Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Varia
Aidake meil tunnustust saada! :)
 
Maarja-Liisa 12. mai 2011, kl 15.49
Armsad sõbrad, mul on väga Teie abi vaja!

Loomade Heaks! on Eesti Energia noorte arenguprogrammi Entrum raames algatatud projekt, mis on keskendunud Kohtla-Järve kodutute loomade varjupaiga toetamisele, loomade adopteerimise suurendamisele ning sealsete asukate elujärje parandamisele. Kohtla-Järve loomade varjupaik on kõige kehvemas seisukorras varjupaik Eestis. Lisaks sellele puudub Kohtla-Järve varjupaigal, erinevalt teistest varjupaikadest, oma toetajaskond. Negatiivset varjupaiga mainet on vajalik meedia abil parandada. Varjupaiga üks suurimaid probleeme oli kodulehekülg, mis oli ainult venekeelne ja mida omanikud ise eriti muuta ei saanud. Selle probleemi lahendamiseks lõime uue kakskeelse kodulehe, mis aitab tõsta teadlikkust loomade varjupaiga kohta ning leida loomadele uus kodu üle Eesti. Pikemas perspektiivis soovime kaasata ka teisi varjupaiku ning innustada noori ja vanu toetama ja aitama oma kodukandi loomade varjupaikasid.
ustada noori ja vanu toetama ja aitama oma kodukandi loomade varjupaikasid.

Eesti Energia tunnustab parimaid projekte ja meie oma meeskonnaga usume, et oleme samuti ühte tunnustust väärt, kas või juba selle pärast, et me oleme pea ainsad eestlased 50 projekti keskel ning me oleme tänaseks väga, väga palju teinud!

Ole hea ja hääleta meie projekti poolt:

1. Mine lehele http://www.entrum.ee/
2. Vali konkurss - paremalt poolt projektide hindamine - paremalt tulemused ning leiad Loomade Heaks! küll üsna eest, kuid mitte nii eest, kui see projekt end olemast vääriks! :)

Loe ise kui palju me tänaseks korda oleme saatnud: http://loomadeheaks.blogspot.com/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!