Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Varia
epp-maria kokamäe...
 
kats 17. juuni 2011, kl 11.43
..galerii,kus asub. Tean, et Haapsalus, aga mis aadressil. Kodulehelt ei leidnud.
 
EPP-MARIA KOKAMÄE 17. juuni 2011, kl 12.41
Epp- Maria Galerii Kalda 2, Haapsalu.
Koht mille pärast tasub sõita Haapsallu. Need inimesed, kes teenindavad on kirjeldamatud, neis on mingi eriline aura. See muusika, interjöör, söögid. Pidin eelmisel aastal ülikooli lõpetmist tähistama sõbrannadega, siis oleks soovinud Tartusse Epp-Maria Galeriid, nii vapustavad emotsioonid olid need minu jaoks, et oleks neid tahtnud jagada oma parimate sõpradega. Kahjuks viib mind Haapsallu ainult Augustibluus, sest Tartu - Haapsalu vahemaa on nii pikk.Pidu sai peetud Wildes, aga terve õhtu jaurasin Galeriist. Kõik küsisid, mis sul selle Haapaluga on . Vastaks ei midagi olulist, kohas on mingi eriline aura.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!