Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
jehoova tunnistajad
 
imelik 06. juuli 2006, kl 09.47
Meil majas on välisuks koodlukuga. Isegi oma tuttavad ei saa tihti sisse(praegu on "mögafon" katki, peab minema alla ust avama)
Koguaeg aga olen imestanud kuidas siis need jehoova tunnistjad sisse saavad??? Noh eile jälle olid kõpsti, ukse taga, oma propagandat tegemas. Vähemalt kuus korra käivad meie majas ja iga kord saavad sisse. Ära hakkab see asi tüütama.
 
k 06. juuli 2006, kl 09.51
järelikult käpp sees teie majas. ehk siis mõni fänn, kes nad alati sisse laseb.
 
masha 06. juuli 2006, kl 10.10
ma arvan, et taevalised jõud on nende poolt. Lähevad läbi ukse kui ütlevad paar palverida.
 
vihane 06. juuli 2006, kl 10.11
krt meie majas peaaegu sama lugu. alt sisse saab ainult võtmega ja uksekella peale ma avama ei lähe, kui keegi pole ette helistanud. aga ükskord läksin, kuna arvasin et mees unustas võtmed koju (ta oli just mõni hetk tagasi välja midagi tooma läinud). ja ukse taga olid hoopis jehoovad, pakkusid ajakirju ja hakkasid kauplema, mis päeval nad võivad tagasi tulla ja piiblist rohkem rääkida. ütlesin, et ma olen tööl või väljas ja kodus ei ole õhtuti. lubasid kolmapäeval tulla, kuigi ma ütlesin, et mind pole. ja nüüd on 5-6 kolmapäeva järjest lasknud mu uksekella, raisk! see mingi vana uksekell ka, ei ole võimalust et tõmban juhtme välja. selle peab lihtsalt maha monteerima seinalt.
 
proovisin järgi 06. juuli 2006, kl 10.16
Aga öelge neile, et olete satanistid või moslemid ja jätavad teid rahule!Teist usku nad pöörama ei hakka.
 
realist 06. juuli 2006, kl 10.17
Ehh, ega neile see vabandus ei aita jah, kui ytled, et aega pole. Tuleb karmilt öelda, et ei ole huvitatud. Mul üks neegrimammi ükskord: tere, tahate, ma räägin teile piiblist. Mina vastu, et ei aitäh, ma tean piiblist piisavalt ja rohkem pole huvitatud. Tema ikka, et aga ma räägin teile veel. Ütlesin kurjalt, et kas te ei saanud aru, et ma ei soovi midagi kuulda ja lõin ukse kinni. Ossa juudas kus hakkas ukse tagant mingit imelikus keeles sõimu tulema. Heh, usklikud. Ju sealt mingi kurat ka ikka lendas. Aga tagasi vähemalt ei tulnud. Tänava peal paberite pakkujatele olen öelnud sõltuvalt aastaajast, et aitäh, mul küttepuud juba tellitud või et kes siis nii palavaga ahju kütab. Seda siis, kui esialgsest "ei, tänan" vastusest aru ei saada ja järgi jooksma ei hakata. No ja vabandus, et mul läheb kohe-kohe buss ja hirmus kiire on, aitab ka alati.
 
- 06. juuli 2006, kl 10.45
Suuremates majades mõni idioot ikka leidub kes võõraid trepikotta laseb. Olgu nendeks võõrasteks siis jehhoova tunnistajad, narkomaanid vmt.
 
majakoll 06. juuli 2006, kl 11.17
oi, mul on hea nipp, kuidas ma ükskõik mis usku pöörajatest lahti saan. Aga mul on põhjust kahtlustada, et üks seltskond oli vargapoiste eelvägi ja luuresalk, mis nad muidu minu juttu nii tõsiselt võtsid ja enam tagasi pole tulnud.
ja mul on kodus koer ka, kes kobistamise peale ukse vahelt ninaga lõhnu veab ja võõra lõhna peale jõurama pistab. Selle peale minnakse juba ise minema, tõsi, järgmise ukse taha, aga siis sekkun juba mina...
 
hmm 06. juuli 2006, kl 11.28
Proovisin küll öelda neile, et olen teist usku aga siis hakati veel tihedamalt käima ja üritati mulle selgeks teha, et minu usk on vale ja ainult nende oma on õige.
Õnneks üks päev oli tuttav koeraga mul külas, peale seda pole käidud.
 
ähh 06. juuli 2006, kl 13.06
Mina ütlen neile, et olen kunagine kristlane, aga nüüd juba pikemat aega veendunud ateist ning kas nad tahavad minuga ARGUMENTEERITULT vaielda sellel teemal.
Võib öelda ka, et neil ei ole absoluutselt mitte mingit võimalust mind oma usku pöörata ning nad raiskavad minu ja enda aega. Pärast seda viisakalt uks nina ees sulgeda.
 
Soobel 06. juuli 2006, kl 14.50
Kõige tõhusam asi nende vastu on esineda ise usuhulluna: enamähem alati aitab, kui nende poole vehkida Jeesuse moodi eemaletõukava käega ja posida "Saatan, tagane minust!"

Kui sellest ei aita, siis tuleb selgitada, et ainus kirik maailmas on Issanda Jeesuse Katolik kirik ja kõik ülejäänud on saatana salasepitsused hingede püüdmiseks ja valeõpetused inimese Jumalast võõrutamise jaoks.

Muidu on see Jehovism veel hullem käsuõpetus kui ortodoksete juutide 613 toorarulli käsku. Nad ei tohi lemmikloomi pidada, sünnipäevi ja muid tähtpäevi ei tohi tähistada, minu arust isegi rõõmus olemine on nende jaoks patt. Muidugi ei piiskagi alkohoolset jooki, muidu oled kohe päästamtult saatana küüniste vahel. Ehkki kogu kristliku kultuurilaviini käimalükanud Jeesus Joosepipoeg teadupärast pudelisse ei sülitanud.
 
lible 06. juuli 2006, kl 15.20
Tegelikult on igaühel õigus ja vabadus üks kõik mida uskuda. Ja minu poolest nad võivad ju olla ja omaette uskuda. Aga see nende igast praost sisse ronimine(ja näe saavadki ju sisse) mulle üldse ei meeldi. Kui ise usud-usu aga ära seda teistele peale sunni.
 
palta 06. juuli 2006, kl 15.22
Üks asi mis mulle nende usu juurues väga eemalepeletav on, on se, et nad ei luba vereülekannet isegi sureva inimese päästmiseks. kui täiskasvanu selle valib, noh eks siis ise teab -millega riskib. Aga kui vanemad seda oma haigele lapsele keelavad siis lõhnab asi juba natuke mõrva järgi.
 
c. 06. juuli 2006, kl 15.55
täpselt samal seisukohal Paltaga!

See on julm ja lausa vägivaldne lapse suhtes ja minumeelest käib risti vastu ideele, et elu on püha ja puutumatu!
 
krõll 07. juuli 2006, kl 08.09
See viimane asi on tõesti imelik - kusjuures üks põhjendusi (neid on veel) on, et inimene ei tohi vastu astuda jumala tahtele... et kui jumal tahab, siis sured ja kui mitte, siis elad... Aga - surmahaigete valudes piinlevate või aastaid voolikute ja torudega elushoitavate inimeste puhul see ei kehti?! Siis nad tõstavad kisa ja karjuvad, et ei tohi masinat välja lülitada... samas - ilma masinata (see inimkäte töö ja samasugune meditsiiniline abivahend nagu vereülekannegi) sureks se inimene kohe... Kahepalgelisus ju...
 
Jenoveena.. 08. mai 2023, kl 16.04
55986916
Helistage kõik te vaevatud
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!