Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Tuvi tegi rõdule pesa ja munes munad!!!
 
Miam 27. märts 2006, kl 15.38
Jeerum, mida kõike omaenda rõdult leida võib! Terve talv oli mul rõduuks kinni kleebitud (külm oli) ja nüüd eile istusin köögis ja vaatasin, et misasja need tuvid minu rõdule veavad. (meil selline pikk rõdu, 2 rõdu koos; teine jääb vaateväljast kõrvale).
Ühesõnaga, läksin siis rõdule ja kaks tuvi askeldasid pesa juures. Pesa tehtud seina ääres seisva peegli taha. Ja pesas kaks muna. Oijummel, milline see rõdu on!! Kõik on nii täis s***d, et ei kujuta ette, mismoodi selle puhtaks saab. Palun nõu, kuidas seda p****a sealt ära saaks. Elan kolmandal, päris veega leotada ka ei saa, uputan alumised ära.

Pidage mind nüüd julmaks kui tahate, aga lasin need munad sealt ära toimetada. Ise seda ei suutnud. Aga no, tuvide kasvatust ma ka sinna ei taha. Kurb, aga nii on.

Kõige suurem mure ongi nüüd rõdu puhastamine. Nad on isegi lakke s******d :-))
 
sa 27. märts 2006, kl 15.47
oled hale värdjas ma pyhiks su korteri ka maha ole sa neetud @!#$ linnud on pühad neid tuleb hoida ja armastada kärva oma sitas hooor
 
kati 27. märts 2006, kl 15.49
Tuttav probleem.Mul oli kunagi õismäel elades sama asi.Kevadel avastasin tuvipesa.Aga ma olin vähe lahkem ja lasin ikka munad ära haududa.Lootuses,et küll nad siis hiljem ära lendavad.
Aga võta näpust,nad ei kolinud kuskile.Ainult situsid ja siis tegid oma jubedat tuvi häält(midagi nad kudrutasid)See oli eriti jube,vaikusest ei tulnud midagi välja.Ainult kudrutasid.
Siis õpetati väikesele tuvikesele lendamist,aga ära ikka ei lennanud,vaid mõne aja pärast avastasin pesas uued munad.Siis mulle aitas....Vastik oli,aga sellele oli vaja lõpp teha.Koristasin pesa ära.Ja õnneks........saingi neist lahti.
 
südamega inimene 27. märts 2006, kl 15.49
Leidub ikka rõvedaid inimesi, kellel vist südame asemel
küll ainult kivi. Ning põhimure pole neile mitte see, et
nad julmalt süütute loomade elusid hävitavad, vaid kuidas
oma rõdu puhastada! Kui su lapsed tulevikus võib-olla mõne
kassi surnuks piinavad, siis tõenäoliselt muretsed sina
hoopis selle pärast kuidas nende riietelt vereplekke välja
saada.
 
Myy 27. märts 2006, kl 15.56
Pakun, et need ekstreem-loomaarmastajad on kindlasti läbi ja lõhki linnainimesed.
Ja sellise vahejuhtumi tõttu ei piina kellegi lapsed kassi surnuks.
Pealegi levitavad tuvid kõiksugu haigusi!!
 
Miam 27. märts 2006, kl 16.01
Halloo, kas siis teie laseksite oma rõdule tuvikasvatuse tekkida? Tahaks näha. Ja see, et mina nüüd tahan puhtust enda ümber, mitte linnus***a, siis sellepärast olen kohe vastik haige värdjas ja @!#$?? :-))
Uskuge, ka mul on kahju, et sedasi pidi tegema. Aga ma ei saa tõesti endale lubada linnukasvatust rõdule!!! Enne konsulteerisime tuttava loomaarstiga, muide...Ei olnud nii, et näe, muna, viskame minema..
Nüüd enam mul neid tuvisi ei ole. Aga uskuge, järgmine kord kui munevad, tooksin heameelega pesa teie rõdule ja vaadake siis, kas meeldib.
Ja see jutt, et mu laps tulevikus nüüd kasse peaks tapma. Hmm. Ma ise ei suuda sellise asja peale mõeldagi, teie aga lahmite kohe tühja. Lapsele ma sellest ei rääkinud ja minu "sadismist" ta siis eeskuju ei saanud...

Kui olen nüüd retsidivist, okei...Aga suvel tahaks ikka rõdul käia ja seal omi asju toimetada. Loomulikult muretsen ma nüüd ka, kuidas seda rõdu puhtaks teha. Kas teie lasete oma lapsel (ja ise ka) rahulikult siis s**a ses tatsata. Palju õnne teile siis.
Arvake mida tahate! Kui oleksin sadist, oleksin suutnud ise need sealt ära viia.
 
nüüd 27. märts 2006, kl 16.06
enne linnugripi tulekut oli see eriti õige tegu. aga siinsed "loomaarmastajad" on kaasinimesele kindlast valmis noa selga lööma.
 
julmur 27. märts 2006, kl 16.07
Praeguses linnugripi ohus tuleks üldse lindude arvukust linnades piirata, kõlagu see nii julmalt kui tahes!
 
Myy 27. märts 2006, kl 16.07
Just õige, Miam!
Teie: "sa" ja "südamega inimene" võiksite jätta kontaktandmed, et järgmine kord saaks Miam need tuvid-munad Teie rõdule ümber asustada.
Loomaarmastajad on ikka eri õelad inimeste vastu. Inimesed on ju ka loomad, jätke meid rahule!
 
Lo 27. märts 2006, kl 16.10
mitte ainult pesema, vaid ka desinfitseerima peaks lausa.
ausalt ei saa aru nendest kassi-ja tuvitoitjatest.
 
fakiir 27. märts 2006, kl 16.11
Ja taas võib loomaarmastajaid näha end väljendamas nii:

"Autor: sa
Aeg: 03-27-06 15:47
oled hale värdjas ma pyhiks su korteri ka maha ole sa neetud @!#$ linnud on pühad neid tuleb hoida ja armastada kärva oma sitas hooor"

Samal ajal suudavad oponendid end viisakalt väljendada ega taha oma liigikaaslasi hävitada. Vist igavene ja klassikaline vastasseis.
 
Miam 27. märts 2006, kl 16.13
Ei tea, kas mingeid puhastusfirmasi eraldi pole, kes selliste asjadega tegeleb. Ma tõesti ei kujuta ette, mismoodi selle pläga sealt kokku saab...Lihtsalt harja ja veega lödistan alumised naabrid täis... Aga puhtaks peab saama, muidu ei taha suvel rõduust avadagi. Ja endal laps majas, kes ka armastab minuga rõdul peesitada. Oeah.
 
hm 27. märts 2006, kl 16.31
tuvid on nagu tiibadega rotid. kaine mõistuseta loomaarmastajad võiks anda oma kontaktandmed, tooks pesad teile.
 
maret 27. märts 2006, kl 16.40
tunnen kaasa. elan ise 4-ndal korrusel ja meil on olnud alatasa probleeme pääsukestega. tean- eesti rahuvuslind ja puha, aga kui KOGU sinuj rõdu on nende väljaheiteid täis, siis nende pesasid sa lihtsalt ei taha. lisaks olid kunagi kõik riided, mis rõdul kuivasid neid väljaheiteid täis. väga jube, meie kleepisime kõik rõdunurgad kinni, lasime vanasid nõukaaegseid lõhnaõlisid, koputasime akendele ja tegelikult teeme seda iga aasta kevadel ja sügisel või siis kui neil pääsukestel tuleb mõttesse jälle meile pesa teha. EI!
nüüd veel rohkem ei kui eal (linnugripp)lisaks olen ma väga palju rõdul (loen, päevitan, värske õhk, päikeseloojang ja teetass vms).
kuidas sa aga puhtaks saad?- ma ei kujuta ettegi. aga kui sa räägiksid oma alumiste naabritega olukorrast ja teavitad, et võib vett rõdule sattuda, kevadilmadega peaks ka neilt see vesi ju ära kaduma, kui on betoonist rõdud. edu sulle! :)
 
kriuks 27. märts 2006, kl 16.58
Sa ja südamega inimene, kas teie võtaksite enda rõdule praeguses läheneva linnugripihirmus tuvikasvatuse?
Eriti kui veel kodus on väikeseid lapsi, kes kindlasti lähevad rõdule neid mune näppima. Mina küll ei julgeks aga ilmselt olete julged inimesed. Jätke palun oma kontaktandmed, minu rõdu ümber märkasin kah kahtlaselt tuvisid askeldamas, pesa veel pole, kuna mul on õnnestunud nad eemale peletada aga kui selline asi peaks juhtuma, ma toon pesa koos munadega teile.
 
tuvitädi 27. märts 2006, kl 17.01
Sama teema oli aasta tagasi.Olin ka lahke ja lasin tuvidel munad ikka välja haududa, et küll pärast ära lendavad. Aga pärast läks päris hulluks, lisaks noortele tuvidele varasügisel hakkas rõdu külastama veel tuvipaarikesi pesa lootuses. Panime lõpuks võrgu ette ja küürisime rõdu lisaks veele ka Domestosega, eriti küll seal enam kohvi juua ei tahtnud. Vahepeal üritasime võrku maha võtta,aga siis "külalised" kohe platsis. Vastik...
 
kiis 27. märts 2006, kl 17.05
Soovitan soojalt kassi võtta. Meil külastasid tuvid ka rõdu aga peale seda kui kiisu toodi, jäi sellised soovimatud külastused ära. Tegelikult ma isegi ei lase kassi üksi rõdule, kuna mul 9 korrus ja nats kardan aga tuvid ei tule ka siis kui kassi "lõusta" akna taga näevad passimas.
 
mhh 27. märts 2006, kl 17.07
aga minul avastas poegadega tuvipesa rõdult hoopis kass! arvake ära, mis ta sellega tegi:P
 
eih 27. märts 2006, kl 17.47
okei-okei, no oli vaja siis oli vaja nii teha. Aga et ma täissitutud rõdu pärast veel kaasagi tunneksin ja ehk koguni nõu annaksin, kuidas rõdu puhastada, vaat see on küll antud asjaoludel liig. Tee mis tahad, küll sinusugune juba hakkama saab
 
viki 27. märts 2006, kl 17.53
avastasin ka tuvipesa rõdult, väiksed kohevakarvalised tuvitibud ka sees. no minul küll südant ei olnud neid sealt minema ajada. kokkuvõttes on see ju minu, mitte tuvide süü, et nad seal koorusid - oleksin pidanud oma rõdul paremini silma peal hoidma ja kohe need oksaraod ära viskama, mida nad sinna vaikselt tooma hakkasid. siis, kui munad pesas, on juba hilja.
 
ära 27. märts 2006, kl 18.38
õigusta ennast mõttetu inimene oled ja mingu sul halvasti ja pühitagu sind ka maa pealt ära sul pole rohkem õigust kui linnul ma vihkan sind nii väga praegu ja julged siia veel pröökama tulla ma valaks su sooja uriiniga üle ja müüks mongooliasse prostiks see ei oleks piisav karistus..
vaesed linnukesed:( loomakaitsjad ühinege! loom on tähtsam kui inimene, looma peab kaitsma, kasvõi inimese elu hinnaga, see ongi TÕDE, ole sa neetud vastik türgi pr0st
 
Koiott 27. märts 2006, kl 18.50
NIIII ARMAS!!!! Tuju läks kohe heaks! Mul pole (muidugi) rõdu
Need tuvipojad oleks ju täitsa vahvad anda kassidele mängida
*naerab õelalt*
ei, tegelikult huumor...
 
tee kohe nii 27. märts 2006, kl 19.06
Lugesin ainult paar kommentaari ja ei enamat.

Teemaalgatajale - tee süda kõvaks ja pühi see seltskond külma rahuga minema. Usu,see hea süda läheb sul väga väga kalliks maksma. Kolisin uude majja,5 korrus ja kõik nagu sinulgi. Munad olid pesas sees ja kuidagi hale oli ja ka tundmatu,mis edasi saab.Tuli ports poegasid ja läkski lahti........
Sellest ajast sain ka nime tuvitädi - lapselt.Kuidagi ei ole saanud juba väga hulk aastaid nendest lahti - nii kõrini nendest ja võitlen aina edasi. Vist siiski võit varsti minu poolel. Tuvisid hävitanud pole,kuid munad küll prügikastis.Tõesti nii tüütud ja vastikud sittujad ja kepivad nagu nugised päevade viisi piirdel ja kulin käib närvidele ja kuidas veel.
Asu julmalt nendega võitlusse ja ära siin kedagi kuula peale minu. Sitta tassisin, oksakesi, sulekesi ja tuhat asja, salaja ikka kusagile pesa tehakse - isegi madala kapi alla.
Nüüd rõdul lilled,palju lilli ja mina malakaga ja ei haletse mitte üks raas minu elamispinnale nahaalselt roninud üürilisi-sittureid.Väga ülbed ja nahaalsed linnud muideks.
 
pin 27. märts 2006, kl 19.08
ma ka loomaarmastaja aga ei kujutanud ette et selliseid fanaate olemas on:D
 
no linnuvaenlane ka päris pole 27. märts 2006, kl 19.22
pigem hävitada mune, kui juba koorunud linnupoegi. Aga rõdu lasta täis kakada on ka nagu jama, eriti, kui ise rõdu aktiivselt kasutad.

Minul on pääsukeste pesad 4tk kilekotte täis topitud, no lihtsalt ei saa neist muidu jagu. Ise tahaks ka rõdu kasutada.
 
:) 27. märts 2006, kl 19.40
Olen looma ja muidu looduse armastaja...aga sry,tuvisid ei salli üldse,vastikud haiguse levitajad ja muidu räpased olevused....
 
mia 27. märts 2006, kl 19.49
mul see sama probleem. pesa pole küll ehitanud aga talvega rõdu nii täis situnud,et päris pead paneb kratsima, kuidas kevadel see jälle puhtaks saaks. alles ostisin korteri ja vaimusilmas juba istun rõdul hommikul ja joon kohvi. hetkel veel ei tea kuidas....
 
Liisa 27. märts 2006, kl 20.20
Linnusõbrad, kas te muna sööte?
 
jee-jee 27. märts 2006, kl 20.58
kulla loomaarmastajad, ehk läheksite supermarketitesse tibupoegi oma laia taguotsaga välja hauduma? Küll saaks palju kalli-kalli tibu-tibusid!!!
 
bioloog 27. märts 2006, kl 21.03
"linnugripi ohus".....mul on neist võhikutest nii kõrini, et sellised tuleks kohustuslikus korras kooli tagasi saata
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!