Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Ameerika saatkond.
 
vihane. 03. juuni 2003, kl 18.49
kaif koht. Koigepealt palutakse viisaintervjuule ports igasugu dokumente kaasa võtta, mille hankimine ei ole kõige kergem, ja siis intervjuul neid isegi ei vaadata vaid visatakse mokaotsast- sorri, seekord me teile viisat ei väljasta. ILMA IGASUGUSEID DOKUMENTE VAATAMATA. Vähe sellest, paari tunni pärast helistatakse, et kuule, me eksisime, sa ikka saad viisa. Pühid pisarad ära ja tormad passi saatkonda viima, ise juba mõttes asju pakkides. Ja siis, järgmine päev samal ajal helistatakse uuesti, et sorri, me eksisime JÄLLE, see oli keegi teine, kes tegelt viisa sai, sina ei saa kuhugi. Mis toimub?Kuidas saab niimoodi inimesega teha? Ja üleüldse, mille kuradi alusel seda viisat üldse saab? öelgu vähemalt ära, milline nägu neile meeldib, kui näo järgi valitakse...
 
täiskuu 03. juuni 2003, kl 19.11
see ju täielik absurd!!!olen tõesti pettunud ja ei hakka vist kunagi sinna reisima.muide sõbrants sai mul...
 
Joosep 04. juuni 2003, kl 08.38
mul sõber käis 3 x taotlemas...
ei mingit põhjendust ega midagi... öeldakse sorry... ei sobi
 
Lilly Munster 04. juuni 2003, kl 10.42
Tjahh, ei tea ühtegi riiki (sh Eesti), kes põhjendaks viisa mitteandmist. Tavaliselt tuleb jänkisid veenda selles, et sa Eestisse tagasi tuled või et sa terrorismiga ei tegele. Eks ta selline "ma ei ole kaamel" tõestamine ole. Ja lõpuks ongi nii, et vestlusele minnes vaatab ametnik otsa ja teeb näo järgi otsuse.
 
tigu 04. juuni 2003, kl 10.51
pane pomm alla
 
a 04. juuni 2003, kl 11.45
brrr, tõesti ajab hinge täis. Minu viga oli selles, et mul polnud mitme miljoni eest kinnisvara ja kümmet last. Umbes selline oli nende põhjendus ;I Samas kõrval mingi parmu välimusega vene mees, kellel ema? kaagutas kõrval ütle, et sa töötad seal ja seal ja ütle seda ja seda ka, sai viisa. Siis oli küll selline tunne, et paneks pommi alla.
 
X 04. juuni 2003, kl 12.25
olen täiesti nõus eelnevatega. Ise olen üritanud 3x peale peale seda kui kord ära käisin aga tõpranäod ......
 
keegi 04. juuni 2003, kl 13.39
Öelge palun rumalale,kui ma näiteks ei mõika nii hästi inglise keelt,kas siis võetakse üldse jutule või saadetakse kohe minema.Või saab kuidagi hakkama?Pole enne olnud au seal käia.
 
a 04. juuni 2003, kl 14.35
Mul on selline tunne, mida vähem keelt oskad, seda parem. Siis on lootust, et sa tagasi ka tuled.
 
ei ei.. 04. juuni 2003, kl 14.56
seal on tõlk ka. see oleks ju puhas mõnitamine, kui inimene kes keelt ei oska, minema saadetakse.Sa oled oma kodumaal- sa ei ole ju kohustatud teisi keeli rääkima..
kuigi mõnitamine on see tegelt niikuinii
 
- 22. august 2003, kl 01.50
põhiline on see, et 1400 eeku võetakse küll rõõmuga ära..mulle öeldi ka, et too miljon paberit ja kuna ma alles lõpetasin kooli ja tahtsin au pairiks minna, polnud mul mingit meest eg lapsi ega kinnisvara..ei saanud viisat ka :/
 
Shat konn 21. detsember 2021, kl 00.45
Ehitatakse uus saatkond Eesti on juba nii paljaks varastatud,et ega vist varsti muud tööd eestis pakkuda polegi kui jänkide nuhkideks hakata Eesti ju suur USA ees pugeja ja teeb kõik et REestist saaks 52 USA osariik Ja siis polegi aastakümnetega muud muutunud kui tööandja nimi Viis ministeeriumi USA saatkond. Äkki teeme Venemaa keskmaaraketile elu veel lihtsamaks ja proovime sinna ristmikule mahutada ka Kaitseväe Peastaabi, aga miks mitte ka tuumajaama? Jalakäijad saab aedade abil sõiduteele suunata et nad tähtsatel inimestel jalus ei koperdaks. Oma turvameetmetega ehitagu saatkond Tapa sõjaväelinnakusse Veel ohutum variant oleks Ämari lennuvälja ääres kust on tunduvalt mugavam evakueeruda Avatakse kentmann ja ameerika tänavad nimetatakse uuteks usa osariikideks ehk eesti kubermang on lõa otsas uued hooned on seal kõik vene vastaseks vaenutegevuseks pluss igatsorti pealtkuulamistehnikat täis millega hoitakse kohalikke lollikesi oma huvide kaitsel.
 
Taun 21. detsember 2021, kl 01.48
Aga mis on 51. osariik???
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!