Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Mõõdukate valimisreklaam
 
Mummu 30. juuli 2002, kl 13.28
Tere tulemast õnnis stagnaaeg! Kesse küll tegi mõõdukate valimisreklaami???? Tekst kuuluks nagu mingile vanale heale kommu-parteile:

/Ainult lihtne ja igapäevane töö teeb Eestit paremaks!...Meie tahame Eestit näha tasakaalustatud ja loomuliku ühiskonnana, kus probleeme ei lahendata kellegi arvelt, vaid ÜHESKOOS...Nii on meil kõigil võimalus nautida nii omaenese kui ka meie KÕIGI ÜHISE TÖÖ VILJA - paremat Eestit!.../ jne. jne.

No jummal tule appi!
 
Dom 30. juuli 2002, kl 13.40
Ehehee.. Omal kah "huvitavad" kogemused Mõõdukate reklaamiga. Nimelt käisin Viljandi Folgil ja laupäeval (kui mu mälu ei peta) nautisin õhtupoolikul Kaevumäel järjekordset kontsertti. Siis nägin koraga, et kaugemal õhus lendab miskit sinist. Täpset nimetust ei tea, aga sellina krempel oli, kus oli nagu langevarjumoodi moodustis ja selle all tool ja see kõik püsis õhus tänu mingile mootorile. Niisiis vaatasime ja imestasime, kuidas keegi järvekohal liugleb. Kui lähemale tuli, oli näha ka, et mingisugune kirjaga lipp lehvib allpool. Peris huvitav oli vaadata järvekohal tiirlemist. Aga siis.. looulikult tuli see tüüp meie peade kohale tiirutama hoopis. Lippukirja nägi kah lugeda: Mõõdukad siin ja praegu. Ja järgmised 20 minutit vähemalt põrises ja tiirutas see kupatus meie peade kohal. Loomulikult summutas selle krempli plärin igasuguse muusika. Niiet kui ma ennem mõõdukatest mitte miskit ei arvanud, siis nüüd on nad minu silmis nihkunud raasike negatiivsemale poolele, sest igal asjal olgu oma aeg ja koht ja kui ma olen plaaninud kontsertit kuulata, siis ma sinna mingisugust summutavat plärinat küll ei ootaks.
 
mirr 30. juuli 2002, kl 16.34
vastik jah, tavaliselt kuulame häid bände järvepeal paadiga sõites, aga seekord (tänu sellele põristajale) ei kuulnud mitte midagi, oleks ta alla lasknud ausõna :(
 
Leila 30. juuli 2002, kl 16.37
meil harjumaal lendab kah üks selline tüüp - ei tea, kas ta mõõdukatega on kuidagi seotud, pole näinud mingit lippu, aga telekavaatamist segab ta küll. Aknaid ei saa ka kinni panna, liiga palav on. Jama!
 
Micy 31. juuli 2002, kl 11.20
Huvitav lennuasjandus-ka Peipsi kohal tiirles üks sihuke
(mootoriga langevari-nagu mu lapsed väljendusid) hiljuti.
Aga Mõõdukad on täielik jama kõige täiega nagu kogu parteivärk
 
Harjukas Leilale 31. juuli 2002, kl 14.05
kas elad kuskil Saue kandis, Allikul? seal ka üks iga päev põristab põllu kohal. Kui oled selle kandi inimene, siis tahan sind rõõmustada - mingi aeg on tal plaanis hakata neid "reise" ka teistele korraldama, kuulsin midagi augustikuust. Eks elu näitab.
 
anto 02. august 2002, kl 15.01
Konkreetsest parteist sõltumata tahtsin öelda, et sellised "Teeme üheskoos" variandid ei ole Eestis rahvusliku koosseisu tõttu võimalikud. Eestlased ja venelased on liiga erinevad rahvad nii kultuuri kui sotsiaalse käitumise poolest.

Mistahes katse teha midagi, mis oleks hea nii eestlastele, kui venelastele, eeldab, et kulutatakse kaks korda rohkem raha ning lõpuks tehakse ikkagi kummagi kogukonna jaoks eraldi. Ehk, kui rahasumma on ette antud, siis kumbki kogukond saab ainult pool lahendust.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!