Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Mu vend on pede:(
 
no mida värki?! 28. detsember 2005, kl 22.03
Tuttavad hakkasid rääkima, mina veel kaitsesin teda, ütlesin, et pole võimalik, läksin riidu veel peaaegu nendega. Nüüd küsisin talt otse, ütles, et on lilla jah, tore värk küll. Vanematele ei luba öelda, aga kui ta nii julge on, et lilla tahab olla, siis julgegu ka vanematele tunnistada?! Või kujutab ta ette, et temast siiski hetero veel saab? Tahaks loota...
 
ah, 28. detsember 2005, kl 22.04
paras idikas oled! mis see sinu asi on, mida su vend magamistoas teeb. ela oma elu!
 
e 28. detsember 2005, kl 22.24
Ma ka ei saa aru- mis sulle tahtsam on, su venna onn voi mis teised arvavad??

Need teised on tyhi ohk kellegile ytlema kellega tohib voodisse minna- lopetage ara see gei maanianad inimesed nagu koik teisedki, kellega asi pole kes mida oma magamistoas ja kellega teeb.

Tubli et su vennas julgeb asjadele otsa vaadata ja ei salga kes ta on, kui oled hea ode oled oma vennale toeks mitte ei laida maha.
 
Juuli 28. detsember 2005, kl 23.03
Saan aru, et sulle see suur s´okk aga katsu aru saada, et ta mitte ei taha homo olla vaid ta lihtsalt on ja selles mõttes julge on ta küll, et seda enesele tunnistab.
Ilmselt ei ole ta veel valmis sellest vanematele teada andma ja sina ära hakka küll torkima. Ja mida head see teadmine vanematele annab või mida head see sulle annab, kui ta vanematele seda ütleb.
Katsu leppida sellega, sina seda fakti olematuks ei tee.
 
praktiline piret 28. detsember 2005, kl 23.09
mõnna ju.
saad temaga edaspidi riietest, juustest jne rääkida ja muidu ka tüdrukutejuttu ajada.
angelis käia ja. noh kui ta on selline tädilik glamuuripede ;)

või saad talt selliseid mehelikke ala tom of finland sõpru laenata, kui vaja kuhugi vingesse kohta minna ja sul kaaslane puudub. njämma.
(seda muidugi juhul kui oled ise naissoost:)
 
oh&ah 28. detsember 2005, kl 23.21
üldiselt ei ole ju vahet, kellega su vend magab.. ok, ise oleks õnnelikum kui mu vennal oleks ikka naine, mitte mees.. aga ei teeks ka teisel juhul asjast probleemi. sa vaata, kuidas oma eluga hakkama saad:P
 
female 28. detsember 2005, kl 23.24
kuidas siis on? Kas veri on siiski paksem kui..?
Seepärast ei maksa homoteemal ilkuda, sest ei või iial teada, millal ilmneb tõsiasi, et su enda vend/õde/laps/sugulane jne. homoseksuaalne on. Kas seepärast on ta halvem inimene, et tead tema seksuaalseid suundumusi?

Ja ma loodan, et sul, teemaalgatajal, on piisavalt ajusid, et vanematele ja tervele ilmale mitte kuulutada, et ta gay on. Las ta teeb seda ise, kui selleks õige aeg on ja kui ta selleks valmis on.
Meie ühiskonnas gay olla ei ole kerge. Ja see ei ole inimeste vaba valik. Seda ei saa peale sundida. See on lihtsalt nii. Ja usu, ta ei ole õnnelik selle üle, kui teised teda põlastavad ja mõnitavad. Proovi olla tema suhtes mõistev ja toetada teda.

Ilusat vana-aasta lõppu kõigile!
 
alati tolerantne 28. detsember 2005, kl 23.32
inimesed nagu inimesed ikka. Mis siin nüüd teistmoodi on? Heterod teevad magamistoas ehk jubedamaidki asju. Miks nemad siis valgemad on?
Unusta sõna pede ja kõik on korras. Tähtis on, et inimesed üksteist igal ajal usaldaksid ja armastaksid ning kellelegi liiga ei teeks.
 
no mida värki?! 29. detsember 2005, kl 00.03
Peab tal silma peal hoidma, äkki lööb mult kuti üle 8-0
 
oh&ah 29. detsember 2005, kl 00.26
no mida värki - iga heteromees ei vaata igat naist kui "oh tahaks teda", samamoodi ei vaata iga gay IGAT meest.. samamoodi peab tunne ja tõmme olema
*saa üle, ta on sinu vend ja kui ta on muidu tore inimene, siis ei ole vahet, kellega ta magab (ma seda juba ühe korra ütlesin ka)
 
ka ühe õde 29. detsember 2005, kl 00.44
Kulla teemaalgataja. Sain ise mõned aastad tagasi täpselt sama asja teada. Nii tigedaks aga küll ei läinud. Oma vend ju. Ega siis hoolimine paugupealt otsa ei saa. Võttis aega küll, et mõttega harjuda, kuid see ju tema elu! Kui tal hästi läheb, pole mul muud kui tema pärast head meelt tunda. Ja vanematele ei ole ka, ma arvan, sinu asi öelda. Seda peab ta ise tegema. Ega sellised asjad saladuses kaua ei püsi. Ta peab sellest isegi aru saama ja mingil hetkel siiski rääkima. Sina proovi talle pigem toeks olla ja anna teada, et see ei muuda vähemalt sinu suhtumist temasse. Muidugi juhul, kui sa oma vennast ikkagi hoolid.
 
hetero31 29. detsember 2005, kl 01.54
Mina küll ei küsi oma sugulastelt, sõpradelt ja tuttavatelt, et mis kuramuse soost inimesega nad magavad. Ja vanematele äkki polegi vaja rääkida, sest usun, et paljudki nn abielud on sõlmitud perekonna survel. Ja teevad õnnetuks pede enda, tema naise ja veel lõpuks paljusid inimesi. St, ära avalda talle "ühiskondlikku survet" ega "looda".
 
muhkel 29. detsember 2005, kl 09.52
no ja siis!? mind ei huvita absoluutselt, mida mu vend, õde v sõber magamistoas teeb. oluline on, et mul on temaga hea ja tore olla, et võin tema peale loota, et ta on minu vend, õde, sõber...
 
mnjah 29. detsember 2005, kl 11.47
no ma oleks küll ikka parajalt pettunud ja saan teemaalgatajast aru. ise olen alati tahtnud tädiks saada ja see oleks ikka paras shokk, kui vend sellise jutuga lagedale tuleks.
 
zoovel 29. detsember 2005, kl 11.50
minu õel jälle pikad juuksed.tea, mis tegema peaks, kuidas teda nõustaja juurde viia vöi vanematele teada anda.olen nõrkemas mure sisse.pealegi,kammi ta ei armasta.
 
e 29. detsember 2005, kl 12.14
to: mnjah

Tadiks void ju ikka saada- kas vend lapsendab lapse oma mehega voi nad kasutavad seda varianti et keegi naine kannab lapse ja seemendatakse kuntslikult su venna spermaga.
 
mhh 29. detsember 2005, kl 13.00
mis naine see selline on, kes oma lapse pedepaarile annab, võibolla mingi rahaahne l... ainult. kas sellise last aga tasub tahta?
 
kiku 29. detsember 2005, kl 13.12
Mis tähtsust sel on, mida ja kellega üks täiskasvanud inimene oma magamistoas teeb, kuni see pole illegaalne ja toimub täiskasvanud inimeste omavahelise kokkuleppe alusel.
Sama hästi võiks tõsta paanika, et issand jumal, ma kuulsin, et mu õde seksis ükskord oma mehega väljaspool magamistuba, nimelt omaenda kodus elutoa diivanil ja veel koerapoosis. oi, kui jube, nüüd ma peaks vist minema emale kaebama.
 
Juuli 29. detsember 2005, kl 13.53
See tädiks saamise soov on nüüd küll selline libaargument. Mõned abielupaarid ei saa lapsi ja mõned ei taha lapsi ning see on puhtalt nende endi probleem.
 
heh 29. detsember 2005, kl 16.50
niu niu, nüüd ma ei saagi tädiks.. no on ikka egoiste! kui sa lapsi niiväga armastad, siis hangi endale, mitte ära oota vennalt lapsi
 
ity 29. detsember 2005, kl 18.00
Tundub,et sul on vaja selle mõttega lihtsalt harjuda.Alustuseks-ära ütle ta kohta pede-jube rõve sõna!
 
... 29. detsember 2005, kl 20.08
Mis see sinu asi on?!? Ela oma elu ja lase vennal ka elada! Mis sellest siis on, et ta HOMO on (peded on värdjad, vargad, teiste mõnitajad, vägistajad ja muidu idioodid, omasooiharad on GEID või HOMOD)? On ta sellepärast halvem inimene? Kas ta nüüd polegi enam sinu vend? Kurat küll, kuidas ma jälestan sinusuguseid isekaid, kitsarinnalisi ja kahepalgelisi debiile, kes tervet maailma ainult oma pisikese mätta otsast näevad! Minu meelest peaks su vennal hoopis SINU pärast häbi olema, mitte vastupidi!
 
issveer kui NÕMEEE! 29. detsember 2005, kl 23.39
tunnen sulle tõesti kaasa oma venna pärast!räägi muidugi vanematele,las siis tunneb häbi.
see on lihtsalt mingi loll hullus,see homoks olemine.see on lihtsalt normaalsusele vastuseismine ja enese eriliseks tegemine.
see on jäle ja rõve!!!!!!!!!!!!!
 
viimasele 30. detsember 2005, kl 12.23
Kui see sinu postitus oli nali, siis väga mage nali. Kui mitte, siis oled sa lihtsalt üks väga rumal inimesenäss.
 
KarlJacobs 27. aprill 2021, kl 00.46
Ma isiklikult olen olnud samas situatsioonis, appi tuli aga lennufirma OK P€ded, kes hookisid mind upi lennuga Jordaania vabariiki, kus homoseksuaalsus illegaalne (täname Jumalat et neid jkohti veel alles on!!). Peale seda pidi pllder ennast kokku võtma ja normaalseks hakkama, töötab imeliselt, kui tahad võin hr. Reimo kontakti anda, kes meile nii soodsalt vastu tuli.

Karl Jacobs
 
ΤgІt.® 30. aprill 2021, kl 19.39
ΑbsoluutsеIt kõikidele nοrmaalsetele inimestele tеadaοlevalt οn igasugune рeеsеks äärmiselt іIge, räраne ja tervіseοhtlik perνerssus, mіllega tegelevad ehk vaid üksikud, erіlіselt νäärаkаd pеrνаrіd ja seda eі saa muuta mitte mingіsuguste tοlеrаstіde muΙіn, olgu nad siis kаsνõі tеаdlаsed.:-)
 
teate küll 01. mai 2021, kl 20.54
peedu seksiga te hävitate suht neutraalse foorumi
 
ΤgІt.® 04. mai 2021, kl 10.12
Αga absoluutsеIt kõikidele nοrmaalsetele inimestele tеadaοlevalt ju οngi igasugune рeеsеks äärmiselt іIge, räраne ja tervіseοhtlik perνerssus, mіllega tegelevad ehk vaid üksikud, erіlіselt νäärаkаd pеrνаrіd ja seda eі saa muuta mitte mingіsuguste tοlеrаstіde muΙіn, olgu nad siis kаsνõі tеаdlаsed.:-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!