Varia
Laupäev. Mittetutvujatele-püsikatele. Hingekriiks.
));(( 02. juuni 2015, kl 22.07 |
vaatan, et needusi, ähvardusi, sajatusi, sanktsioone, käskusid ja korraldusi täna siin sadanud tõepoolest vasakule ja paremale. saan aru, et homme siis tuleb seesama issandama oodatud-kardetud päev, kus seisab lõplikult vastamisi valgus versus vari, inglid versus deemonid ja saab kehtestatud lõpuks kas tuhandeaastane rahuriik või Armagedoni algus.
mõõtu võtavad ka Eesti Transtsendentaalne Paraühing versus naisteka foorumi arstide liit.
kolossaalne siiski olla ajalooliste sündmuste keskel.
mõõtu võtavad ka Eesti Transtsendentaalne Paraühing versus naisteka foorumi arstide liit.
kolossaalne siiski olla ajalooliste sündmuste keskel.
Füüs ik 02. juuni 2015, kl 22.09 |
));(( Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> vaatan, et needusi, ähvardusi, sajatusi, sanktsioo
> ne, käskusid ja korraldusi täna siin sadanud tõepo
> olest vasakule ja paremale. saan aru, et homme sii
> s tuleb seesama issandama oodatud-kardetud päev, k
> us seisab lõplikult vastamisi valgus versus vari,
> inglid versus deemonid ja saab kehtestatud lõpuks
> kas tuhandeaastane rahuriik või Armagedoni algus.
>
> mõõtu võtavad ka Eesti Transtsendentaalne Paraü
> hing versus naisteka foorumi arstide liit.
> kolo
> ssaalne siiski olla ajalooliste sündmuste keskel.
Needustel jms pole ühtegi teaduslikku tõestust, et nad eksisteerivad. Samas on füüsikaliste paradokside esinemine tõestatud. Näiteks on kinnitatud kvantosakeste müsteeriumi esinemine.
> vaatan, et needusi, ähvardusi, sajatusi, sanktsioo
> ne, käskusid ja korraldusi täna siin sadanud tõepo
> olest vasakule ja paremale. saan aru, et homme sii
> s tuleb seesama issandama oodatud-kardetud päev, k
> us seisab lõplikult vastamisi valgus versus vari,
> inglid versus deemonid ja saab kehtestatud lõpuks
> kas tuhandeaastane rahuriik või Armagedoni algus.
>
> mõõtu võtavad ka Eesti Transtsendentaalne Paraü
> hing versus naisteka foorumi arstide liit.
> kolo
> ssaalne siiski olla ajalooliste sündmuste keskel.
Needustel jms pole ühtegi teaduslikku tõestust, et nad eksisteerivad. Samas on füüsikaliste paradokside esinemine tõestatud. Näiteks on kinnitatud kvantosakeste müsteeriumi esinemine.
Chef to ));(( 02. juuni 2015, kl 22.13 |
Ahjaa, küsisin ja doktor vastas otse:
Jah, tema eesmärk on, et püsikad siit kaoks.
Jah, tema eesmärk on, et HTM lõpetaks ESTL-ga koostöö ja õppekavad saaksid korrigeeritud, nii et koolis lastele kas ei räägita enam üldse midagi seksist või siis ei räägita enam perverssust.
Tubli mees kui ära teeb. Like! (+1)
Jah, tema eesmärk on, et püsikad siit kaoks.
Jah, tema eesmärk on, et HTM lõpetaks ESTL-ga koostöö ja õppekavad saaksid korrigeeritud, nii et koolis lastele kas ei räägita enam üldse midagi seksist või siis ei räägita enam perverssust.
Tubli mees kui ära teeb. Like! (+1)
to Chef 02. juuni 2015, kl 22.15 |
loodan, et naine48 on naljakas. 03. juuni 2015, kl 01.30 |
Chef to ));(( 02. juuni 2015, kl 22.05
Tead, mulle mõjub see doktori ravi kuidagi äraspidiselt. Pidevalt on ropud mõtted peas, nüüd hakkab ropp luulegi käigult sündima. Kahjuks võeti luuleblogi maha, ei saa enam kusagil avaldada.
Lõpuks pandi tõesti püsikate nime alt roppusi, kopiti teksti. Ja eile ilmus arsti enda tekstide versioon 2.0. Noh, tead nagu EE-s kunagi oli Kalevipoeg 2.0. Eile olid nii vahvad blogid, Kadakajupile meeldis ka minu Michael Knighti blogi. See läks samuti loojakarja, aga tekst on mul peas olemas. Idee sündis sellest, et hommikul olid juba tekkinud kõikvõimalikud kurgi-, tomati-, pilatese jm blogid. Tegin Latika blogi kõrvale noortele leiutajatele Tatika blogi, ent ära võeti seegi. Tegelikult olin ise süüdi ka - oli mul vaja ülemtrolliga kaks ööd lahngut lüüa. Eile öösel küll kirjutasin, et panen äratuskella helisema, olen varsti tagasi. Et keegi peab tööle ka minema. Troll ütles, et ainult rumalad võtavad minusugust idiooti tööle jne. Ta ise õnneks töömuret ei tunne.
PS! Me ei tohi enam kasutada sõna "troll", arst keelas ära. Lubatud on s.ttur. Ülems.ttur, püsis.ttur. Ja ei tohi pikki tekste kirjutada, sain sõimata. Tuleb öelda ühe lausega, mis öelda on. "ajab pada onku! irww!!" , "eelmine räägib 100% õigust" , "õigust räägid," "ära plädise! irww!!" jne. Kategooriliselt on keelatud sõna "popkorn".
Ja see ON tutvusnurk! :D
Tead, mulle mõjub see doktori ravi kuidagi äraspidiselt. Pidevalt on ropud mõtted peas, nüüd hakkab ropp luulegi käigult sündima. Kahjuks võeti luuleblogi maha, ei saa enam kusagil avaldada.
Lõpuks pandi tõesti püsikate nime alt roppusi, kopiti teksti. Ja eile ilmus arsti enda tekstide versioon 2.0. Noh, tead nagu EE-s kunagi oli Kalevipoeg 2.0. Eile olid nii vahvad blogid, Kadakajupile meeldis ka minu Michael Knighti blogi. See läks samuti loojakarja, aga tekst on mul peas olemas. Idee sündis sellest, et hommikul olid juba tekkinud kõikvõimalikud kurgi-, tomati-, pilatese jm blogid. Tegin Latika blogi kõrvale noortele leiutajatele Tatika blogi, ent ära võeti seegi. Tegelikult olin ise süüdi ka - oli mul vaja ülemtrolliga kaks ööd lahngut lüüa. Eile öösel küll kirjutasin, et panen äratuskella helisema, olen varsti tagasi. Et keegi peab tööle ka minema. Troll ütles, et ainult rumalad võtavad minusugust idiooti tööle jne. Ta ise õnneks töömuret ei tunne.
PS! Me ei tohi enam kasutada sõna "troll", arst keelas ära. Lubatud on s.ttur. Ülems.ttur, püsis.ttur. Ja ei tohi pikki tekste kirjutada, sain sõimata. Tuleb öelda ühe lausega, mis öelda on. "ajab pada onku! irww!!" , "eelmine räägib 100% õigust" , "õigust räägid," "ära plädise! irww!!" jne. Kategooriliselt on keelatud sõna "popkorn".
Ja see ON tutvusnurk! :D
ajaviiteks 03. juuni 2015, kl 01.32 |
irw 03. juuni 2015, kl 20.27 |
ära purusta unistusi 04. juuni 2015, kl 03.00 |
nii vaikseks kõik siin jäänd 04. juuni 2015, kl 09.11 |
liht loll 04. juuni 2015, kl 15.46 |
Endine praegune, 04. juuni 2015, kl 23.33 |
Calif`s Chef de Cuisine 09. juuni 2015, kl 17.01 |
smart ass`rousse 14. juuni 2015, kl 09.18 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 7 |
Sid 15. juuni 2015, kl 16.42 |
Sid 15. juuni 2015, kl 23.16 |
Sid Kirjutas:
> Tõesti päikest teile
> https://www.youtube.com/wa
> tch?v=uMuJxd2Gpxo
Sa kuradi kärbatand tyrapea mõtle omale mõni nimi!
Nagu näha, siis kuugli otsingut sa juba oskad kasutada, aga muuks mõistust ei jagu, nagu haige ahv ainult kolm tähte suudadki sisestada. Kui ma midagi Sidi nimelist siia oleks pannud, siis see oleks see:
https://www.youtube.com/watch?v=zpaVf_fSXoQ
PS. Punapea, su see punaste kannikatega avatar oli ilusam, sest praegusest ei saa mitte mõhkugi aru. :)
> Tõesti päikest teile
> https://www.youtube.com/wa
> tch?v=uMuJxd2Gpxo
Sa kuradi kärbatand tyrapea mõtle omale mõni nimi!
Nagu näha, siis kuugli otsingut sa juba oskad kasutada, aga muuks mõistust ei jagu, nagu haige ahv ainult kolm tähte suudadki sisestada. Kui ma midagi Sidi nimelist siia oleks pannud, siis see oleks see:
https://www.youtube.com/watch?v=zpaVf_fSXoQ
PS. Punapea, su see punaste kannikatega avatar oli ilusam, sest praegusest ei saa mitte mõhkugi aru. :)
smart ass`rousse 15. juuni 2015, kl 23.44 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 7 |
Calif`s Chef de Cuisine 16. juuni 2015, kl 11.12 |
Kadakajupp ,., 16. juuni 2015, kl 11.18 |
Sid Kirjutas:
> Sid Kirjutas:
> ---------------------------------
> ----------------------
> > Tõesti päikest teile
> > > https://www.youtube.com/wa
> > tch?v=uMuJxd2G
> pxo
>
> Sa kuradi kärbatand tyrapea mõtle omale
> mõni nimi!
> Nagu näha, siis kuugli otsingut sa
> juba oskad kasutada, aga muuks mõistust ei jagu, n
> agu haige ahv ainult kolm tähte suudadki sisestada
> . Kui ma midagi Sidi nimelist siia oleks pannud, s
> iis see oleks see:
>
> https://www.youtube.com/
> watch?v=zpaVf_fSXoQ
>
>
> PS. Punapea, su see
> punaste kannikatega avatar oli ilusam, sest praeg
> usest ei saa mitte mõhkugi aru. :)
aga miks sa omale kontot ei tee?
> Sid Kirjutas:
> ---------------------------------
> ----------------------
> > Tõesti päikest teile
> > > https://www.youtube.com/wa
> > tch?v=uMuJxd2G
> pxo
>
> Sa kuradi kärbatand tyrapea mõtle omale
> mõni nimi!
> Nagu näha, siis kuugli otsingut sa
> juba oskad kasutada, aga muuks mõistust ei jagu, n
> agu haige ahv ainult kolm tähte suudadki sisestada
> . Kui ma midagi Sidi nimelist siia oleks pannud, s
> iis see oleks see:
>
> https://www.youtube.com/
> watch?v=zpaVf_fSXoQ
>
>
> PS. Punapea, su see
> punaste kannikatega avatar oli ilusam, sest praeg
> usest ei saa mitte mõhkugi aru. :)
aga miks sa omale kontot ei tee?
Endine püsikas, 16. juuni 2015, kl 16.10 |
tulesäde ööhämaruses 16. juuni 2015, kl 17.43 |
Sid 16. juuni 2015, kl 18.30 |
Kadakajupp ,., Kirjutas:
> aga miks sa omale kontot ei tee?
Oled sa loll või lihtsalt teeskled? Kas probleem on minus või libajas? Kas sa arvad, et kui ma konto teen, siis sa saad kuidagi imeväel terveks ja enam siin ei pasanda? Tillukese hingega paks pasandaja ei muutu sest kuidagi targemaks, kui mina oma nime ära registreerin. Said aru?
Või pean veel üle kordama?
https://www.youtube.com/watch?v=_bZjKC0EaY0
See kardinate taha pugemine on sul veres, ikka vaid eemalt piilumine, selmet lavale astuda, aga võib-olla see lihtsalt vanadus. ;)
> aga miks sa omale kontot ei tee?
Oled sa loll või lihtsalt teeskled? Kas probleem on minus või libajas? Kas sa arvad, et kui ma konto teen, siis sa saad kuidagi imeväel terveks ja enam siin ei pasanda? Tillukese hingega paks pasandaja ei muutu sest kuidagi targemaks, kui mina oma nime ära registreerin. Said aru?
Või pean veel üle kordama?
https://www.youtube.com/watch?v=_bZjKC0EaY0
See kardinate taha pugemine on sul veres, ikka vaid eemalt piilumine, selmet lavale astuda, aga võib-olla see lihtsalt vanadus. ;)
Lisa postitus