Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
citymarketi halb toit- üäkk!
 
miisu 31. detsember 2004, kl 13.56
Täna ärge Sõpruse pst Citykast ostke grillitud kana poolkoibi - täitsa halvaks läinud ja ahjukartul on tulisoolane! Mingu nad põhja!
 
vakk 31. detsember 2004, kl 14.19
nu tee ise ka süüa! krt, ise ei viitsi kartultki keeta ja ainult vinguvad!
 
aga 31. detsember 2004, kl 14.42
vakk sellepeale ei tulnud, et tööjuures äkki pole potti, et kartuleid keeta?

juhul kui miisu muidugi on töö juures.
ja kui pole, pole see ka mingi õiendamise koht, et inimene laisk on.
 
viira 31. detsember 2004, kl 14.56
kui juba 30 eeku/kilo kartulid müügis on, siis võiks need ka maitsvad olla! mina viiks selle jama poodi tagasi, kui tsekk muidugi alles on.
 
sadamlane 31. detsember 2004, kl 17.36
mina olen sadama citykast mitu korda saanud halvaks läinud sooja valmistoitu.
 
anna 31. detsember 2004, kl 17.45
...kui tsekk alles on, õigemini kui söök alles on...Viriseda võib, aga ma küll ei usu , et ta selle prügikasti pani...
 
v 01. jaanuar 2005, kl 12.44
mina olen jälle saanud pahaka läinud salatit mustakivi cm-st:(((
 
City külastaja 02. jaanuar 2005, kl 10.35
Kas teate, et enamus seda valmistoitu tellitakse ju erinevatest firmadest sisse ja ega nemad ju kõike siis maitse. Näiteks vormiroad jne. Seepärast, kui ei kõlba juhuslikult(mida ma ei usu, et küll tihti juhtub), siis võib alati ju koos karbiga tagasi tuua ja tsekki pole selleks vajagi.Ise ostan ka iga jumala tööpäev sealt mingi sooja toidu lõunaks ja pole veel probleemi olnud. Aga no viriseda oskab igaüks.
 
Rämpstoidutempel 16. mai 2023, kl 15.34
Igasuguseid kiir ja valmistoite pole üldse vaja üks tervise rikkumine ja sõltuvuse tekitamine. Olla võiks ainult sool leib ainult rukkist sai ainult nisust käkk ainult kaerast ja sepik ainult odrast mitte konserveeritud ja moosistatud puu ja juurviljad mille hulka kuuluvad ka päevalilleseemned pähklid kinoa ja läätsed ning naturaalne liha kala aga ka täispiim. Ja sellest saab juustu jogurtit kohupiima võid kefiiri hapupiima igaüks ise teha kodus. Ka õlisi praadimiseks ning erinevaid jahusi millest pudru teha võiks ka olla. Magusast ainult mesi ja puuviljad sisaldavad magusat ka. Ja kui on liha siis igasugu süldid vorstid singid pasteedid hakklihad saab igaüks ise teha. Ja ei mingeid restorane pubisi baare kohvikuid ainult töölissööklad. Kui seda rämpstoidutööstust ei oleks kus siis vabaneks töökäsi mida võiks kas kosmose või sõjatööstuses kasutada sest vaata ega imperilistid ka ei maga
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!