Halb kogemus
vargad kontoris!
Liina 04. september 2006, kl 14.56 |
ei ole, 04. september 2006, kl 15.28 |
q 04. september 2006, kl 15.43 |
oh elu 04. september 2006, kl 15.47 |
Mul pätsasid ühed poisid sahtlist raha ära, ise uhkustasid ka veel sellega hiljem, aga karistada ka ei saanud, sest politsei ütles, et summa on liiga väike(300 kr) ja vennad ei tunnista üles ka, paljugi, et omade vahel kelgivad. Tõestada ei anna kuidagi. No ei meeldi mulle, et kõike tuleb kurjategijate hirmus mitme riivi taga hoida, niii hea oleks kui saaks inimesi usaldada.
:( 04. september 2006, kl 15.54 |
Pia 04. september 2006, kl 16.01 |
Oli ükskord aastat 7-8 tagasi lugu, kuidas mul oli miski jama pangakaardiga, ei mäleta. Palgapäev oli. Igatahes tipnes asi sellega, et võtsin kogu töötasu, üle 14 000 krooni, pangast välja. Reede oli. Siis tuli ootamatult vajadus sõita mingile kahepäevasele väljasõidule, arvasin, et sellise rahaga sõita on ilgelt jama. Panin lukustatud sahtlisse, kellelegi ei öelnud ja keegi ei näinud ka. Meil oli kontor lukus, all veel valvelaud valvuriga. Ja ometi oli raha esmaspäeval kadunud. Teistel oli sahtlitest kadunud parfüüme ja komme ja mida iganes, kuni kalkulaatoriteni. Varast ei leitud ja vargused enam ei kordunud..
bööö 04. september 2006, kl 16.04 |
tohohh 04. september 2006, kl 16.13 |
Õpetuseks! 04. september 2006, kl 16.18 |
- Ärge kunagi hoidke tagavaravõtmeid lauasahtlis!
- Pöörake alati tähelepanu võõrastele inimestele,(eriti kui nad kolavad mööda maja ringi. Uurige alati tema käest - kas saab teid aidata kuidagi!
- Isegi wc minnes, (isegi kui see asub üle koridori) ei tohi jätta oma kontorit omapead!
ÕPPIGE TEISTE VIGADEST!!!
Ilusat päeva!
- Pöörake alati tähelepanu võõrastele inimestele,(eriti kui nad kolavad mööda maja ringi. Uurige alati tema käest - kas saab teid aidata kuidagi!
- Isegi wc minnes, (isegi kui see asub üle koridori) ei tohi jätta oma kontorit omapead!
ÕPPIGE TEISTE VIGADEST!!!
Ilusat päeva!
- 04. september 2006, kl 17.03 |
tigekala 04. september 2006, kl 18.15 |
Lisa postitus