Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Lasnamäe uus Prisma
 
prismatar 14. oktoober 2006, kl 22.34
Tore, et lähedusse uus Prisma tuli, aga kuna lahendatakse see valgusfoori- ja kõnniteeprobleem? Lausa jube, millises sopas tuleb sumbata. Ajutist jalakäijate ülekäigumärki ei tee autojuhid märkamagi ja teed ületades oleks äärepealt alla jäänud. Vaesed lapsekärudega liiklejad, osa ei saanud edasi ega tagasi selle sopa ja pori ja kruusa seest. Vihale ajab selline organiseerimatus.
 
kiisu 14. oktoober 2006, kl 22.52
see ongi moodne elukorraldus. nagu ameerikas. jalakäiaid ei ole olemas. autoga tuleb sõita. hakka end sellise eluga harjutama. jalakäija on väljasurev liik.
 
a 14. oktoober 2006, kl 22.54
kus see uss prisma on???
 
a 14. oktoober 2006, kl 23.02
Krdi kirjavead. Küsimus oli: Kus see UUS Prisma asub? Mis aadressil või mille juures?
 
kiku 14. oktoober 2006, kl 23.13
seal rimi vastas (kohe teiselpool kanalit)! no mina üritasin sina täna autoga saada( et uudistada), krt läksin sellise ringiga kuna kõrvalteelt oli võimatu saada peateele..(ma loodan ka et foor sinna pannakse)! Pood hea lähedal, aga jala ei riskind minna, seal on väga nõme see liiklus
 
maria 14. oktoober 2006, kl 23.41
Seda minagi. Korra käisin ja teed ületada on võimatu. Autod pole harjunud ajutise sebraga. Peale selle on lasnamäe prisma ümbruses suured augud. Sõber sõitis autoga sisse. Nüüd autot vaja parandada.
 
reklaami ohver 15. oktoober 2006, kl 11.35
kui mina mittelasnamäelasena telekast seda reklaami juhtusin nägema, et kohe avame ja kui kena meil siin saab olema, siis alati imestasin, et kiidetakse küll taevani, aga aadressist mitte õrnematki vihjet... lasnamäe ometi suur ja lai, suurem kui mõni eesti väikelinn... või oligi see nii mõeldud, et vaatajas tekib huvi ja siis kukub ise infot otsima???
 
v. 15. oktoober 2006, kl 12.44
käisin ka seal, midagi eritilist polnud, liiklus oli küll pehmelt öeldes arusaamatu.
hea oli see, et see avamine vähendas rahvamassi rimi mammutipäevadel. sain sealt oma piima ja levia rahulikult kätte:)
 
endine rimi klient 15. oktoober 2006, kl 16.12
aga kuidas seal rahvastatusega on?
ma pole juba oi kui kaua saanud kodu lähedal poes käia sest igal pool on päevad ja rimil pole juba ligi pool aastat kuskilt müüjaid võtta, kes kliente teenidaksid.
on sealt ikka võimalik normaalse ajaga süüa osta ilma, et peaks 45 mintsa järjekorras konutama?
 
juuuu 15. oktoober 2006, kl 16.34
järtsid pikad ja täna ladusin oma pooltäis korvi jälle tühjaks ja läksin rimisse, kuna neil polnud kõige tavalisemat eestimaist kapsast:D
 
ilus 15. oktoober 2006, kl 19.40
<http://www.prismamarket.ee/uudised.php?arhive=2006-10&lang=est#204>
 
lasnamäelane 16. oktoober 2006, kl 01.34
homsest (või kella vaadates, - tänasest) hakatakse seda liiklusprobleemi lahendama. Mustakivi tee on kinni nädalakese, ehitatakse sõidutee 2+2 nagu seal selveri pool tehti. kuna prisma tagant jookseb nüüd jälle ilus sirge asfalttee (vanemad lasnamäelased ehk mäletavad, et seal oli kunagi ammu ka tee, mida mööda sõitis toona buss nr 51, aga see oli enne laagna poe järgse kanaliosa valmimist), st prisma juurde tekkis igati korralik 4-suunaline ristmik, siis on küllaltki tõenäoline, et sinna foorid ka pannakse.
Kui see olukord laheneb, siis jääb üle vaid oodata, mida tehakse mustakivi tee ja narva mnt ristmikuga. Seal on tipptunnil alati üks häda, sest narva mnt mööda tulevad pirita omad kanalisse ja katsu sa siis sealt mustakivi teelt vasakpööret sooritada.

Järjekordade osas oli prisma laupäeval sisuliselt järjekorravaba, töötas õige mitu kassat. Mida ei saa viimasel ajal enam Rimi kohta öelda.

Senised kogemused näitavad, et Rimis on värske-letid veidi paremad kui Prismas, kuid igapäevakülastuste puhul muutub otsustavaks hoopis see, kummas poes rohkem kiireid kassapidajaid korraga töös hoitakse. Rimi ja Prisma mõlemad nii lähestikku, et 5 min pikem jalutuskäik on köki-möki, eriti kui see tähendab, et ma ei pea tervet igavikku oma ostudega kassajärjekorras veetma.
 
Ülla-ülla 16. oktoober 2006, kl 14.48
Kaks korda käinud Prismas, järjekordi praktiliselt pole, eriti võrreldes Rimiga.
 
Mere pood 27. november 2022, kl 01.24
https://mere.ws/en

Aga kus see asub
 
to Mere pood 29. november 2022, kl 00.15
endise laagna poe ruumides
 
Mere pood 31. detsember 2022, kl 22.45
Oot seal oli see Grossi pood või Seda pole enam või
 
poodleja 02. jaanuar 2023, kl 00.39
grossi pood otse, mere pood paremat kätt
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!