Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Varia
Aafrika petuskeem
 
Juku 30. märts 2011, kl 23.20
Täna töölt koju tulles leidsin oma postkastist pruunis ümbrikus kirjakese millele oli minu nimi ja aadress trükkitud peale. Lisaks oli ka aafrika mark ja tempel.
Muidugi tegin kohe kirja lahti ja pani imestama, et ohoo miski tähtis kiri.
Seda lähemalt lugedes selgus, et kuskil mingis pangas on kaks meest oma raha hoiustamas ja üks neis sai lennuõnnetuses Tanzaanias surma jne. Ühesõnaga 17 700 000 milj dollarit läheks riigile kui ma ei teeks kirja saatjaga diili. Diili on hea teha kuna mul on sama perekonnanimi jne. Saaksin summast 50% jne.
Ühesõnaga viisin kirja politseisse ja kirjutasin avalduse. Imestama pani muidugi see, et kuskohast oli minu nimi ja aadress võetud jne. Eks see näha ole kas politsei viitsib sellega tegeleda või ei. Aga tundsin, et pean kodanikukohust täitma ja teatama, et ka nii käivad juba asjad.

Kas kellegil on veel sellist kogemust, et kirjakandjal postkasti on tulnud? Meiliteel on jah levinud see teema aga niimoodi?
 
ee 23. aprill 2011, kl 11.39
postkasti pole küll tulnud, aga "Kodu keset linna"s tuli ka Stenile kunagi midagi postkasti.. see oli ka vaatajatele õpetuseks, et ei tasu uskuda. ju siis ikka tulevad niimoodi postkasi ka. tulbli, et viitsisid avalduse teha, ma ei oleks küll jamama hakanud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!