Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Armsad inimesed...
 
Err 17. juuli 2002, kl 14.49
Mul on siin igav ja mõtlesin sellise vaba teema üles panna, et rääkige igasugustest asjadest, mida teie olete teinud ja siis on öeldud, et oi küll te olete pahad, aga samas on teil endal kindel veendumus, et te ei ole pahad. Mina näiteks võtsin 20 a vanema mehe, kes oli esialgu veel abielus ja kellel oli vaimuhaige laps. Mina olen seega litsi supernäidis, aga praegu oleme selle mehega rahulikult abielus, tema laps käib meil külas ja ööbib ka, kõigil on nagu kergem ja parem - nagu polekski nii paha. Nii et kirjutage, mis teil sellist on , et ei saa aru, kas siis oled halb inimene või ei. ja mitte ainult armuasjades, vaid üldse.
 
krt 17. juuli 2002, kl 15.37
mina olen lihtsalt niisama kogu aeg paha. Kui püüan hea olla ja kõik teiste järgi teha, siis arvatakse et olen imelik, kui teen oma järgi, siis arvatakse jälle, et imelik. No mine võta kinni. Aga kuna teine variant endale parem, siis teen selle järgi, ntx ei kirjuta kirja oma jubedale vanaemale, kes meid lihtsalt terroriseerib oma vastukirjades. Kui ma ei taha oma närve rikkuda, siis ma ei pea ju seda tegema, exole.
 
Ehhee 17. juuli 2002, kl 15.42
Ma ka ei kirjuta vanaemadele, kuigi nad mind ei terroriseeri. Lihtsalt ei viitsi. Samas ma kirjutan foorumitesse, kus mind jällegi tihti terroriseeritakse. Elu on põnev. Muidu ei ole väga paha. Lihtsalt laisk.
 
vasakult 17. juuli 2002, kl 15.57
petan oma meest igal ettejuhtuval AHVATLEVAL võimalusel. ja põhjendan ennast sellega, et mees kaotas seksi vastu huvi juba 2 aastat tagasi. ju võtame mõlemad kõrvalt.
 
Ehhee 17. juuli 2002, kl 16.01
To Vasakult:
päriselt ka või lihtsalt üritad intrigeerivat juttu kirjutada, et kõik karjuam hakkaksid. Lihtsalt huvi pärast küsin. Mina ei peta oma meest, aga ta pole ka seksi vastu huvi kaotanud (veel).
 
mari 17. juuli 2002, kl 17.44
mina näiteks olen hästi paha "laps", kes ei käi omal emal mitmekümne kilomeetri taga abis koduseid töid tegemas. tegelikult on nii, et oma elu ja oma kodu on ka nagu olemas, sellest ta aru ei saa.
ja foorumites olen paha, sest ei kannata kanakeste ninnu-nännutavat kõneviisi.
 
vasakult 17. juuli 2002, kl 22.48
tegelikult räägin ka tõsiselt.

sõna AHVATLEVAL oli teadlikult suurte tähtedega kirjutada. mitte iga ettejuhtuval võimalusel vaid igal ettejuhtuval ahvatleval võimalusel.

ma ei ole õlekõrreke, mis iga viipe peale kaasa liigub:)
 
Ehhee 18. juuli 2002, kl 10.16
Oi kui paha. pane see perekooli leheküljele üles ja vaata, kuidas hakkavad sõimama! Nigu ullud!
 
pereka sõber 18. juuli 2002, kl 13.49
Ehhee on ise ull! paha-paha inimene, ehhee
 
Ehhee 18. juuli 2002, kl 14.06
Näedsis, kohe akkavad pihta.
 
Ehhee 18. juuli 2002, kl 14.07
Näedsis, kohe akkavad pihta.
 
Kurimuri 28-n 18. juuli 2002, kl 14.26
Mina jälle ei suhtle oma emaga. Sest tema kujutab ette, et on maailma naba, mille ümber tiirleb kogu elu.
 
omast arust mitte eriti koll 18. juuli 2002, kl 15.54
.. aga paljude teiste arvates küll. mehed arvavad (konkreetseid näiteid lausa mitu), et kui kõik teised oma meest petavad, siis võiksin ka mina seda teha?! einoh. võiksin jah, aga kui ma ei taha? ma ei ole ju sunnitud vastu tahtmist, lihtsalt teise meeleheaks sellist ullust tegema. sic! ja siis oled sa paha, et ei peta ja sinuga ei taheta enam suhelda nagu enne. mingi tõrjutud inimese kompleks vist neil küljes. täiesti unbelievable..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!