( imelik on muidugi see, et ajad kassi alla, mata laip siis kuhugi maha vähemalt. aga nooh, meie inimesed ju elavad veel koopas!!
 
Trips 14. juuli 2002, kl 15.40
Mu isa helistas ja ütles nuttes,et kui ta hommikul töölt koju tuli siis ta leidid tee pealt meie surnud kiisu,keegi oli alla ajanud.Kiisu oli 8.a Ma ei ela juba mitu aastat vanemate juures ja igapäev ei näe kiisut,aga nii meeletult kurb on olla...
 
K 15. juuli 2002, kl 10.33
aprillis puhkusel olles, istusime mehega välirestoranis kui silme all sõitis auto kutsikale otsa. kutsikas jäi küll elama, aga lohistas end vaevu tee äärde.. mul oli kohe mitu päeva selline vastik ja kurb tunne sees, nagu oleks oma koer old.. söömisest ei tuld muidugi kah enam midagi välja..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!