Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Varia
järg loole kuidas ämm jõulusid rikkuma hakkas...
 
Juta 24. veebruar 2011, kl 12.24
Kuna olen välismaal ja eriti tihti naistekasse ei satu, siis otsin järge loole, kus noorpaar oma uues kodus tahtis jõulude ajal omavahel olla, aga kylla tuli meheema. See hakkas õpetama ja moraali lugema. Minu loetud osa lõppes sellega, et toidule maitse andmiseks mõeldud konjak hakkas hoopis ämmale mõjuma.
Olen unustanud loo pealkirja ja autori, see oli dets,lõpus vist ja nyyd kui on nats aega eesti foorumite jaoks, ei suuda ma seda leida. Ehk oskab keegi aidata!
 
ggf 10. märts 2011, kl 08.44
ise jälgisin igapäevaselt seda, ning samuti ei näinud
vb jäigi poolikuks
 
See lugu ? 10. märts 2011, kl 16.27
I osa - http://naistekas.delfi.ee/suhted/suhted/meie-esimesed-joulud-ehk-amm-tuleb-kulla.d?id=36851924
II osa - http://naistekas.delfi.ee/suhted/suhted/meie-esimesed-joulud-ehk-mida-mu-amm-eelistab.d?id=36918863
III osa - http://naistekas.delfi.ee/suhted/suhted/meie-esimesed-joulud-ehk-miks-jeesus-veest-piima-ei-teinud.d?id=37187555
 
Ly 19. märts 2011, kl 11.23
Jutt nagu elust enesest ja minu ämmast, ainult joodik ei ole, aga sapine kui kurat...ka ilma meheta ja ainuke poeg, ei ole talle ükski miniaks sobinud, siiani olen vastu pidanud, aga küll keerab vahel üle ja tahaks samaga vastata
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!