Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
internet

tartu 18. märts 2006, kl 22.51
kellelgi veel nett jamab või? paar sekundit sees ja juba läheb välja.. vist mul arvuti viga

sama siin 18. märts 2006, kl 22.56
Veerikul, praegu jälle korras

tartlane 18. märts 2006, kl 22.57
Elioni oma jamab jah

trinsik 18. märts 2006, kl 23.06
kesklinn ja elion - kõik kombes siiani

ojaa 18. märts 2006, kl 23.08
Ma ka Veerikul ja tõesti internet jamab : /

Urr...

heheheeeeee 18. märts 2006, kl 23.19
No leidsite ka koha, kus elada

tartu 18. märts 2006, kl 23.22
näh ma pole veerikul, tammelinnas suhteliselt hoopis. aga enam ei jama ka, loodetavasti ei hakka ka rohkem ( täna vähemalt ;) ).. aga tore kuulda, et see võib-olla ei olnud siis minu arvuti viga:P

Juuli 18. märts 2006, kl 23.37
Mul ka elion ja hommikul viskas iga paari minuti tagant välja, aga pole tartust.

märts 18. märts 2006, kl 23.46
ah et ELION on selle kurjami nimi,kes mind siin terve õhtu on kiusanud.....,oota sa masuurikas:-O

noilE 18. märts 2006, kl 23.51
jeeeeeesus, mul pole iialgi internet jamanud. korra käitus imelikult, aga siis nad TELEFONI TEEL raalisid selle välja, et meil on omal probleemid, arvuti saasta täis. ja siis lapsed ajasid mingid passwordid paigast, isegi seda nad said läbi telefonitraadi aru!!
Fantast teenindus, öösel seletavad kannatlikult tund aega, mis ma tegema pean!!! Pole jah veel juhtunud, et internet ära kaob! Uskumatu firma see Elion!

Juuli 19. märts 2006, kl 00.00
Vot siis, pole selle peale tulnudki, et helistaks neile, et remontige mu arvuti interneti kaudu ära:)

noilE 19. märts 2006, kl 00.05
Juuli, muidu oled päris mõistliku mulje jätnud, aga nüüd paned küll segast! Mitte arvutit pole vaja läbi telefoni remontida, vaid nad seletavad, kuhu klikkides ja mida kirjutades ma oma interneti tagasi saan, kui see ära on aetud. lapsed mängivad siin rallimänge, siis võtavad interneti ära, sest muidu on liiga aeglane, pärast ajavad midagi segamini, ei tea enam, kuidas tagasi saab. ja nad SELETAVAD läbi telefoni, meil on mitu korda väga loll põhjus olnud, ise nad on vist juba naerust kõverad seal, aga räägivad kannatlikult ja saame netiühenduse tagasi.

Juuli 19. märts 2006, kl 00.13
Ja, jaa, ma tegin omaarust nalja lihtsalt, kui märki märkasid.

Aga ma oma arvutisse lapsi ei lase, enda arvutil neil pidevalt juhe koos. Kusjuures mul endal mingi vana pann (lastel parem) aga mul polegi rohkemat vaja, kui netis kolada ja kirjtamisprogrammi.

pinta 19. märts 2006, kl 08.25
Tammelinn, peale kl 21 ka internet tõrkus. Millal lõpp oli, ei tea, sest lülitasin arvuti välja.

elion 19. märts 2006, kl 13.11
ma võrus ja oli ka jama eile.

t 19. märts 2006, kl 14.42
elioni klienditeenindusest öeldi, et eile pidi olema elionipoolne viga internetiühenduse katkemisel ja tänaseks peaks asi korras olema. ja just tartus.

tiiger 19. märts 2006, kl 22.20
ma ühikas ja meil ka siin eile tõrkus õhtul. aga meil ei ole elion, minu teada vähemalt. närvi ajas küll, just see, et msnis korralikult kellegagi suhelda ei saanud.

Ülle Laadija 07. jaanuar 2025, kl 12.23
3G 4G megbaidid 5G gigabaidid 6G kümmned gigabaidid 7G sajad gigabaidid 8G terabaidid 9G kümmned terabaidid 10G sajad terabaidid 11G petabaidid jne A ma ootan kui tuleb XG see oo superkiire holofooniline internet läbi hüperruumi kvantside ülikõrgtehnoloogilises arengufaasis. Pole maste ega kaableid. Kus siis on alles muhe uppida ja dõunidaAga kvantside tuleb kõigepealt valguskaablitesse ja seejärel õhu kosmose ja vee alla
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!