Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Stringisõda!
 
Triin 25. august 2004, kl 19.24
"Kas meestele meeldib, kui naine stringe kannab?" lugesin ma just ühest teemast.

Ma ei oska praegu kogu oma põlgust ja tundeid sõnadesse valadagi. Mis vahet seal on, mida te kannate? Kandke stringe, tavalisi pükse, puusalõikega pantse, g-stringe - VAHET POLE, KEDAGI EI HUVITA!!! See, et te stringid jalga uhate ei tee mitte kedagi seksikamaks neist, kes kannavad teise lõikega pesu. Tõsiselt ajukääbiklik arvamus, et nad võiksid teha! Saage ometi aru, et stringid pole mingi imeline eriasi, täitsa tavaline aluspesu ju. Argh. räägtakse ülbe muigega tavalistest aluspükstest. Tegelikult pole stringid ju mingid erilised või imepärased asjad. LIHTSALT PESUESEMED!

Lisaks on küsimus ka selline, et okse hakkab kurku ajama... Inimestes pole nii palju ka iseteadvust ja väärikust, et oma ihupesugi ENDA maitse järgi valida, peab ikka uurima, et kas ja mis. Täielik ajuvabadus, mis toimub!!!

Minupoolest hakake mind materdama või mitte, mul täitsa pohhui, ma sain oma arvamuse välja öeldud.
 
string 25. august 2004, kl 19.28
sae pekki
 
Mi 25. august 2004, kl 19.28
Kas Triinul hakkasid päevad et ta nii vihane on või ta ongi selline? Imelik, et nii noor inimene juba kibestunud on...
 
Triin 25. august 2004, kl 19.30
Kindel see, et kibestunud, kui närvi ajab selline provintsilikkus.
 
... 25. august 2004, kl 19.31
irwirw

ma kannan stringe seepärast, et trussikurante tagumikule ei jääks, kui on ümber püksid. puhtpragmaatiline põhjus. muidu on nad suhteliselt ebamugavad. talvel mõttetud, kui on põiepõletikuga probleeme.

triinuga ühel nõul ühesõnaga:) meestele tundub kindlasti seksikam hoopis püksata naine.
 
Geisha 25. august 2004, kl 19.32
Ehh, mind ajavad sellised debiilsed küsimused, et "kas meestele ikka meeldib see ja see ja too?" lihtsalt üleolevalt muigama. Las need naised jooksevad ennast hingetuks, et ikka saaks vähemalt mõnel mehel kõvaks ajada. Sest siis nad on ju TÕELISED NAISED! :)

Aga tõsi, et string on sama palju eriline pesu kui need nn "tavalise" lõikega püksid. Seksikaks need nüüd küll kedagi ei tee, aga võibolla pole minus piisavalt lesbilisi kalduvusi, et teistes naistes seksikust näha. :)
 
kelly 25. august 2004, kl 19.34
Aga stringid jäävad ju samamoodi näha pükste alt! Kas te pole näinud, et alati on näha, kui inimesel stringid jalas on! Kannikate juurest on stringiäär kenasti näha ALATI.

Triinu poolt äramärgitud madala puusalõikega pantsid on palju praktilisemad - neid ei jää ABSOLUUTSELT näha.
 
Triin 25. august 2004, kl 19.35
Ma pole stringide vastu, iga inimese enda asi, millist pesu kannab, aga mind ajab marru see usk, et strinig on kohutavalt erilised ja neid kannavad vaid meeletult seksikad ja erilised naised. Keep dreaming!
 
ilus helena 25. august 2004, kl 19.35
ei tahaks isegi minna sinna triin ja vanus paljutallatud rajale, aga siiski... saad natuke vanemaks, siis näed (ma loodan), et nii mõndagi huvitab, mida sa seal seeliku all kannad ;))
 
carlos 25. august 2004, kl 19.37
Mina olen näiteks mees ja ütlen, et need stringid jätavad mind äärmiselt külmaks. Neid on sitaks ebamugav jalast ära saada, muudkui rulli neid paelu allapoole. Tavaliste pükstega seda muret pole. Samas naised usuvad ju kindlalt, et meestel kõigil läheb mõttest stringidele püksis kõvaks. Naeruväärne.
 
helen 25. august 2004, kl 19.39
No triinu jutul seekord küll täiesti õige maik. Stringid ei tee kedagi seksikaks, seksikas naine oskab seksikas olla ka pikas soojas aluspesus. Ja see pidev küsimine, et "oi, kas stringid ikka meeldivad meestele?" on tõesto madalalaubaline. Küsi parem, et kas SULLE meeldivad. vaevalt, et meestelel meeldivad sellised litsid, kes vaid sellele mõtlevad kuidas keppi saada.
 
... 25. august 2004, kl 19.39
triin

mina pole sellist suhtumist küll kuskil täehele pannud, et naised peaks stringe ilgelt seksikateks? pigem selle tagumikurandi pärast neid kantaksegi ju. pseudoprobla.
 
ilus helena 25. august 2004, kl 19.43
lisaks on siinne teemapüstitus kangesti "igaüks, kellele meeldivad stringid on loll!" moodi, nii et mille poolest see stringimaffiast parem on?
 
liisa 25. august 2004, kl 19.44
Ei eksisteeri ju ainult vuplid ja stringid, On Stringid, tangad, pantsid, tavalised püksid kõrge lõikega, tavalised püksid madala lõikega.

...: need randid ei jää õhukesest pitsist või siidist aluspesuga küll näha!
 
Kratiplika 25. august 2004, kl 19.44
Natuke silmakirjalik on väita, et me kunagi üldse ei mõtle sellele, missugune pesu meil seljas on, kui me esimest, kolmandat, kümnendat korda mehega voodisse läheme. Ikka tahaks, et pesu oleks ilus ja ahvatlev
 
gore 25. august 2004, kl 19.45
Ei tea miks? Nagunii kistakse see pesu seljast ära ju. Ja niipalju kui ma mehi tean, siis need ei oska kunagi peale ööd öelda, et mis naisel pealmiste riiete all oli. Ise ostsin endale ülikalli helelilla La Perla pesukomplekti, siidsukad ja puha. Pärast hommikul küsisin, et kuidas pesu meeldis ka? Mees ütles, et ta ei pannud tähele, sry :(
 
... 25. august 2004, kl 19.46
oleneb pükste materjalist, kas aluspesu jääb näha või mitte. üldjuhul ikka jääb näha.
 
Triin 25. august 2004, kl 19.47
Nagu ma ütlesin: Stringide vastu pole mul midagi endale meeldivad ja kannan meelsasti, aga kunagi pole tulnud sellise mõtte peale, et närvitseks - oi appi kas MINU aluspesu meeldib ikka TEISTEle inimestele. Vot see on see suhtumine, millest ma EI SAA aru.

Kui nüüd öeldakse, et saa vanemaks, ahkkad mõistma - andke andeks, aga mina ei taha siis üldse "vanemaks" saada, kui siis nii ajuvabasid ja tobedaid asju mõistma hakkab.
 
njah 25. august 2004, kl 19.48
gore'ga nõus. mehed ei imetle naist pesuga, vaid üritavad kiiremas korras sellest lahti saada:P olgu sul või vanaema vanad püksid jalas, vahet pole (kui muidugi enne ei ürita eelmängu läbi viia mehe ees kekutades).
 
Liisa 25. august 2004, kl 19.48
Stringig jäävad ka muuseas näha, kas sa pole märganud? Kui persevahelt see pael tuleb, see koht on kenasti näha.

Ja kui paistavadki aluspesu randid, siis mis sellest halba on? Piinlik, et aluspesu kannad või? kas see on parem, kui stringid poolde selga tõmmatud on? See peaks ju olema veel hullem!
 
... 25. august 2004, kl 19.50
hmm... ma ei tõmba kunagi stringe poolde selga. ja trussikurandid tõesti on koledad ja rikuvad muidu kena üldmuljet.
mis herilane sind hammustas, Liisa?
 
liisa 25. august 2004, kl 19.51
Ei hammustanud keegi, lihtsalt pealkiri on ju teemal sõda :). Stringe ei peagi poolde selga tõmbama, nad on seal niisamagi
 
Kratiplika 25. august 2004, kl 19.52
to njah: mehed väidavad tõsimeeli, et poolpaljas naine on ahvatlevam kui pärispaljas... Kuigi esimesel korral on riietest vabanemine kiire tegevus
 
ilus helena 25. august 2004, kl 19.53
see, et mehed ei pane tähele, milline pesu seljas pruudil ;), on rohkem selline alguse asi. mõne aja pärast kaob suhtes see "uskumatu, et ma saan selle naisega magada!" rahmeldamine ära. siis aega ja tahtmist küll proua pesu ja kehavõlusid aeglaselt ja hoolikalt imetleda.
 
njah 25. august 2004, kl 19.54
kratiplika

seda nad väidavad pornopilte hinnates meibi:P mul on olnud suhted nii ja naapalju ja kokkuvõttes võiks öelda, et mehed v.a. mõned üksikud esteedid/pesufännid eelistavad paljast naist.
 
Kratiplika 25. august 2004, kl 19.54
to Triin: seks on mäng. Miks tõsiselt võtta ja alati üritada mehi ajudega pahviks lüüa. Natuke välist võib ju ikkagi mängus olla?!
 
Triin 25. august 2004, kl 19.56
Asi pole seksimises ju, loogiline, et keegi ei rooma pesemata ja haisvate vuplitega mehe nina alla, aga see, mis lõikega püksid tal seejuures jalas on, et peaks küll mängima nii suurt rolli, et peaks selliseid küsimusi massiliselt püstitama foorumitesse.

Miks seda keegi ei küsi, et kas nabarõngad meeldivad meestele? Kas kõrvarõngad meeldivad meestele? Kas meestele meeldib, kui naine kannab 6 nööbiga fuksiapunast polüestrist pluusi?

Sest neis küsimustes leiab inimene, et see on ikka sügavalt tema enda asi, mida ta kannab. Miks tehakse aluspesust selline triangel selles suhtes?
 
ilus helena 25. august 2004, kl 19.56
btw, triin, kas selle vastu, milline pesu mu oma partnerile meeldib, tohib huvi tunda ja vastavat pesu eelistada, või peaks ennast siiski põlema panema sellise naissugu alandava mõtte peale? :))
 
Kratiplika 25. august 2004, kl 20.01
to Triin: (itsitades) nu küsitakse ju küll. Nabarõngaste kohta ja puha. Muidugi võib olla natuke imelik on küsida nii laia publiku arvamust, nagu seda on delfis, sest ega ikka vist kõigiga ei jõua magada, aga kui sihuke statistika kogumine annab inimesele mulje üldkehtivast tõest, siis soovin edu
 
Triin 25. august 2004, kl 20.01
Irwww :) Seda, mida su oma partner eelistab või tahab, ei pea ju ometi NETIST küsima, eks ;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!