Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
bussijaama tädid
 
angeelika 28. juuli 2002, kl 13.27
Olude sunnil olen viimasel ajal palju bussidega sõitnud, küll Tallinna ja Tartu ning ka Viljandi vahet. Üks millest pole ma aga siiani aru saanud, on see, miks istuvad kassades ja infolettides tädid, kes selle asemel, et soovitud infi edastada külvavad sind üle faktidega, mis ebaolulised. Näiteks küsisin Viljandis bussi, mis mulle kui üliõpilasele soodsam - tädi vastab, need sõidavad läbi, pileteid me ei müü, aga arvan... Esiteks ei tahtnud ma ju piletit osta ja teiseks, mis on mul kasu tema arvamisest - kui tulen infoleti tahan ma saada infot, aga mitte pahurat jorinat läbisõitavte busside teemal.
Sama lootusteu on helistada bussiinfosse - suure tõenäosusega on see number kinni või ei võeta vastu.
 
hull eit 28. juuli 2002, kl 19.37
äkki ei oska sina end selgelt väljendada?
kui inimene tuleb piletiletti, siis on igati loomulik et eeldatakse et ta tahab piletit osta. sa pead siis end arusaadavalt väljendama et sa tahad lihtsalt teada bussiaegu, aga piletit hetkel osta ei kavatase.

pealegi kas sa ise kusagilt lugeda ei oska kus bussiajad väljas?
aga internetist ka otsida ei oska?

mine http://www.bussireisid.ee

kui ei saa aru mida seal tegema peab, siis anna teada...
 
* 29. juuli 2002, kl 09.13
Kuule hull eit, kas sina oledki see tädi, kes istub bussijaamas kassaluugi taga, nägu tähtis ja nokib küünte alt kärbsesitta? Äkki ei saa sa inimese küsimusest aru, kui ta tahab teada SOODSAMA bussi kohta infot? Teadupärast seda ju sealt ei leia, kus bussiajad väljas on.
 
hull eit 29. juuli 2002, kl 09.40
ei ole bussijaama mutt ma.
aga ma olen alati saanud teada mida vajan, samas mitmed mu ees vusserdavad ei-tea-mis-ime-teksti suust välja, no pole ime, isegi mina selja taga olen kihistanud naeru kui väljendusoskamatu rahvas meil on.

ja igasugu sedeleid koos soodustustega leiab igast bussijaamast.
netis antud lehelt saab täpse hinnna teada.

kui inimene loll ja ise hakkama ei saa, mis ta seda teiste lolluse kaela ajab.

krt, ainult vingute siin!
 
angeelika 29. juuli 2002, kl 09.56
täpsustuseks lisaksin, et küsisin seda info-, mitte piletiletist. Soodustuste kohta selles bussijaamas aga mitte mingit infi üleval pole.
 
romyn 29. juuli 2002, kl 11.17
Ülimat ebaviisakust olen kogenud Tartu bssijaama piletimuttide poolt, ükskõik kui sõbralikult sa ka ei teretaks ja naerataks, vahivad nad sind killeri pilguga. Ja kui peaks veel mitu küsimust olema, siis on nad ka vihased ja vastavad ülimalt tüdinud häälega, nii et lihtsalt piinlik hakkab, et sai inimest niimodi tülitatud oma pisikeste muredega, nagu näiteks soov piletit osta ja saada infot veel mõne bussi kohta!!!
 
Kessu 29. juuli 2002, kl 12.23
Isa just sõitis bussiga ja kurtis samuti tädide teenindamise üle. Ta nimelt soovis osta soodustusega piletit, niimoodi küsiski, tädi andis talle mittemidagiütlea näoga tavalise pileti. Isa ei julgenud suud lahti ka teha, mõte oli läbi pea käinud, et äkki selle bussiga sooduspiletiga sõita ei saagi. Bussis bussijuht kõigepealt imestas, mainides, et see ei olevat esimene ega isegi teine kord. Sooduspileti isa sai, tänu bussijuhile. Mul tekkis küsimus: äkitsi sõltub nende tädikeste palk läbimüüdud piletite summa pealt, et mida suurema raha eest pileteid müüdud, seda rohkem pappi palgapäeval kukub?
 
Eva 30. juuli 2002, kl 09.46
Muidugi on netis ja igalpool mujal infot busside liikumise kohta. Millegipärast aga tõesti ei tundu ka bussijaamas endas üleval olev stend usaldusväärne ja ikka tahaks üle küsida. See pole ju palju tahetud. Ja lõppeks saavad bussijaamades klienditeenindajad selle eest palka, et kliendiga suhelda. Tartu bussijaama tädid on tunduvalt vastutulelikumad kui Tallinna omad. Kui tartu omad näevad su kõrval last seismas, kui piletit ostad siss pakuvad, et kas lapsele ka pilet. Talnas aga.... Ostsin pileti ära aga lapsele unustasin osta. Seisin uuesti sappa, küsin siis lapsele ka piletit. Mutt küsis kohe täishinna ja üts, et kõrvuti kohta ei saa. Ma ütli, et tartus saab eelkooliealine nö. nullpileti, mutt üts: ei, nii küll ei saa....kohti ei ole tegelt kah. No on tüüp, natuke aega tagsi just küsis, kuhu ma kohta tahan. :)))
Viljandi bussijaamas pole enam seda mutti tööl, kes suutis kapitaalse närvišoki tekitada. Ju ta lasti lahti, kuigi töötas vähemalt kümme aastat seal. Võeh....õudne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!