Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
hea kogemus:loomaaed
 
anne 02. august 2002, kl 10.44
minu eilse loomaaia külastuse ja eelmise vahele jääb umbes 2aastat.sain tõelise vapustuse.kui võimalik,siis võtke aeg maha ja nautige seda kõike.eraldi tahaks juhtida tähelepanu kaunitele lillepeenardele ja -kastidele.ja emmed ei pea enam oma väsimusest nõrkenud lapsi süles tassima vaid väravast saab seks puhuks laenutada kärukest.tõesti soovitan soojalt.
 
tipsu 02. august 2002, kl 12.12
loomaaed on tõesti fanatstiline.. käisin seal mehega kuu aega tagsi.. enne seda käsiisn vist 93-l aastal..Ausalt öeldes ei olnud loomaaiast just parimad mälestused. Tõesti praegune ei anma absoluutselt vanaga võrrelda.. nii ilus puhas.. kohe mõnus oli jalutada. Tõesto soovitan kõigile soojalt.

PS: Foorumis võik olla lisaks halvale kogemusele ka hea kogemus..muidu viimasel ajal on siin halbade kogemuste all head kogemused:o9
 
neiuke :) 04. august 2002, kl 18.29
ka minule meeldib uus loomaaed väga. nii puhas ja mõnus ja tehakse uusi platse juurde ja ültse lihtsalt viimasepeal.... olen seal juba tihedaks külaliseks saanud :)
 
tipsule 04. august 2002, kl 23.05
Hea kogemus kõlbab ju rubriiki "Soovita head". Halva kogemuse rubriiki ei tasu head panna. Mõelge: tahan lugeda midagi mürgist ja kriitilist, aga satun hoopis hea ja ilusa peale... Ei, see ei kõlba kohe mitte!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!