Varia
Pagulaste sisserände peatamine
to han 24. august 2015, kl 17.40 |
Kui eestlased sulle nii vastumeelsed on, MIKS sa siin loed ja kommid?
On olemas küllalt Aafrika riikide foorumeid, miks sa seal ei kirjuta.
Loomulik on, et inimene suhtleb nendega, kes talle meeldivad, mitte ei tule siia vastikute eestlaste keskele.
Kui sulle ei meeldi, on sul võimalus eestikeelseid foorumeid üldse mitte avada.
On olemas küllalt Aafrika riikide foorumeid, miks sa seal ei kirjuta.
Loomulik on, et inimene suhtleb nendega, kes talle meeldivad, mitte ei tule siia vastikute eestlaste keskele.
Kui sulle ei meeldi, on sul võimalus eestikeelseid foorumeid üldse mitte avada.
Jaan P 24. august 2015, kl 17.49 |
Praegu võib toimuda põlvkondade vahetus. Kunagi tulid meie eellased Aafrikast ja läksid mööda maailma laiali. Aafrikasse jäid ahvid. Nüüd on nad ahvist vähearenenud inimesteks muutunud ja lähevad samuti maailma õnne otsima. Meil kõigil aga oleks aeg oma kunagisele kodumaale Aafrikasse tagasi rännata.
to to han 24. august 2015, kl 18.07 |
Mulle kui eestlasele meeldivad teised eestlased väga, mul ei ole kohe mitte midagi eesti foorumites lobisemise ja arutlemise vastu. Mulle ei meeldi sinusugused põhupead, kes arutelu asemel hakkavad kaagutama "miks sa siin käid, miks sa juba aafrikas pole, miks sa Aafrika foorumites ei kirjuta" ja nii edasi.
Miks sa ei võiks kusgil kanade foorumis oma aega surnuks lüüa, miks sa teisi minema ajad? Sa oled päris ebameeldiv foorumikaaslane ja soovitan sul soojalt ota oma foorum, kus võid ise otsustada, kes võib seal sõna võtta ja kes ei või ning kui seda ei raatsi, siis vähemalt ära tee teistele oma totraid rassistlikke märkusi.
Miks sa ei võiks kusgil kanade foorumis oma aega surnuks lüüa, miks sa teisi minema ajad? Sa oled päris ebameeldiv foorumikaaslane ja soovitan sul soojalt ota oma foorum, kus võid ise otsustada, kes võib seal sõna võtta ja kes ei või ning kui seda ei raatsi, siis vähemalt ära tee teistele oma totraid rassistlikke märkusi.
Han 24. august 2015, kl 18.39 |
Juss2 24. august 2015, kl 21.07 |
totottooottottoooo 24. august 2015, kl 21.32 |
neiu elsa, ega ometi sina ei tulnud täna vastu, oma käekesed põimitud ühe mustanahalise pihku, pikad blondid juuksed lehvimas, päikeseprilid ees ning ise niiiii õnnelik-niiiii õnnelik.
Vanust sul ehk 18 või natuke sinna poole....
Kuda siis oli kah?
A ega see sinu jutumulingi siin sulle rohkemat vanust välja ei pigista.:)
Vanust sul ehk 18 või natuke sinna poole....
Kuda siis oli kah?
A ega see sinu jutumulingi siin sulle rohkemat vanust välja ei pigista.:)
Han 24. august 2015, kl 21.42 |
nimetu 24. august 2015, kl 22.04 |
to 18.07 25. august 2015, kl 00.28 |
Kui sulle eestlased meeldivad, miks sa siis meie väikest rahvast hävitada tahad?
Eestlasi ei ole 60 miljonit, et kama kaks, las tuleb immigrante, midagi ei juhtu.
Jube naljakas on, kuidas mustade armastajad ei tahagi oma lemmikute foorumisse minna, vaid ikka siin pahade rassistide keskel olla.
Tead, mida see näitab?
Kui sa päriselt oleksid suur mustade austaja, siis sa ei raiskaks oma kallihinnalisest ajast ühte sekundit ka siin foorumis.
Seega see on täielik jama, mida sa siin kirjutad, tegusid ei ole mitte kuskil.
Tõeline mustade pooldaja ainult nende foorumis ongi ning unustab vastiku eesti keele ja veel vastikumad eestlased hoopis ära.
Kuid sina seda ei tee, seega kogu sinu jutt on suur jama.
Eestlasi ei ole 60 miljonit, et kama kaks, las tuleb immigrante, midagi ei juhtu.
Jube naljakas on, kuidas mustade armastajad ei tahagi oma lemmikute foorumisse minna, vaid ikka siin pahade rassistide keskel olla.
Tead, mida see näitab?
Kui sa päriselt oleksid suur mustade austaja, siis sa ei raiskaks oma kallihinnalisest ajast ühte sekundit ka siin foorumis.
Seega see on täielik jama, mida sa siin kirjutad, tegusid ei ole mitte kuskil.
Tõeline mustade pooldaja ainult nende foorumis ongi ning unustab vastiku eesti keele ja veel vastikumad eestlased hoopis ära.
Kuid sina seda ei tee, seega kogu sinu jutt on suur jama.
tuututaja 25. august 2015, kl 00.35 |
Sa OLED rumal, sest sa ei pannud isegi seda tähele, et mu kommentaaris ei ole ühtegi musti pooldavat lauset.
See kommentaar oli ainult SINULE, kuidagi raske on ette kujutada, et sina ainuisikuliselt oled "pahad eestlased, kelle keskel ma olen".
Sul on suurushullustus, kohalik Louis XIV, ainult "L'Etat, c'est moi" asemel "rahvus, see olengi mina".
Ega ikka ei ole küll, sa oled rahvuse häbiplekk.
See kommentaar oli ainult SINULE, kuidagi raske on ette kujutada, et sina ainuisikuliselt oled "pahad eestlased, kelle keskel ma olen".
Sul on suurushullustus, kohalik Louis XIV, ainult "L'Etat, c'est moi" asemel "rahvus, see olengi mina".
Ega ikka ei ole küll, sa oled rahvuse häbiplekk.
eelmisele 25. august 2015, kl 00.47 |
to tuututaja 25. august 2015, kl 00.54 |
to han 25. august 2015, kl 02.06 |
tuututaja 25. august 2015, kl 08.26 |
to neiu Blond 25. august 2015, kl 08.35 |
Kuidas siis nii, neiu Blond, tõmmu mees käe kõrval? Sa isegi ei mäleta, kus linnas temaga kõndisid?
Aga mis puudutab laternaposti riputamist, siis mul juba 4 aastat tagasi oli selline juhus, kus paar eestlasest blondi oleks mind otsemaid laternaposti otsa tõmmanud, kui ainult selline võimalus oleks olnud, kuna mul oli julgus koosolekul veidi kriitikat teha. Nende nõukogulik kasvatus käseb alandlikult vait olla ja kookus seljaga ringi käia.
Aga mis puudutab laternaposti riputamist, siis mul juba 4 aastat tagasi oli selline juhus, kus paar eestlasest blondi oleks mind otsemaid laternaposti otsa tõmmanud, kui ainult selline võimalus oleks olnud, kuna mul oli julgus koosolekul veidi kriitikat teha. Nende nõukogulik kasvatus käseb alandlikult vait olla ja kookus seljaga ringi käia.
to neiu Blond 25. august 2015, kl 10.08 |
pooldajad 25. august 2015, kl 10.19 |
to toto 25. august 2015, kl 10.22 |
to neiu Blond 25. august 2015, kl 11.46 |
Kuhu sa kadusid, Blond?
Mind pani siin sõna võtma see ülbe ja irvitav naeratus teie näol, siis kui sa oma mustaga möödusid ja demonstratiivselt oma üleolekut näitasite. See oli teil nagu päheõpitud lavastus mööda tänavat a la me veel näitame neile, va vastikud pärismaalased.
Ära siis järgmine kord muste prille ette pane..Tahaks sulle otse silma vaadata...
Mind pani siin sõna võtma see ülbe ja irvitav naeratus teie näol, siis kui sa oma mustaga möödusid ja demonstratiivselt oma üleolekut näitasite. See oli teil nagu päheõpitud lavastus mööda tänavat a la me veel näitame neile, va vastikud pärismaalased.
Ära siis järgmine kord muste prille ette pane..Tahaks sulle otse silma vaadata...
eelmisele 25. august 2015, kl 13.36 |
nimetule 25. august 2015, kl 13.42 |
kats 25. august 2015, kl 16.06 |
nimetu 25. august 2015, kl 16.10 |
facebook 25. august 2015, kl 16.15 |
nimetu 25. august 2015, kl 16.23 |
salliv eesti 25. august 2015, kl 16.23 |
Lisa postitus