Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Varia
tuludeklaratsioon
 
60+ 14. aprill 2011, kl 21.56
Ei tea,kuhu rubliigi alla see teema läheks,otsustasin siia kirjutada.
Mind huvitab see pensionäridele tulumaksu tagastamine.Sellest kirjutatakse küll nii palju aga ikka ma sellest aru ei saa!.Kui ma tööl käisin,siis võeti mult tulumaks maha nii palgast kui pensionist, kui koju jäin,siis hakkasin saama täispensioni.Kas ma nüüd võin saada selle mahavõetud tulumaksu tagasi?Ehk oskab keegi vastata?
 
to 60+ 20. aprill 2011, kl 16.02
soovitan käia pensioniametis.
 
kääb 20. mai 2011, kl 10.13
Eesti riigis on tulumaksu vaba pension 192 euro- - vanas rahas 3000 krooni,- ülejäänud pensionilt võetakse tulumaks.
Igal inimesel -. ka pensionäril -on tulumaksu vaba tulu - 144- eurot. Kui Sa käisid tööl rakendati see tulumaksu vaba määr SINU TÖÖTASUST. NÜÜD KUS SA TÖÖL EI KÄI RAKENDATAKSE SEE TULUMAKSU VABA MÄÄR 144 SINU PENSIONIST. ,Pension 336 eurot on seega tulumaksuvaba.
Kui Sa koju jäid, oleks pidanud Pensioniametile tegema avalduse, et rakendada tulumaksu vaba näär 144 eurot pensionist . Avaldus kehtib eluaegselt.
Nüüd peaks ikka kontrollima Pensioniametis , kuidas on Sinu pensioni puhul käitutud.
Kui SA saad pensioni alla 336 euro - vanas rahas 5250 krooni- siis ei tohi sellest pensionist tulumaksu võtta. Aga kui on võetud, peaks selle tagasi saama.Kui ei tööta pensionär.
Kui saad üle 336 euro pensioni, siis võetakse sealt tulumaks tagasi seda ei saa. Need asjad on rubriigis RAHAMURE.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!