Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
halb õnn
 
hea 18. juuli 2002, kl 13.00

Huvitav, kas mina olen ainuke LOLL, kes MITTE KUNAGI loteriidel ega lotodel ega igasugustel ankeetide täitmisel EI VÕIDA.

Ja ikka teen seda jätkuvalt - ostan igasuguseid lotosid lootes, et ÄKKI NÜÜD VÕIDAN!!!!!!

Palju on veel selliseid järjekindlaid inimesi?
 
katrin 18. juuli 2002, kl 13.23
Tihandeid, sest ega muidu loto peaauhinnaks miljonid ei oleks. Jätka ikka samas vaimus, aga ära looda, et midagi võidad. Siis võib olla ükspäev võidadki. Ära sellel ainult liigselt aega kuluta, sest on ka paremaid viise miljonäriks saada! Genereeri parem mingi ainulaadne idee, patendeeri ära ja vaata kuidas miljonid kogunevad. Tee nii nagu see Tartu vend, kes liuguri ära patendeeris ja siis seda Kanadas müüma hakkas- läksid nagu soojad saiad. Ei tuleks ise selle pealegi- või mis?
 
oplaa 18. juuli 2002, kl 13.27
mulle meeldib ka endale võimalus luua.

aeg ajalt ostan kiirloteriisid või vikingit.
ehk näkkab, mine tea.
 
? 18. juuli 2002, kl 13.46
kuidas sul armuasjadega lood on? neis veab?
 
Pille 18. juuli 2002, kl 13.54
Mina ka kunagi mitte sittagi ei ole võitnud. Aga ikka näe loll, loodan, et ehk näkkab ja täidan eesti loto taskut.
 
tydruk 18. juuli 2002, kl 13.56
Sama siin. Ostan lotopileteid vaid siis kui on väga suured summad mängus ja loomulikult ma kunagi ei võida!!! Paar korda Bingoga nurkademängu olen võitnud ja see on ka kogu moos. Aga mulle meeldib enne seda loosimist unistada, et kui ma võidan, mis ma siis selle rahaga kõik ostan ja teen. See unistamine teeb vähemalt ühe päeva ilusaks. Ja minu moto on see, et ole ettevaatlik oma unistustega - neil on kalduvus täide minna!!!
Nii et proovi aga edasi nagu minagi ja ükskord me võidame NIIKUINII!!!
 
Err 18. juuli 2002, kl 14.08
Ma ei osta kunagi. Igasugust rämpsu saadan vahel postiga (jäätisepaberid, õllekorgid jm) - seda nimetatakse jäätmekäitluseks. Ikka ei võida midagi.
 
Err 18. juuli 2002, kl 14.14
Ma ei osta kunagi. Igasugust rämpsu saadan vahel postiga (jäätisepaberid, õllekorgid jm) - seda nimetatakse jäätmekäitluseks. Ikka ei võida midagi.
 
Raja 18. juuli 2002, kl 14.24
üks mees palvetab : Jumal, palun tee nii et ma võidaks loteriis miljoni! Palun sind, ma tahan võita! No palun, Jumal!! - ja nii iga päev.
Lõpuks Püha Peeter küsib Jumalalt: Issand, miks sa ei võiks seda meest aidata?
Jumal ärritunult: Aitaksin, kui ta kas või korra ostaks loteriipileti!!!
 
sii 18. juuli 2002, kl 14.25
Pole ka oma elus ühtegi suuremat võitu saanud, unistada aga võib.Ka nn. jäätmekäiltusega olen proovinud, ei miskit. Neid ma viimasel ajal ei usugi,need on kõik omadele juba välja jagatud,kirjutavad pärasr mõne suva tädi nime,et kahtlust ei tekiks. Kui just telekast mõni laps tõmbab,siis veel võib õige asi olla. Aga kui ei osta ,ei ole ka tted õnnele tehtud...
 
ehee... 18. juuli 2002, kl 14.30
Üks väga hea jutt on nende võitmiste peale: Sõber palub jumalalt, et too teeks nii, et sõber (on juut) kas või kord elus võidaks loteriiga. Jumal selle peale: "ma saaks seda teha küll, kui ta ainult kord elus loto pileti ostaks".
 
n40 18. juuli 2002, kl 16.28
pole võitnud ja ei loodagi. mu jaoks oli viimane pauk see, kui üks rikkur järjest 2 autot võitis.
silma on hakanud ka, et see või teine suurvõit läheb sinna, kus juba midagi on, kas mõni lotovõit ees või lihtsalt raha palju.

arvan, et need asjad on kuskil mujal paika pandud ja kui jumal tahab juudile anda, siis ta kasvõi vägisi pistab talle pileti tasku. alles oli mingi rikkuri naine, kes kunagi lotot ei mängi ja sai selveri volvo oma peugeot406-e asemele. sai, sest partner kaart poolvägisi olemas ja poes käies, siis lasi kaardi läbi tõmmata, sest miks ta muidu seal kotis ikka on.
minusugune võib kogu palga selverisse viia, ikka ei saa mitte samustki.

tegelikult huvitab, et kuidas teil mittevedajatel muude vedamistega on? näiteks armastusega...
 
Ehhee 19. juuli 2002, kl 09.37
Armastusega on hästi. Senimaale. Aga ikka loodan, et raha ka tulema hakkab.
 
Achii 20. juuli 2002, kl 22.22
Aga kes on öelnud, et ratsa peab rikkaks saama? Kui kõik oleks rikkad, siis ei paistaks ju n.ö. rikkad enam välja.. kõik ei saa marjamaale, muist peab jääma karjamaale. C'est la vie.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!