Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Keskerakond
 
Kalle 22. august 2005, kl 09.23
Lasnamäe kanalis jäävad silma suured plakatid, kus Keskerakond teatab, et "Meie maksime igale pensionärile 500 krooni 2002, 2003, 2004 hinnatõusu katteks". Või midagi taolist.
Tahaks küsida, kust Keskerakond sellise raha sai ja kas selle pealt on ka kõik maksud makstud?
Või on tegemist selle rahaga, mida linn maksis ja mis on pärit meie endi (enamjaolt mittekeskerakondlaste) taskust.
Nii räigelt ei peaks ikka teiste raha oma nimele kirjutama. Isegi siis kui valimised on tulemas, võiks kuhugi piiridesse jääda.
Ptüi!
 
Dame Ali 22. august 2005, kl 09.36
Eile sõitsime perega maalt koju - ja järjest oli 2 plakatit Savisaarega, kes käist üles käänis, nagu läheks kohe kakluseks. Slogan on juba meelest läinud kuid see plakat - püha mooses, kui labane...
 
karvad turris 22. august 2005, kl 09.59
Savisaar on alati HALB KOGEMUS:
 
at 22. august 2005, kl 10.55
see raha oli ikka jah linnaeelarvest. tõesti ülbe lähenemine. aga mida neist keskaritest oodata ongi.

pirita kandis keskarite plakateid vähem. ühte vist olengi näinud. see näitab kah asja ära, et kellele sihitakse. vaesemad ja vähem haritud usuvad kõike ja võtavad 500-st kroonist kah vedu. sisuliselt on tegemist häälte ostmisega. aga seda teadsid kõik (või vähemalt need, kes tahavad teada) niikuinii.
 
savisaar.... 22. august 2005, kl 11.20
...ju ongi oma ilusaid pildikesi terve lasnamäe täis toppinud- no kes teda veel siis vailvad kui mitte lasnamäe- rotid- venelased. nende seas tal ju ikka suur menu on. öäkk.
 
ja 22. august 2005, kl 13.16
öakk, see heinakuhjaga vankrisõit rakveres..... no come on, kaua võib???
 
nõus 22. august 2005, kl 13.34
Paistab, et jälle on käes see aeg, kui iga normaalne eestlane läheb Savisaare vastu hääletama. Kuigi sellest vist pole abi, pensionärid on tal peos ja venelased ka (eriti see Repsi viimane lugu võitis venelaste sümpaatiat).
 
jube 22. august 2005, kl 14.27
issand kui ära nad on tüüdanud!
 
mõtlik 22. august 2005, kl 14.42
Siin aitab ainult see kui IGAL JUHUL hääletama minna ja valida keegi teine kusagilt muust erakonnast. Sest kui valima ei lähe, siis seda enam saab ES aktiivsete pensionäride ja mitteeestlaste käest poolthääli. Sest nemad on harjunud valimas käima ja teevad seda seni kuni jalad kannavad ja keel liigub valimiskasti koju tellima.
Noored on ise süüdi, et sellised stagnad pumba juurde saavad, kes käsib valimispäeval kodus molutada või kuskil läbu pidada!

Muide, kui mõelda nii, et "minu hääl niikuinii ei loe", siis see on vale. Võib tuua kümneid näiteid, kus 1-2 häält on otsustanud, kes volikogusse pääseb - kes ei usu, vaadaku vabariigi valimiskomisjoni kodulehekülge vvk.ee :)
 
Valija 22. august 2005, kl 14.59
Mõtliku jutt õige.
Igal juhul valima ja mitte Keskerakonda!
Juba praegu on pealinna volikogus kolmandik venelasi, kes nõuavad volikogus vene keele kasutamise õigust. Ei ole veel kuulnud, et Savisaar Klenski tegevuse kohta midagi negatiivset oleks öelnud, muidu võtab sõna küll.
Otse loomulikult võitis Repsi lugu venelaste sümpaatiat ja mitte ainult venelaste, vaid kõikide keskerakondlaste omad ka, ega teda muidu laupäevasel Savisaare kongressil bossi enda asetäitjaks valitud....tänutäheks hea käitumise eest.
 
at 22. august 2005, kl 15.50
noh, kui valida ükskõik, keda peale keskerakonna, siis päriselt lahti neist ju ka ei saa, sest vist kõik, peale isamaaliidu on valmis nendega koostööd tegema ja ka teevad praegu nii riigi kui kohaliku omavalitsuse tasandil. seega võimule saavad nad ilmselt ka siis, kui piisavalt hääli tegelikult ei saa.

NB - ma ei tee propagandat IL poolt. lihtsalt konstateerin fakti.
 
to: at 22. august 2005, kl 17.12
Nõus, et IL oleks üks pääsetee nendest. Sotsid ja Reform teeks muidugi koalitsiooni. Omavalitsuse tasandil teeks RP vist vähemalt Tallinnas ka, riigi tasandil on nad vähemalt deklareerinud, et seda ei juhtu.
Kõige halvem oleks muidugi koalitsioon stiilis kesk+sotsid+rahvaliit.
 
triip 22. august 2005, kl 21.32
oh jah, demokraatia on lollile rahvale pigem karistuseks. ma tean esikesikute motiividest ja eesmärkidest vist oluliselt rohkem kui keskmine keskerakondlane, selle pärast mul läheb süda pahaks alati kui mõnda neist näen.


no teglikult saab iga mõtlev inimene aru, mis tegelased need kesikud on, aga sellest pole suurt abi, sest madalaubalisi on meie riigis piisavalt, et nad jälle 1/3 häälest saavad.
 
tiiu 22. august 2005, kl 21.48
imelik.mõtlen siin ja imestan kõik kiruvad savisaart ja ometigi alati võidab valimised.ei saa küll linnas võimule aga ikkagi.
 
tiiule 22. august 2005, kl 22.17
Võidabki, nagu keegi siin ütles, puhtalt venelaste ja pensionäride kaudu, kellel on harjumus nõukaajast valimas käia, see-eest noortel on kama. Kui perekonnas on kaks vanaisa ja kaks vanaema, üks isa ja üks ema ning kaks last, siis arvuta välja, kui palju inimesi selles perekonnas hääletamas käib ja milline poliitik siit kõige rohkem hääli nopib.
Ka minu väga heal järjel olev pensionärist ema valib ikka Savisaart, sest saab sukasäärde juurde jälle 500 eeku ja muu teda enam ei huvitagi.....kuigi võiks.
 
tiiu 22. august 2005, kl 22.28
oi kui hea,et ma viimase kirjutaja kõrval ei old muidu oleks vist kõvasti vastu pead saand(füüsiliselt).
 
P. 22. august 2005, kl 22.39
Nüüd meelitasid ju selle penskarite erakonna ka veel oma kampa. On ikka sulid. Paks ja loll ennasttäis siga see Savisaar!
Muide, meil on põhiseaduses kirjas, et igalühel on õigus oma arvamusele! See on mõeldud KAPO-le, kus viimasel ajal ei ole vist enam midagi teha, sest on hakatud nõiajahti pidama neti foorumite külastajatele, kes julgevad oma arvamuse välja öelda.
 
tiiu 22. august 2005, kl 22.51
ja.ja varsti näete kuidas hakatakse savisaare vastaseid mööda kohtu koridore lohistama.nii,et sõnavabadus toimib ainult teoreetiliselt mitte prakiliselt.
 
. 23. august 2005, kl 10.23
no nii nagu lastel ei ole valimisõigust, tuleks see mingis eas vanematelt inimestelt ka ära võtta, kuna neil pole enam mõistust!
 
HELLÕU 23. august 2005, kl 11.25
mina ka vaatasin, et huvitav plakat. Käärib käiseid yles ja kiri on : 'Igayhe eest!'. Mida siis? Peksa?
 
minu kallis vanaema, 23. august 2005, kl 16.03
kes on üle 70 aasta vana, ei ole mitte IIALGI valinud savisaart eha ka mitte ühtegi teist kesk-i. Ainus mõistusega inimene selles erakonnas oli Sven Mikser (kaua aega imestasin, mida teeb selline mees Keskerakonnas)ja ka tema on aru pähe võtnud ja tulema tulnud sealt idiootide polgust.Aga jah, kui siin praeguse seisuga ringi vaadates tundub, et ühtki savi-etsi pooldajat ei ole tulnud kobisema, siis ilmselt ongi nii, et need valijad tal ikka pensionärid- vandid. Niiet üleskutse kõigile - VALIMA!!!!
K 24
 
Kesineerakond. 18. aprill 2024, kl 00.40
Jaa kesine see asi riigikogus opositsioonis nüüd teine suurem koht Tallinn. Savisaar ikka oskas aga need noored viivad partei põhja
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!