Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
usuhullud
 
87 19. oktoober 2005, kl 14.06
Varem ronisid liftita majas viimasele korrusele ka, et inimesi tüüdata. Nüüd pandi alla see telefoniga lukk, hea meel, et nüüd rahu majas, aga võta näpust, helistab alt korterisse ja hakkab jälle oma iba ajama.
Kura t tigedaks teeb kohe, öösel olin just tööl ja unustasin selle tobeda kellatoru maha võtta.
 
lala 19. oktoober 2005, kl 14.16
tuttav tunne,mul käivad ka kogu aeg pinda ,kui neile ühe korra ütled siis ega nad aru ei saa tulevad ikka teist korda ka.üks õhtu tulid ukse taha mees läks vastu ja siis hakkasid oma jura jälle ajama ja tahtsid et veel sisse ka kutsuksime nad,kui keeldusime siis küsisid telefoni numbrit et teinekord helistvaad ja vaatavad kas oleme kodus et siis jälle tulla,hui annan neile telefoni numbrit unistagu edasi,täiega käivad ikka närvidele
 
-EiLeSüNdiNuD- 19. oktoober 2005, kl 14.36
meil usuhulle pole, aga nädalavahetuseti öösel kipuvad pubekad mulle helistama, et ma neile ukse lahti teeks, kuna ei julge oma vanemaid yles äratada. viimane kord lubasin peksa anda sellistele ja loomulikult jätan nad alati ukse taha kylmetama.. grr
 
vari 19. oktoober 2005, kl 15.09
Me naerame mehega, et kuidas ometi usuhullud trepikojast sisse saavad. Vaikselt irvitame, et ju taevaisa avab neil lukud.
 
Mia 19. oktoober 2005, kl 15.20
Ma ka alati mõtlen, et kurat, oma tuttavad ja pereliikmed ei saa sisse, et turvalukud ja turvamehed-valvurid nii üli valvsad, ja usuhullud tulevad ikka kuidagi läbi seinte sisse.
 
lohekrabi 20. oktoober 2005, kl 11.31
Jah, mul ka siin ühed käisid juba 5-ndat korda see laupäev. Alguses oli üks Soome herrä ja üks Eesti poiss, nüüd käib see Eesti poiss ise ja igakord on üks uus poiss kaasas, vist õpilane. Jah, tüütab ära, alati vingerdan siis, et olen haige või pean lapsele kooli vastu minema või peame kohe kodunt ära minema. Mees ka kurat appi ei tule, poeb peitu.
 
UHUU. 08. aprill 2023, kl 14.41
Tegemist on paberitega hullumeelsega, kes peab end muuhulgas kunsti jumalaks, oikumeeniliseks anaalseksi prohvetiks ja kolmeteistkümnendaks apostliks. Järvamaa metsade vahel on ta enda ümber koondanud pimestatud usklike sekti mida ta ise nimetab vaimuhaigete kommuuniks. Jääb vaid loota, et ei kordu Jonestown 1978.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!