Varia
Laupäev. Mittetutvujatele-püsikatele. Hingekriiks.
smart ass rousse 29. juuli 2014, kl 00.07 |
tiibadega kurat 29. juuli 2014, kl 06.05 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 729 |
veel pisut koh(atut)utavat maitset 29. juuli 2014, kl 12.09 |
Tom 29. juuli 2014, kl 13.00 |
o.o 29. juuli 2014, kl 17.49 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 63 |
Tom 30. juuli 2014, kl 08.38 |
veel pisut koh(atut)utavat maitset 30. juuli 2014, kl 10.03 |
irooniapõõsas 30. juuli 2014, kl 20.53 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
tiibadega kurat 30. juuli 2014, kl 21.47 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 729 |
šokolaadikarva elukas 31. juuli 2014, kl 10.47 |
smart ass rousse 31. juuli 2014, kl 11.23 |
Peletis 31. juuli 2014, kl 12.03 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 104 |
Tom 31. juuli 2014, kl 13.47 |
sahistatav 31. juuli 2014, kl 15.36 |
veel pisut koh(atut)utavat maitset 31. juuli 2014, kl 18.09 |
tiibadega kurat 01. august 2014, kl 06.25 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 729 |
Tom 01. august 2014, kl 08.19 |
tra 01. august 2014, kl 10.38 |
Tom 01. august 2014, kl 10.42 |
tra Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kas Tom on si
> in libanimi mida kõik kasutavad?
> sellist jura a
> nnab ikka genereerida, mida teeb
on küll, siin neid tomme kut kirjusi koeri, aa mina olen üks ja ainuke SEE Tom :D :D
mis aga linkidesse puutub, siis ää põe, keegi ei sunni sind seda teemat ju avama. korra proovisid ja aitab küll, edasi jäta meid omaette :D
*tegelt saan ma su murest aru küll, sul on vana juust arvuti, mis neid linke välja ei vea ja seepärast on jube raske siin libamas käia :D
> kas Tom on si
> in libanimi mida kõik kasutavad?
> sellist jura a
> nnab ikka genereerida, mida teeb
on küll, siin neid tomme kut kirjusi koeri, aa mina olen üks ja ainuke SEE Tom :D :D
mis aga linkidesse puutub, siis ää põe, keegi ei sunni sind seda teemat ju avama. korra proovisid ja aitab küll, edasi jäta meid omaette :D
*tegelt saan ma su murest aru küll, sul on vana juust arvuti, mis neid linke välja ei vea ja seepärast on jube raske siin libamas käia :D
Pert Vere 01. august 2014, kl 14.40 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 851 |
tra Kirjutas:
> te imbetsillid olete tutvumise rubriigis, kas arus
> aamisega on probleeme? 36 lehte youtube linke ei p
> aneks isegi pubekad.
> või teie arust linkidega ü
> letrumpamine ongi tutvusmäng?
Kus sa ületrumpamist näed, tainas?
Ka muusikas suhtlemine on suhtlemine. Teemas pealkirjas on "MITTETUTVUJATELE-püsikatele".
Ja kes teab, ehk mõni siinne link viib tõepoolest ka mõne negativismist läbiimbunud püsika tutvumislainele...
Kui sina oma ajumahuga ei saa (pealkirjas) loetud tekstist aru, siis võiksid proovida mätsutada oma hambumust lihtsalt tühjalt, ilma hääleta :-)
Hetkel aga...
> te imbetsillid olete tutvumise rubriigis, kas arus
> aamisega on probleeme? 36 lehte youtube linke ei p
> aneks isegi pubekad.
> või teie arust linkidega ü
> letrumpamine ongi tutvusmäng?
Kus sa ületrumpamist näed, tainas?
Ka muusikas suhtlemine on suhtlemine. Teemas pealkirjas on "MITTETUTVUJATELE-püsikatele".
Ja kes teab, ehk mõni siinne link viib tõepoolest ka mõne negativismist läbiimbunud püsika tutvumislainele...
Kui sina oma ajumahuga ei saa (pealkirjas) loetud tekstist aru, siis võiksid proovida mätsutada oma hambumust lihtsalt tühjalt, ilma hääleta :-)
Hetkel aga...
smart ass rousse 01. august 2014, kl 15.30 |
Tom 01. august 2014, kl 15.58 |
jälle libatom 01. august 2014, kl 16.07 |
vana püsikas 01. august 2014, kl 16.10 |
Tom 01. august 2014, kl 16.10 |
soovitus 01. august 2014, kl 16.13 |
Tom 01. august 2014, kl 18.41 |
ma vaatan, et ka ilma minuta teil lõbus :D
aa seda nime ma registreerima kai akka, foorum kaotab kogu oma sarmi, kui mai saa ommikuti selle pedetomi tegemistest lugeda. õnneks on ta oma kirjaviisilt siiani lasteaia lapse tasemel ja kui te olete kunagi juhtund nägema, kuis üks lasteaia laps oma issi pääle solvub ja kallale tormab, siis siin foorumis just nii ongi :D ma lihtsalt püüan vaest last vahest õpetada ja isalikku nõu anda, aa no kui laps on juba nii kaua laps old, siis vist ei aita õpetus kah änam :)
https://www.youtube.com/watch?v=AIruwzhozTc
aa seda nime ma registreerima kai akka, foorum kaotab kogu oma sarmi, kui mai saa ommikuti selle pedetomi tegemistest lugeda. õnneks on ta oma kirjaviisilt siiani lasteaia lapse tasemel ja kui te olete kunagi juhtund nägema, kuis üks lasteaia laps oma issi pääle solvub ja kallale tormab, siis siin foorumis just nii ongi :D ma lihtsalt püüan vaest last vahest õpetada ja isalikku nõu anda, aa no kui laps on juba nii kaua laps old, siis vist ei aita õpetus kah änam :)
https://www.youtube.com/watch?v=AIruwzhozTc
tom kuskil kaagutas ohutust sexist 01. august 2014, kl 18.52 |
What causes HIV/AIDS?
HIV is a retrovirus that infects the vital organs of the human immune system. The disease progresses in the absence of antiretroviral therapy. The rate of disease progression varies widely between individuals and depends on many factors (age of the patient, body's ability to defend against HIV, access to health care, existence of coexisting infections, the infected person's genetic inheritance, resistance to certain strains of HIV).
HIV can be transmitted through:
Sexual transmission. It can happen when there is contact with infected sexual secretions (rectal, genital or oral mucous membranes). This can happen while having unprotected sex, including vaginal, oral and anal sex or sharing sex toys with someone infected with HIV.
Perinatal transmission. The mother can pass the infection on to her child during childbirth, pregnancy, and also through breastfeeding.
Blood transmission. The risk of transmitting HIV through blood transfusion is nowadays extremely low in developed countries, thanks to meticulous screening and precautions. Among drug users, sharing and reusing syringes contaminated with HIV-infected blood is extremely hazardous.
Thanks to strict protection procedures the risk of accidental infection for healthcare workers is low.
Individuals who give and receive tattoos and piercings are also at risk and should be very careful.
HIV is a retrovirus that infects the vital organs of the human immune system. The disease progresses in the absence of antiretroviral therapy. The rate of disease progression varies widely between individuals and depends on many factors (age of the patient, body's ability to defend against HIV, access to health care, existence of coexisting infections, the infected person's genetic inheritance, resistance to certain strains of HIV).
HIV can be transmitted through:
Sexual transmission. It can happen when there is contact with infected sexual secretions (rectal, genital or oral mucous membranes). This can happen while having unprotected sex, including vaginal, oral and anal sex or sharing sex toys with someone infected with HIV.
Perinatal transmission. The mother can pass the infection on to her child during childbirth, pregnancy, and also through breastfeeding.
Blood transmission. The risk of transmitting HIV through blood transfusion is nowadays extremely low in developed countries, thanks to meticulous screening and precautions. Among drug users, sharing and reusing syringes contaminated with HIV-infected blood is extremely hazardous.
Thanks to strict protection procedures the risk of accidental infection for healthcare workers is low.
Individuals who give and receive tattoos and piercings are also at risk and should be very careful.
Lisa postitus