Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
hall ilm
 
täpa 25. juuli 2002, kl 18.27
Ei tea, kuidas mujal aga Tallinnas on selline vastik ja hall. Kohe hommikul rikkus tuju uudis, et meie armas Maakera poole kihutab 2km läbimõõduga asteroid ja ähvardab siia maha kukkuda
:(. Pea raisk ka valutab ning auto on katki mistõttu on vangi tunne. Soovitage sellises meeleolus üks tujutõstev plaat kuulata (varsti võibolla jalutan poodi) ning rääkige midagi ilusat või naljakat.
 
Pille 25. juuli 2002, kl 21.12
Kuula 1980ndate popmuusikat. Või veel varasematest aastatest, nt. Beatles, rõõmus, positiivne ja naiivne muusika.
 
lihtne 25. juuli 2002, kl 22.08
Mu tuju teeb alati heaks T.Turneri laulud. Üks väike nali ka-"Ja...Küll see loodus on ikka petlik"ütles siil kui kaktuse otsast alla ronis"
 
Styg 25. juuli 2002, kl 22.42
halli ilma muusika on ntx Led Zeppelin klaasi veiniga.
 
Dee 26. juuli 2002, kl 20.18
Väga naljaks ja tujutõstev on Baccara! Ainult ära jumalaeest seda uue aja töödeldud kräppi kuula vaid ikke seda vana ja ehedat 70-nendatest. Minul hakkab selle peale päike paistma küll. Või siis uuemast muusikast oskan soovitada Manu Chaod...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!