Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
terror stroomis
 
iiris 30. juuli 2002, kl 12.43
elan Stroomi ranna lähedal...kõik oli ilus ja tore, vaade merele jne, aga juba paar nädalat ahistatakse 7 õhtut nädalas venekeelse tilu-lilu muusikaga...kohutav. hakka või kaebama kuhugi? linnaosavalitsusse? kas see neid üldse kotib?
 
normaalne 30. juuli 2002, kl 13.15
a võta kah raadio kaasa ja pane "Elmar" täiega põhja?
 
Norija 30. juuli 2002, kl 15.14
Ühikaajal sai nii tehtud, et kui ühele sõbrale hakkas hullusti pinda käima naabertoast kostev kõva vene muusika, siis sai hulgakesi tema tuppa kogunetud, õlut joodud ning kõvasti ja valesti räigeid rahvuslikke laulukesi lauldud. Et Eesti piir käib vastu Hiina müüri ja et lähme Venemaale naisi röövima ja Taara tammikut ja muud säärast. Kakluseks ei läinud. Aga edaspidi oldi märksa vaiksemad küll.
Stromkal muidugi seda proovida ei maksa, asi võib valusaks minna ja edasi on kah vaja elada.
 
iiris 30. juuli 2002, kl 15.19
asi pole naabris vaid rannahoone juures on suisa lava ja seal käib kogu trall. ja raadioga pole selliste kõlarite juures küll miskit teha:)
 
kr66p 30. juuli 2002, kl 19.13
tallinna heakorraeeskirjad ja öörahu.
äkki oleks linnaosavalitsusest võimalik abi saada?
 
venku 31. juuli 2002, kl 00.42
Chto, ne nvravitsja???
 
Opaal 31. juuli 2002, kl 11.45
Ma olen viimasel aja aru saanud, et kui linnaosavalitsus on loa andnud, võib kõike teha(nt. Sundance jne). Ise elan ka Stroomis, aga õnneks mitte päris rannas, mind näiteks segavad mööda Sõlet sõitvad huilgavad politsei- ja kiirabiautod. Ei saa aru, mis seal Koplis kogu aeg toimub?
 
astra 31. juuli 2002, kl 12.58
jah, ma ka alles kolisin stromka kanti ja eila sai käidud tsekkamas, et milline biits ka õhtul välja näeb. kõik väga kena - ilus, tuulevaikne ilm ja tasane meri, aga oh õudust - see tümps ajas küll kopsu üle maksa! aru ma ei saa, kas keeleseadus sinna ei ulatu või mis. aga sealkandis juba on nii, et öösel ka akent lahti hoida ei saa - see venekeelne sõim, mula, kisa, muusika, pluss veel klaasikildude klirin ja sada muud heliefekti ei lase lihtsalt magada.
 
Kribu 31. juuli 2002, kl 14.13
Meeldiv kuulda, et ma ei ole ainuke stroomi ranna elanik, kes sellele üritusele pommi alla paneks. nimelt elan otse rannahoone kõrval ja seega on mul harukordne võimalus kõigile üritustele "kaasa elada". et ennast omakorda välja elada, olen hakanud omalt poolt terroriseerima Põhja-Tallinna linnaosavalitsust - tel.nr. 6457015 - telefoni võtab vastu üks tädi, kes selliste asjadega tegeleb ja meelsasti ära kuulab. loodetavasti ei jää ma ainukeseks terroristiks ja hüüdjaks hääleks kõrbest, sest see, mis toimub, ületab igasugused taluvuse piirid.
 
helin 31. juuli 2002, kl 14.17
Soovitan soojalt pöörduda linnaosavalitsusse, ise olen seda juba teinud ning arvan, et kui me seda teemat üheskoos tambiksime siis võiks küll arvata et ükskord (loodetavsati enne sügist) me võidame nii kui nii! ;)
sest olgugi, et sel nädalal on minuarust voluumi maha võetud, hakkab see väiksest plaadikogust tingitud kordamine ning pidev müra/heli lisaks närvidele ka juba mõistuse peale - mitte ei saa tööpäevast välja puhata ja omi mõtteid mõlgutada! Nii et tampigem linnavalitsuse telefoni!
 
Kribu 31. juuli 2002, kl 14.29
Üks hea põhjus veel linnaosa valitsuse telefoni tmpida on see, et väidetavalt kuni 27.07 tegutses Stroomi rannas välikohvik, kuid tänase päeva seisuga ei ole selle kauplemisluba pikendatud. aktiivse suhtlemise tulemusel linnaosa valitsusega eelmisel näddalal selgus, et väidetavalt on tegemist mingisuguse linnaosavalitsuse poolt tellitud kulutuuriprogrammiga. Järelikult on ka selle lõpetamine täielikult nende kätes. Lisaks sellele ei saa ma päris hästi aru, miks on vajalik venekeelne kultuuriprogramm - kas tegu on uues suunas integratsiooniprogrammiga?
 
siisike 01. august 2002, kl 09.08
läksime sõbrannaga teisipäeva imeilusal õhtul Stroomi randa vaatama merd ja inimesi (ennast ka näitama).Kella 8 paiku õhtul ronis Rannahoone rõdule üks rõve vene naine ja pistis kogu hingest (vene keeles loomulikult)röökima. Vihkan Eestimaal igasugu karjuvaid inimesi ja eriti venelasi.Miks rikuvad nad normaalsete inimeste ilusaid suveõhtuid.
Nüüd loen,et nad juba TERVE NÄDALA oma kultuuriga meid harinud.LÕPETAGE KUI VÕITE!!!
 
Cass 01. august 2002, kl 10.14
mis? Mina kuulasin küll stromkal üleeile imeilusaid puuflööte elavas esituses.....;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!