Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Holiday Club
 
Margaret 25. juuli 2002, kl 14.09
Kas kellelgi on olnud kokkupuuteid selle firmaga? häid või halbu?
Mul õde pidi koos mehega minema eelmine neljapäev nende kaudu oma hilinenud mesinädalatele. Kolmapäeva õhtul teatati (yks päev enne reisi), et on tekkinud mingi segadus ja nende tellimused on jäänud kuhugi toppama jne. mingi ilgelt jura bullshit jutt. Reisi maksumus oli 15 000 krooni, mis tuli 2,5 kuud (!!!!!) ette maksta. Ja kusjuures ta helistas sinna iga nädal vähemalt korra, et küsida, kas kõik on korras ja millal lennukipiletid saab jne. Talle muudkui vastati, et ära muretse, kõik on korras!
Ja täna sai täis nädal aega- raha on lubatud selle aja jooksul tagasi kanda kolmel korral! Aga siiani ei ole seda veel juhtunud!
Fantast mesinädalad!
 
tydruk 25. juuli 2002, kl 15.25
ma olen juba ammusest ajast kuulnud, et sellega mingi totaalne altminek, isegi mingis lehes oli kunagi suur artikkel sellest, kuidas inimene oma suurest rahast ilma jäi. aga see club ka õppust ei võta, alles hiljuti kuulutasid lehes, et võtavad tööle uusi inimesi lubades maad-ja-ilmad kokku...
 
njaa 25. juuli 2002, kl 16.36
kas see on sama firma mis puhkuseosakuid müüb?
korra käisin seal töö vestlusel.

õpetati õhku müüma. pool tundi kuulasin ja siis tulin tulema. et kõigepealt pannakse postkasti kiri et oled võitnud üllatuse jne jne siis tule kohale ja maksa ja maksa ja maksa ja maksa...

lollus
 
juta 26. juuli 2002, kl 11.42
Aga tegutsevad teised Eestis juba oma 10 aastat. Leidub lambaid / leidub ka pügajaid.
 
mjäu 29. juuli 2002, kl 02.02
Minu vanematele tuli kah postkasti teade loosinumbriga see ja see ja kutse siis tulla loosimisele .Läksid kohale .Keegi võitis telefoni , keegi veel midagi ja minu vanematel paluti kohale jääda .Ja siis öeldi et nad on võitnud 2 nädalat viietärnihotellis Marokos .Piletid peaksid nad ise ostma .Ja kusjuures nad ostsidki .Reis oli olnud kah viimasepeal .Täielikult hea kogemus .See et nad võitsid selle ööbimise, andiski neile lükke reisile minna, mida nad juba ammu olid planeerinud mõtetes:) Oleks nad peale lennukipiletite pidanud ka veel hotelli maksma, oleks summa paljupalju suuremaks läinud!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!