Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
mees
 
ehh 13. juuli 2002, kl 14.28
Oma mees on halb kogemus,viimane aeg pidevalt viriseb,õiendab ja sööb mu närve.
 
maya 13. juuli 2002, kl 16.12
Milles küsimus, võta uus või vasta samaga, siis mõlemal närvid varsti läbi, äkki tahabki sinust lahti saada, aga ise ei julge ja tahab,et sina algataksid lahkumineku, et sina loomulikult süüdi jääksid, kiuslik mees siis või?!.
 
ehh 14. juuli 2002, kl 13.39
Mees väidab,et ta nii-nii armastab mind,aga ise käitub kui viimane...Ma otsustasin ka kiusu ajama hakata,ta ei suuda kommipaberit ka ise lahti teha,et mis siis veel poes käimisest rääkida,ootan huviga,et toit külmkapis otsa saaks ja tahan näha kuidas ta ise poodi läheb-ta vist ennem sureb nälga kui läheb ise poodi.
 
Kerstin 14. juuli 2002, kl 14.36
Issand!?!

Mul on ka kodus selline eksemplar mehest.
Olin 2 päeva emal maal abis, mul puhkus-tal mitte, ta helistas esimesel õhtul peale töölt saabumist mulle:"Kas sa tahad, et ma nälga sureksin?"
Tuli välja, et kodus on külmkapp tühi. Meie majast asub toidupood u' 50 m kaugusel aga vaevalt et ta seda teabki :)

Aga eks me endale ühed ärahellitatud mehepojad saime :))))
 
lõug 14. juuli 2002, kl 14.56
Mul on päriselt alati sügavkülmas igale maitsele süüa,aga oma mehe jaoks on see liig mis liig kui ta peaks sealt midagi soojendama. to maya:kõik normaalsed mehed on juba ära võetud ja ei taha nagu teistelt ka üle lüüa
 
Cisc 14. juuli 2002, kl 18.59
siis on mul küll vedanud, sest minu mehekene käib ise toitu kodu ostmas palju tihedamini kui ma ise.
vahel kõht tühi ja piisab vaid mainimisest et kas sa ei viitsiks midagi näksimist tuua ja tema toob. olgu väljas mistahes ilm.
ja süüa teeme me õhtuti korda mööda, samuti peseme korda mööda nõusid.
 
sohh 14. juuli 2002, kl 21.59
jääb või mulje et meil kõigil on kodus üks ja seesama mees.

kodus on viilutatud leiba, viilutatud juustu, viilutatud vorsti ja tema ei oska neid üksteisepeale laduda, et midagigi süüa saada.

(pannil, uunis toidu soojendamine oleks juba liiga palju nõuda)
 
K 15. juuli 2002, kl 08.40
mul õnneks mees naudib kokkamist ja ka poes käiku :) nädalavahetustel toob alati hommikusöögi voodisse :) ise olen see-eest parajalt laisaks söögitegemise kohalt muutunud :(
 
Liiza 15. juuli 2002, kl 12.14
Minu mees on väga hea kokk, ja talle meeldib kohe köögis askeldada, alati katab ka laua kus ei puudu küünlad jne:) Igaljuhul on erandeid:)
Samas eks oli selline, et ei suutnud muna kah praadida...
 
K 15. juuli 2002, kl 14.37
jah, ega mul eelmine mees vist pesi aint korra kahe koos oldud aasta jooksul nõusid.. süüa ei teind kunagi.. see-eest nüüd lasen end poputada..
ei usu, et head mehed kõik võetud on.. hoidke silmad lahti :)
 
killu 16. juuli 2002, kl 22.57
Jobudest peaks kauge kaarega ringi käima või siis viitsimise korral übmer kasvatada.
 
soap 18. juuli 2002, kl 15.03
Mulle tuli kohe meelde teleseriaal Roseanne, kus töökaaslased kiitsid roseanni meest ja too ütles, et : "Do you think he came that way?"
Kasvatage, kurat, oma mehi. Või siis laske neil surra nälga ja võtke uued. On küll normaalseid ka. Ja muide, see on puhtalt emade teha, millised mehed nende poegadest kasvavad, nii et kasvatage siis vähemalt oma poegadest mõistlikud mehed. Minu mehe puhul on see küll puhtalt tema ema teene, et ta mind kogu aeg aitab kodustes töödes. Teeb alati tähtpäevadeks kingitusi ja toob lilli. Ja võtab mind alati endaga kaasa, mitte ei lähe üksi pidutsema. Tal on muide megasheff ema, kellele ma olen tõesti tänulik sellise hea mehe eest. Tal on muidugi natuke puudusi ka, aga need on ausalt öeldes kõik pisiasjad. Kui ma täitsa ausalt ennast temaga võrdleksin, siis ta saaks kohe paljudes kategooriates rohkem punkte. Mul on ikka tõesti vedanud vist.
 
* 24. juuli 2002, kl 11.19
noh ja tegelt ei tasu meest liiga vara kah rajalt maha võta (nii kohe ema hoolitseva käe alt), palju tagem on valida mõni selline, kes on mõna aega pidanud üksi toime tulema, see juba oskab kah üht-teist. kui selline mees õnnestub ära kodustada, on jõle lahe!!! :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!