Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Varia
Palun aidake päästa pisikesi kassipoegi!
 
Yana 26. november 2010, kl 17.28
Tere kõigile,tean ,et kirjutan valesse rubriiki,aga siin käib rohkem inimesi. Loodan,et leidub häid inimesi,kes oleksid nõus aitama päästa u 1-kuused 4 kassipoega.Igapäevaga õues läheb külmemaks,kardan,et võivad lihtsalt ära külmuda.

Lühidalt:
Eile 16.00-17.00 paiku minu töö juures(Tallinn,Paldiski mnt 19a) leidsime nutmishääle peale minnes neli pisikest kassipoega. Andsime süüa. Proovisime neid kätte saada, et kasvõi esialgu koju viia, ära pesta ning otsida nendele kodu,aga probleem on selles,et nad on mahajäetud maja keldris. Seal kinnilöödud vineeritahvlid ees. Ja teine probleem on selles, et mul kodus on juba 2 täiskasvanud kassi,koer ja veekilpkonn.Seetõttu kahjuks endale ei saa ka jätta,aga vajadusel ajutist kodu pakkuda võime küll.Eile veel hilja õhtul proovisime neid meelitada õue söögiga,et kätte saada,aga kahjuks ei saanud. Ma otsisin abi igalpoolt: kassiabi, turvakodu, kassivari,varjupaigast.Aga kuna nad on veel nii pisikesed, siis varjupaik teeb nendele surmasüsti(tehakse kõikide kassidele kuni 3 kuulistele),turvakodu ja kassivari ei saa endale võtta ega aidata neid sealt kätte saada,kuna neil endal juba nii palju hoiukodus kasse,et lihtsalt ei ole ruumi.Aga lubasid aidata kodu otsida(tulevad ise teevad pildid jne),anda kirburohtu ja muud. vajalikke, see on juba suur abi.kui keegi on huvitatud päästa kasvõi ühe pisikese kassilapse hingeke külmast ning pakkuda soe kodu,siis arvan,et üks haaval saaks nad välja meelitada ja kinni püüda.Nad kindlasti esialgu hirmul ja šokis,kuid nädala möödudes saavad aru,kui õnnelikud nad uues kodus soojas,täis kõhuga on.

Proovin teha nendest kaugelt pilte. 2 kiisud on täpselt ühesugused, must-valged,üks on must,aga neljandat pimedas ma väga ei näinud,hommikul oli näha ainult kolm,kui süüa viisin.

Kõik vabatahtlikud, kellel on soov aidata ja pakkuda soe kodu ning söök, siis palun võtke minuga ühendust!
Yana,tel 56451164

Asukoht: MTÜ KAYAN MUSIC(Tallinn,Paldiski mnt 19a, tehnika bussipeatuse lähedal),tel 56451164.
 
et siis tean ka asja 28. november 2010, kl 00.49
Kassiabil on alati kohti kassipoegadele. Katsu nad kinni saada ja võta uuesti kassiabiga ühendust.
Majal peab olema ühistu esimees, kellel on võtmed. Iga inimene selles majas saab anda esimehe tel nr või siis korteri nr.
Kas asi on ka püüdmise taga kinni? Kassiorganisatsioonidel on lõksud olemas, millega püüda.
Kirjuta ka loomakaitse seltsi, hoiukodusid neil ei ole, aga nõuga saavad aidata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!