Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Vembu-Tembumaa
 
juta 17. juuli 2002, kl 15.07
Mõtlesin, et võiks lastega minna. Kuulnud asjast natuke olen, näinud ei ole. Hakkasin asja uurima ja selgus, et selleks, et koos lastega territooriumile pääseda, pean ka mina 150-kroonise käepaela ostma. Lapsele on ta mugav muidugi, kehtib piletina kõigile atraktsioonidele, aga mis mina sellega teen? Lähen batuudile hüppama? Nii et kui meil on kaks last ja nendega kaasas kaks täiskasvanut, läheb ainult sissepääs maksma 600 eeku. Kes on käinud, kommenteerige, kas asi on seda raha väärt?
 
Suusi 17. juuli 2002, kl 15.11
käisin ka oma sugulasega. ise vedelesin algul saunas ja basseinis ja vötsin päikest. pärast ühinesin lapsega ja käisin temaga koos nii turnimas, basseini liumäel ja mängude toas. kokku läks üsna suur summa ära küll, aga mis teha.
 
Err 17. juuli 2002, kl 15.25
Hull värk! Tavaliselt on ju peredele soodustused. Aga klui basseinis vedeleda saab, siis polegi nii hull. Aga miks see asi üldse nii kallis on?
 
olen käinud 17. juuli 2002, kl 17.16
Käisime just eelmisel nädalavahetusel. Võin kinnitada, et jäime igati rahule, tegevust on nii aastastele kui ka tunduvalt vanematele. Lastevanematele on kardisõiduring, ATV autoring, minigolf ja bassein (suure veeliumäega) sobilikud. Alla 3 a. tasuta. Ja loomulikult veel pikniku-ja grillimiskohad, kuhu saab omad söögid-joogid kaasa võtta.
 
k 17. juuli 2002, kl 17.26
Jutaga 100 % nõus.Väikelast üksi ju ei saada sisse ja selleks,
et lihtsalt lapse järele vaadata,käia välja 150,- eeku,tundub
küll liiga kulukas olema.Väikestega tuleks ka vanavanemad kaasa,
aga niisama territooriumile sisse ei lasta,igaüks pole batuudil
hüppamisest vaimustatud.Lastele loomulikult sees väga meeldib.
Juhtkond võiks kuidagi ikka n.ö.sikud lammastest eraldada-et
kes ikka tõesti niisama territooriumil ringi kõnnib ja oma
võsukesel silma peal hoiab,maksab äärmisel juhul mingi sisse-
pääsu maksu paarkümmend kr.Kes tahab atraktsioonidest osa võtta,
maksku siis selle võimaluse eest.Usun,et sel juhul tuleks
rohkemgi rahvast,praegu jäävad need tulemata,kellele on see
150,-arvestatav summa,eriti kui tulla näit.2-3- lapsega.
4liikmelise pere kohta 600,- on ikka tavakodaniku jaoks üle
mõistuse kõrge hind.
 
k 17. juuli 2002, kl 19.08
oi, meie käisime eelmisel sügisel lapse 16 sünnipäeva pidamas, kõik suured ja väiksed hüppasid batuutidel ja sõitsid kartidega ja ujusid ja tegid kõike! Miks ei või täiskasvanud vahel lustida?
 
ann 18. juuli 2002, kl 09.08
Plaanisime ka minna, aga hinda ei teadnud. Aitäh! Nüüd ei hakka küll selle pärast teise eesti otsa sõitma. 3 last ja kaks täiskasvanut: 750 krooni- hullumeelsus!
 
Tinn 19. juuli 2002, kl 07.57
Mina küll Tembuvembumaast vaimustuses ei ole. Selle raha eest saab väga vähe. Kui ilm on näiteks pilvine ja jahe, jäävad ju veeatraksioonide kasutamised ära. Korra oleme oma kolme lapsega käinud(750.-krooni) ja rohkem kindlasti ei lähe. Ka lapsed olid nõus, et käime parem kaks korda harvem, aga siis juba mõnusas kohas: Soomes Puuhhamaal. Hind vaid pisut kallim, aga tegevuspaiku pea neli korda rohkem. Puuhhamaaga jäime kõik ülimalt rahule.
 
siil 21. juuli 2002, kl 16.03
Just lastega (2) käidud. parim koht. Lastel lõbu laialt ja meie mehegagi hüppasime-sõitsime-ronisime-mängisime mänguautomaatidega jne. Absoluutselt lahe! Igati tasub selle raha ära! Kui sissepääsumaks oleks väike, aga iga atraktsiooni eest peaks raha välja käima (nagu nö. tivolites ja muudes lõbustusparkides on), kuluks palju enam - ainuüksi need hüppamismajad üritustel maksavad ju keskelt läbi 10 krooni 5 mintsi!Sama elektriautodega sõitmisel -äsja lapsega pärnus rannas vaieldud: hinnad 5 min sõitu 15 ja 10min 25 krooni! Tembumaal aga küta selle sissepääsuraha eest iga asjaga nii palju kui kulub! Ja veel - väikelaste eest ei peagi maksma (keegi siin nurises) - alla 3 aastastele on ka sissepääs tasuta! Ja k - kuidas siis territooriumil vahet teha, kes niisama kõnnib, kes lõbutseda tahab? Et keegi kontroll käiks kannul?
Meie pere jäi küll hiiglama rahule ja soovitame teistelegi!
 
meie ka tahtsime 25. juuli 2002, kl 12.51
minna kahe lapsega. Sest lapsed on avaldanud soovi,et Tallinnale suhteliselt lähedal ka. Aga tôesti liiga palju raha tahetakse.Grillimse koht pole meie jaoks privileeg,sest aias on ruumi küll ja saab istuda täiesti tasuta. Eks minnakse rohkem sinna atraktsioonide pärast ja käepaeltega oleks vôimalik eraldada, kes saab atraktsioonile, kes mitte.Süsteem vôiks olla paindlikum.Iga inimene, tahab maksta selle eet, mida kulutab aga kui ta ei kuluta, siis miks ta peaks maksma?
Meie pere veel môtleb ja vaatame,kas môeldakse välja paindlikum süsteem.
 
Marit 27. juuli 2002, kl 16.35
Seilasime - teame. Kogu perega, lapsed 6 ja 8. Lugu läks kokku maksma ligi 1000.- (sõit, piletid, toit). Selle eest tegime kõike mida vähegi teha andis ja terve lahtiolekuaja. Ilm peaks soe olema, muidu läheb liumägi ja bassein "vett vedama". Tasub ära ainult siis, kui inimesed ise on aktiivsed. Pipstükkidele mittesoovitav.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!