Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Jehoova tunnistajad
 
Dana 06. jaanuar 2005, kl 12.36
Oli eile selline raskem tööpäev, viirusevimm kah küljes.Otsustasin siis juba kaheksa paiku põhku pugeda.Kõõlun siis kraanikausi juures, pidzaama seljas ja suu hambapasta vahtu täis,kui järsku kuulen, et keegi ukse taga.Üllatusin, kuna tuttavatel pole üldiselt kombeks lambist ja etteteatamata sisse vajuda.Arvasin siis, et äkki mõnel naabril juhtus midagi, trepikoja uks ju alt ka muidu lukus.Teatavate ettevalmistuste järel- hommikumantel, nägu vahust puhtaks jne.-avasin ukse :kena noor naine ja umbes 10-aastane laps.Küsisin siis, et mis see mureks on; nemad, et tahavad minuga maailma lõpust rääkida! Ükskord varem ma juba kuulasin, kuidas nemad kõik viimselpäeval üles tõusevad, aga mina pean samal ajal ainult hauas teist külge keerama, kui ise kah Jehoova tunnistajaks ei hakka.Positiivseid emotsioone kui palju!Lõin ukse kinni, kartsin, et hakkavad jälle surmaga ähvardama.Mis asi see küll ajab inimesi sellise koerailmaga, nagu eile oli,mööda võõraid trepikodasid kondama? Ja laps kah veel kaasas!
 
Peerukott 06. jaanuar 2005, kl 12.51
Mina saadan nad alati kurele, kuid "Vahitorni" võtan vastu - mul on nimelt rumal komme sitamajas asjatades lugeda :-)
 
tavotituuker 06. jaanuar 2005, kl 12.52
Olemas samad kogemused selle vahega, et nood kes meil käisid trügisid kohe sisse ja lahkusid vaid selle jutu peale et meil on väga kiire! On ikka tüüdused küll!
 
not 06. jaanuar 2005, kl 12.57
Mina naeratan ja ütlen, et vabandust, mina olen luterlane. Siis on nad alati sellise mossis näoga nägemist öelnud.
Minu sõbrale, kes on lõpetanud usuteaduste instituudi, meeldib nendega väga vaielda. Tavaliselt on jehoovatunnistajad lõpuks need, kes minema lähevad. Ükskord üks ütles, et ta ei oska nendele küsimustele vastata ja lubas hiljem tagasi tulla. Tuligi siis järgmine päev mingi teadjama tädiga ja seda vaidlust ei viitsinud mina küll lõpuni kuulata.
 
sama 06. jaanuar 2005, kl 13.14
siin, et uskugu igaüks seda või keda ta ise tahab, aga NII VIHALE ajab kui sinu kodurahu häiritakse! nüüd õnneks alt uks lukus ja märksa vähem neid saab sisse, aga vanasti nii vihastasin, et lõpuks ähvardasin juba politseiga, et kahtlane, mis asju niimoodi ajatakse. siis küll panid kohe minema ka. muidugi on inimesi, kes kuulavad ja on üksikud ja õnnetud jne. aga kas nad ei leia siis teed usu juurde teisiti kui et seda peab peale suruma niimoodi. seepärast kohe põlgan seda ususekti, see ei tundu üldse aus ja puhas olema.
 
Undiin 06. jaanuar 2005, kl 13.41
A mina olen lihtsameelne. Tegelt ka.
Sadasid ükspäe kaks meest ukse taha. Vaatasin neid uksesilmast ja aretasin mokaotsast dialoogi läbi ukse. Nemad saatanad aga olid nõnda nutikad, et teatasid mulle: "Mees tellis teil kaks ajakirja, me tõime need ära". Imestasin küll, et kuidas kirjakandjad nii aktiivsed on, aga jätkasin juttu. Küsisin, et mis sorti ajakirjad on ka. Nemad vastu, et "need on inimkonna arengust ja globaalprobleemidest". Mõtlesin, et äkki mees ongi mingid teadusajakirjad tellinud ja tegin ukse lahti. Noojah. Nemad kahekesi rõõmsasti ukse taga kohe oma maailmavalu mulle kaebama. Et kui kole ikka kõik on. Kui ma aru sain, kellega tegu, siis soovisin kõige paremat ja tahtsin ukse kinni panna, aga nad polnud ka pehmest puust vennad. Ikka, et mees tellis ja mees tellis. Käratasin neile siis, et "mina tean paremini, mida mees loeb", aga need rõõmsalt hullunud onud ei jätt ikka rahule ja toppisid mulle ajakirjad sülle ning lahkusid seejärel viisakalt.
Panin ajakirjad kaasa jaoks siis lauanurgale ja õhtul kui ta töölt tuli ütlesin, et ta tellitud ajakirjad saabusid:) Pärast sain veel peapesu, et miks ma igasugu imelikele inimetele uksi avan:)
 
Triin 06. jaanuar 2005, kl 14.26
See on usu kaelamäärimine ja mina ütlen alati neile ukse taha saabuvatele säravate nägudega inglikestele, et "tänan väga, aga pole huvitatud". Siiani pole keegi jalga ukse vahele pannud.

Offtopic: Üks sugulane on nende ohvriks langenud ja tal on nende ajakirju lademetes. See "Ärgake" on pigem populaarteaduslik ajakiri ja seal on päris huvitavaid artikleid.
 
ahhaa 06. jaanuar 2005, kl 15.49
appi kui naljakas see Undiini jutt oli :D
 
räpakott 07. jaanuar 2005, kl 11.01
lapsepuhkusel olles panin korteri uksele sildi: Jehoovausulistel ja müügiagentidel palin mitte tülitada! - ei mõjunud!
imbusid sisse jumal teab kust, kuigi trepikoja uks lukustatud!
nii, et olles oma imiku magama saanud oli kohe mingi idikas platsis!
väga vihale ajav ja vastik! laps jälle üleval...
sageli olid neil jehovistidel endil lapsed kaasas - kahju neist lastest - juba maast madalast elu p...sse keeratud!
 
Joonatan 07. jaanuar 2005, kl 15.39
Ma tean ühte endist Jehoova tunnistajat, kes võttis kaalust alla, sellega kasvas tema enesekindlus tohutult ..., et ...
Nüüd joob ja möllab nagu kurivaim, ise varsti 40. Aga ennast kehtestada oskab ja ütleb "Mina musta tööd ei tee", temast on kujunenud mingi arvamusliider. Päris huvitav on kõrvalt vaadata, millega asi siis ükskord lõpeb. Millal jälle pöörab ... Jumal teab kuhu ja kelle endaga kaasa viib ... Intriige on keeranud parasjagu ja võimu näikse olevat tal küllaga.
 
kahhkannataja 13. jaanuar 2005, kl 19.02
Kui oid üks vanem naine ja noorem lapsega, siis see vanem on Soome kodanik ja mitte päris vaimselt terve.Visake välja, ega nad ise ei lähe.Ja see vanem võib ka vägivaldseks minna.
 
Jahve 20. veebruar 2020, kl 11.06
https://etv.err.ee/1032249/pealtnagija
http://www.tunnistaja.ee/jehoova-tunnistajad
https://www.jw.org/et

Ja miks saates risti näidati. Tunnistajad risti ei tunnista. Igatahes on nad paremad kui kirik kes on puha saatanast.
 
expert 03. märts 2020, kl 08.05
Haigus mida ei anna ravida.
 
Jenoveena 08. mai 2023, kl 16.01
55986916
Helistage kõik te vaevatud
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!