Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Stringisõda!
 
. 25. august 2004, kl 20.09
"talvel mõttetud, kui on põiepõletikuga probleeme"

???
Ja tavalised püksid annavad kohe nii palju rohkem sooja stringidest, et hoiavad põiepõletiku ära? Villaseid karupükse kannad aluspesuna talvel või?
 
ilus helena 25. august 2004, kl 20.12
tegin siin võikest statistikat viimase 90 päeva postituste kohta DW foorumites ja tulemus järgmine:
triinu kirjutatud mõtteavaldusi oli kordades (!) rohkem, kui sõnavõtte mis sisaldasid märksõna string.

triin, mis postitad nii massiliselt, saa juba aru, et KEDAGI EI HUVITA!!! argh.
*irw*
 
Triin 25. august 2004, kl 20.14
 
kolla 25. august 2004, kl 20.15
ilusal helenal vist muud teha pole kell kaheksa õhtul, kui kokku lugeda teise inimese postitusi ja siis nende arv ainsa hädapärase viskerelvana teisele näkku paisata. Mille vastu sa võitled üldser, oo ilus helena? Selle vastu, et üks teismeline üritab täiskasvanud naistele selgitada, et läbi on need ajad, kus midagi sisseharjunud kombest erinevat otsekohe maailmaime oli...?
 
Kratiplika 25. august 2004, kl 20.20
Ilus helena, võib-olla sa teed nimekirja neist nimedest, kes võivad siin kommenteerida! Kes KÕIKI huvitavad ;)
 
ilus helena 25. august 2004, kl 20.23
ma arvan, et kulutasin sellele "statistikale" sama palju aega, kui sa oma kommentaari kirjutamisele, oo tõsimeelne kolla.
aga jah, tabasid naelapea pihta - ma võitlen progressi, feminismi, trendiorjuse, reaktsioonilisuse ja kasvava noorsoo vaba mõtlemise vastu! just nii see ongi :)
 
Geisha 25. august 2004, kl 20.24
Ilusale helenale:

Vot see oli nüüd küll üks tugev ja tahe, teemasse puutuv märkus!
 
ilus helena 25. august 2004, kl 20.27
parandus: reaktsioonilisuse eest, siiski.
 
Triin 25. august 2004, kl 20.31
Mina hindan oma koera tunduvalt kõrgemaks kui 99,999% inimestest. Ilusam, armsam, usaldusväärsem ja intelligentsem :P
 
Triin 25. august 2004, kl 20.31
Oih, see läks nüüd küll valesse teemasse. :$
 
gallup 25. august 2004, kl 20.35
A mind paneb ka imestama, miks huvitab naisi mingi abstraktne "mis mehed arvavad?". Võiks ikka olla nii palju enesekindlust, et lähtuda iseenda ja/või ühe konkreetese mehe (partneri, abikaasa) maitsest.Ja võiks olla ka nii palju julgust, et oma kaaslase maitse näit. pesu osas välja uurida. Oleks palju vähem tühja põdemist oma kehakaalu, juuste värvi, rindade suuruse jne. jne. pärast.

No tõesti, nagu oleksid mehed mingi ühe vitsaga löödud mass, et kõigil on täpselt üks maitse. Et ups, kümme suvalist delfis ütles, et A-korv ei kõlba kuhugi, nüüd ei julge ma enne rinnasuurendusoperatsiooni enam riidest lahti võttagi!

Ei noh, nii gallupi mõttes võib ju igasugu asju küsida ja siis saadakse mingi %- näe, 31% vastajatest eelistab c-suurusega rindu ja 69 b-suurusega rindu. A mida see määrab? Võibolla see mees, keda homme kohtad, kuulub just vähemuse hulka. Ei ole ju naine mingi poliitiline erakond, kelle eesmärk on võimalikult suur % koguda ja üldrahvalikud valimised võita ?!?

Ei hakka siiski lausa vihastama ka, sest mine tea, äkki mõni küsib neid asju lihtsalt intellektuaalsest huvist ja avaldab kunagi targa uurimuse "Stringe, keemiliste lokkide ja pikendavat ripsmetushi kandvate naiste seksikaks pidamine Eesti meeste poolt aastatel 2000-2005. "

:))))))))))))))
 
Margit 25. august 2004, kl 20.38
No mulle küll ei meeldi, kui stringid tagumikuvahel hõõruvad. See, et randid näha jäävad, on loomulik, rante pole, kui sul POLE aluspesu! Minu arvates on kole see, kui kummardadaes stringid täiesti teksade vm pükste alt poolde selga ronivad. Inetu vaadata ja sexikat ei leia mina selles midagi. Sama, et mehel püksid allavajund ja aluspüksid turritavad igalt poolt välja. Lõppeks, inimene kandku, mis meeldib ja mis mugav, mitte mõelda ainult sellele, et kas mulle tänaval ila tilkudes järgi vaadatakse või mitte!
 
Innuke K. 25. august 2004, kl 20.56
Küll on siin palju õnnetuid üksikuid naisi, mida muud te ikka olete, kui praegu veel arvutit piinate. Kas teie hulgas mõni jõukam ka on?
 
mh the second 25. august 2004, kl 21.19
Et ei olegi üldse võimalik ennast pesuga seksikamaks teha? Et sa kas oled seksikas või ei ole? Ja kuidas selle peale inimsugu veel püsima on jäänud...?
 
Innuke K. 25. august 2004, kl 22.22
Kus kadusite, mu kaunikesed? Kas kõik olete oma rahanatukese aluspükste peale ära raisanud? Kes teil ikka neid vaatab, meestel suht suva, mis teil seal all on.Parem, kui midagi ei oleks. Raha on peamine.
 
irw=) 25. august 2004, kl 22.46
kõige rohkem on mehele minu seljas olnud pesust meeldinud tema enda bokserid. . irw=)
 
Signe 26. august 2004, kl 08.36
Meestel on naistepesu suhtes kindlasti omad eelistused olemas. Vähemalt minu mees märkab alati minu pesu (lõige, värvus). Näiteks, et see teeb mu ikka nii seksikaks, et tal kihk kohe peale tuleb. Või, et see sobib mulle imehästi ja see konkreetne toon mõjub väga atraktiivselt. Mis mehed teil küll kodus on kui neil on ükskõik millised te välja näete?

Samamoodi on ka naistel meestepesu suhtes omad eelistused. Mulle meeldib kui mees kannab boksereid. Selliseid ümber keha liibuvaid, mitte lohmakaid. See toob kannikad väga ilusalt välja ning terve keha mõjub palju sportlikumalt ja sellevõrra ka seksikamalt.
Kusjuures silmailu pakub ka see, kui pealmised püksid on madalamal kui selle all olevad bokserid ja bokseri ääred on välja ulatuvad. Minu maitse! Aga mind tõesti erutab selline vaatepilt. Minu mees jälle ei suuda käsi must eemale hoida kui avastab, et stringid kusagil äärtest välguvad. Ja meid absoluutselt ei huvita mida teisest sellest arvavad kuna huvitatud oleme vaid teineteise arvamustest.

p.s. stringid on väga mugavad. oste õige number, õige materjal ja õige lõige ning unustad ära, et midagi jalas on.
 
Lia 26. august 2004, kl 08.56
tahtsin just oma mõtet avaldada, aga Signe jõudis ette.
See oleks ääretult kurb, kui mehed meie juures midagi ei märkaks, sest ainuke asi, mida nad näevad on eesmärk - rahuldus.
Ja arvan, et ilusat aluspesu kandev naine meeldib ka iseendale rohkem.
 
* 26. august 2004, kl 09.21
to Mi: kas sinu ajumaht tõesti midagi asjalikumat ei suuda toota? vaid see igapäevaselt igav - triin on kibestunud inimene ja tal hakkasid päevad. tegelikult on tal õigus - on naisi, kes järjepidevalt tunnevad huvi, et mis ikka meestele meeldib. arvestamata seda, et kõik mehed on erinevad ja neile meeldivad erinevad asjad. ja siis, kui see oma maitse ja arvamuseta inimene loeb siit, et vot näiteks minu mehele meeldivad stringid, punased juuksed ja suured rinnad - mis ta selle tedamisega peale hakkab? paneb ka stringid jalga, värvib juuksed punaseks ja laseb oma tissi suurendada? a tema mehele võib-olla ei meeldigi. ja üldse - meestele meeldivad sellised naised, kes on nemad ise, st. isiksused, kellel on oma stiil ja kes ise teavad, mida nad tahavad ja teevad.
 
darkangel 26. august 2004, kl 09.53
õigus, triin :D mul on kyll abs. savi, millised alukad meeldivad meestele, ma käin ikka sellistega, mis mulle endale meeldivad :D tegelt ma olen ilge egoist ka. no ma ei tea, kui mu mehel yldse kohe ei tõusex kui mul stinge jalas polex, krt, siis vast ikka peax panema need jalga.., irw, või siis hoopis mehega psühhiaatri juurde minema :D a kui nyyd stringidest rääkida, siis mul endal nende vastu pole midagi, mu mehele need ei meeldi :D a sai just tema raha eest endale yhed soetatud, nautides ta kibestunud ilmet:P yldiselt on mul põhimõte teha selliseid asju, mis mulle endale meeldivad, mitte teha seda, mis teistele meeldib ja kui mul selle tõttu jääb elus midagi olulist saamata, siis olgu nii.
 
Parti3s 26. august 2004, kl 10.00
kõige erutavam on kui mehel on jalas säravvalged bokserid, mitte mingi muu värv ei oma sellist mõju! ja tõesti, kui naistel on meeste pesu lõike/värvi osas omad kindlad eelistused, miks ei võiks ka meestel naistepesu suhtes sama olla?
 
kuky 26. august 2004, kl 10.09
Kogu selle pika arutluse joru peale on Signe kiri 08-26-04 08:36
PARIM! Muu jutu võiks täiesti ära kustutada. Way the go Signe!
 
Stringisõber 26. august 2004, kl 10.55
Kui ma kannan pesu, mis mulle endale meeldib, teeb ainuüksi see mind juba julgemaks, atraktiivsemaks, seksikamaks - ja seda märkab mees raudselt. Ma ei tea, kas ta oskaks pärast kirjeldada mu pesu värvi, lõiget ja mida iganes, aga talle jääb meelde kena üldpilt, mis on siiski väga tähtis.
Stringe kannan hea meelega, kuna nad on nii mugavad, et unustan tõesti, et pesu seljas! Ja ei pea ostma rinna alla ulatuvaid poolde selga venivaid stringe, müüakse juba tükk aega ka madalama lõikega.
 
S 26. august 2004, kl 11.14
Mina kannana sellist pesu, millega mul hetkel mugav on. Vahel nii ja vahel naa. Mind eriti ei huvita, mis mehele meeldib. Nagunii ta võtab selle vähesegi mul kohe seljast ära.....
 
liz 26. august 2004, kl 12.13
aga minu mehele just meeldivad stringid :) ütles, et mina olen see naine, keda ta stringidega seostab (ju siis eelmised ei kandnud neid üldse). endale meeldib mulle kõige rohkem tavalisi pükse kanda, aga mehe arvamus on ka oluline - üldiselt on nii, et suvel on enamik aega stringid (sest kõik riided on nii õhukesed ja neid pantse vms...pitsboksereid, üldse bokserilõieklisi asju mina ei kannata) ja talvel tavalised. ja kõrget lõiget ei kannata ma aluspesu juures kohe üldse mitte. nojah, ja lõppude-lõpuks: mehele meeldivad tavalised püksid ka - just siis, kui need mõnusalt madala lõikega on...üldse igasugune ilus pesu meeldib...niiet ses mõttes on meil üks maitse :D
 
väike vahemärkus 26. august 2004, kl 12.29
Ei ole ise stringikandja, sest pean neid ebamugavaks. Kuna mu pruutkleit oli aga tagumiku ümbert üsna liibuva joonega, siis lahendasin randiprobleemi sellega, et ostsin pikema säärega suht liibuvad alukad. Kuramuse kallid olid, aga oma töö tegid hästi (Triumph, muide).
Tegelikult ei jää ka "tavalistest" alukatest erilisi rante, kui endale õige suurus valida. Enamusel piigadel on nad lihtsalt liiga ümber.
 
Maarika 26. august 2004, kl 13.08
Ega Stringid polegi mõeldud selleks et meestele meeldida ja oma kanne demonstreerida...need ju ikka eelkõige mugavuse pärast...Ma ei kujuta ettegi kui ma peaks neid tobedaid pantaloone kandma hakkama...mis koguaeg tagumiku vahele pressivad ja seal ebamugavust tekitavad :!!!!!!
 
Mees 26. august 2004, kl 13.44
mina pean neid aluspükste rante pepu peal ikka väga seksikaks.
kohe tuleb tahtmine seda pepukest natuke katsuda.
väga rõvedad on aga need stringi kandjad, kellel natukene suurem tagumik . tavaliselt tavalised alüspüksid omavad toetavat toimet ja kui ilma olla (stringidega) siis see taguots ripub pükste all. see igatahes võtab igasuguse seksiisu ära.need neiud kes stringe kannavad on igal juhul omast arust super seksikad.siiski kahjuks (õnneks)on vastupidi
 
kati 26. august 2004, kl 14.12
mis need G-stringid on?
 
mia6 26. august 2004, kl 14.13
Lugesin triinu teemaalgatuse läbi, teisi komme ei lugenud. Näinud ainult vihkavaid, Triinut alalõpmata sõimavaid kommentaare. Igal juhul tundub vähemalt mulle,et see on tore ja tark inimene ,olgu kes ta teie silmis on.Mulle ta igatahes meeldib ja julgen ka siin seda öelda. Aasta tagasi algajana oli kõik huvitav,kuid nüüd sirvin ainult mõningaid teemasid. Kuidagi ei saa aru, miks ta nii põlu alla sattunud ?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!