Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Pronkssõdur
 
Koiott 26. august 2004, kl 18.45
No kaua võib?Ma sõidan sellest idiootsusest iga päev mööda ja see häirib mind NII tohutult!Vahepeal kasvasid nende massiivsete kivimürakate otsa põdrakanepid ,rõõmustasin:et äkki laguneb ära.
Aga juba paari päeva pärast kitkusid mingid ahvid need välja:S.Panid lilligi.Uhh ,pagana närvi ajab.
Ilmselt ei viidagi neile "vabastajatele" püstitatud jõletist minema.
 
Margit 26. august 2004, kl 18.52
Mis sind ei häiri, oleks vist õigem küsida? On ikka probleemide otsijad!
 
kk 26. august 2004, kl 19.04
Häirib see mida see monstrum sümboliseerib.
 
Indrek K 26. august 2004, kl 19.29
Mulle küll pronssõdur meeldib. Mõnusalt hea ja lahe hoiak. Mitte mingi rikutud ja siniseks keedetud kana kes oskab ainult oma egot teiste salvamisega demonstreerida. Isegi kõige halvemate isiklike märkuste peale ei saa ta vihaseks. Väga hea.
 
Lohe 27. august 2004, kl 11.49
koiott, kas sulle meeldiks rohkem, kui sinna platsile järjekordne ärikeskus või kaubamaja püsti pandaks? Või trendikas korterelamu.........

Vähemalt üks väheseid rohelisi platse veel kesklinnas ja pole sellel kjul kah niiväga häda midagi.
 
Madu 27. august 2004, kl 12.23
To Lohe!
Ja ega sellel nõukogude korralgi väga häda ei olnudki! Elu justkui loomaaias. Süüa ikka sai ja vabadusse ei lastud. Aga tühja sellestki, taevas,näe, oli ikka samamoodi ilus sinine!
 
Mimi 27. august 2004, kl 12.29
Ära vaata seda, kui see sind nii tohutult marru ajab!
 
reedene rõõm 27. august 2004, kl 12.49
Palun pööra siis pilk Kaarli kiriku poole ja vaata seda. Vene mundrit kandes sai hukka ka palju selliseid poisse ja mehi, kel poliitikast sooja ega külma polnud. See on ju ka nende mälestuseks. Minu arust on kena, et sinna ikka veel lilli viiakse. Pealegi on see osake meie ajaloost ning seda maha salates oleksime sama tobedad ja lühinägelikud kui nõukogude ajal. Siis salgasime Eesti Vabariiki.
 
Undiin 27. august 2004, kl 12.51
Kas siis pronksist punasõduri teisaldamine tähendab automaatselt uut kaubanduskeskust? Niisama võiks ju see roheline plats keset linna olla, ilma sõdurikuju ja muu butafooriata oleks seal ka märksa rohkem ruumi.

Madu,
olen Teiega väga päri! Kummaline on see inimese mälu.
Mõnikord ma ikka veel raatsin imestada nendegi inimeste üle, kelle jaoks ainult leiva ja vorsti hind mängivad elus kõige suuremat rolli.
 
Undiin 27. august 2004, kl 12.55
reedene rõõm,
See seal ei ole niiväga suvalistele noortele poistele püstitatud ausammas, vaid konkreetselt kommunistlikele Eesti vabastajatele. Ja minu arvates ei ole selles midagi toredat, et kord-paar aastas sinna võõra rahva erupensionärid viina viskama kipuvad. Olgu nad lilledega või ilma.
*Kui oled Roomas, siis käitu nagu roomlane.
 
dell 27. august 2004, kl 13.29
Lase olla. Minu meelest on see jama, et kõik ausambad riigikorra vaheldudes maha kistakse. Lisaks saavad vene veteranid seal oma auru välja lasta.
*Minu ühele onule kisti noores põlves selga vene ja teisele saksa munder (poisid olid erinevatestaastakäikudest. Mõlemad said sõjas surma.
Nii et mina oma pead mingi skulptuuri pärast küll ei vaeva, kuigi noorena tegi ta küll viha, sest asus kooli kõrval ja lolle kommuüritusi PIDI selle juures korraldama.
*Kas Koiott pronkssõduri ees olnud igavest tuld kah mäletab? Vanasti mudilasena koolist tulles oli sinna mõnus lund loopida:)
 
reedene rõõm 27. august 2004, kl 17.08
Undiin,
Kommunistlikeks Eesti vabastajateks peetakse laias laastus kõiki, kel vene munder seljas oli.
 
Undiin 27. august 2004, kl 17.40
reedene rõõm,
mind suurt ei huvita, kes laias laastus keda milleks/kelleks peab.
Konkreetne mälestusmärk on püstitatud ihult ja hingelt kommunistidele ja need, kes selle jalamil krokodillipisaraid valamas käivad, on samasugused ihult ja hingelt kommunistid.
Kui ma isegi selle samba olemasolu suudan kuidagi aktsepteerida (inimlik seisukoht ja bla-bla-bla), siis ometi ei aktsepteeri ma selle asukohta. Tõstku oma pronksi valatud noorkommunist kuskile erametsa ja käigu seal kummardamas - linna avalikku ruumi ei peaks see reostama mitte.
*Teine arusaamatu stardivalmis rakett seisab Maarjamäel.
 
berta 28. august 2004, kl 18.39
Aga minul seostub see sõdur sellega, et kooli ajal kamandati meid sinna seda igavest tuld valvama ja need olid ühed naljakaimad päevad mu keskkooli ajast - siiani ajavad mälestused itsitama.
 
Au Hammas 14. mai 2022, kl 15.16
See Riia traktoriga oli ikka näotu aga veel natslikum oleks olnud kui traktori asemel oleks Saksa pioneertank Leopard olnud. Tahavad ka vist pronksööd. No ma arvan et peale seda madinlikku märulit ei jää sellelt järgi muud kui sitt veri lilled ja vene kirsa jäljed
 
Soe soovitus sovettidele 09. september 2022, kl 00.47
Ah mis te nutate selle vana tankirisu pärast me anname teile haakristiga Leopardi toru keerame Ivangorodi poole ja torru paneme eriti suure päevalille
 
see et 12. september 2022, kl 23.23
kaks viimast, olete ilmselt idioodid?
vastata pole vaja. küsimus oli retooriline.
 
VaSSistliku meelsusega Siberimees 09. mai 2023, kl 13.22
Jah see oleks mõjusam olnud keerand titel teine ots toruga Ivangorodi poole haakrist peale joonistada ja kiri ka vene tähtedega Edasi Moskva peale
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!