Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Varia
taksosse unustatud asjad
 
klaus 19. juuli 2011, kl 14.54
tahaks teadjamatelt küsida kas on mingit lootust midagi kätte saada kui taksot ei tellinud ehk siis võtsin tänavalt ja firmat ei mäleta? no kohe üldse ei tule meelde.tume mersu.aga see vist vähe aitab edasi.tegemist pole väärtuliku asjaga/vähemalt teiste jaox.et kas on olemas mingi taksofirmade ühine foorum?
 
maris 19. juuli 2011, kl 15.10
taksodel on kombeks üldiselt samades kohtades seista. kui aega on, mine sinna peatusse, kust sisse istusid ja passi, äkki tuleb õige takso ja tunned ära.
 
F. 19. juuli 2011, kl 15.12
Esiteks - ei maksaks asju igalepoole unustada, st hoia oma asju enda küljes, siis ei kao need ka ära.
Teiseks - kui tegemist oli ebaausa taksojuhiga siis võid selle unustada jäädavalt.
Kolmandaks - vaevalt et taksojuht igakord kui keegi autost lahkub , selle põhjalikult üle vaatab, st järgmine klient võib osutada ebaausaks ja "leitud" asja vaikselt omastada.
Neljandaks - olen ise ükskord telefoni taksosse unustanud ja sain selle tagasi , kuna kasutasin normaalset taksofirmat (ja mitte neid kuulsaid, ühevärvilisi ja kalleid) ning sain oma telefoni tagasi (taksodispetser helistas ja teatas leitud asjast)
 
klaus 19. juuli 2011, kl 15.19
ma ise ka korra mõtlesin et peaks sedasama peatust tsekkima.iseasi kui tihti ta seal töötab ja kas pole ära visanud :S tegemist siis riietusesemega.
 
Saarah 19. juuli 2011, kl 15.58
Mul poeg unustas ka telefoni taksosse (ilmselt kukkus taskust välja). Taksojuht helistas mulle, küsis kas ta räägib noormehe emaga. Sai mu numbri poja telefonist. Poeg sai telefoni tagasi. Väga tore vanem härra oli, Pärnu linna taksojuht.
Kunagi oli mu naabrimees taksojuht. Rääkis, mida kõike taksosse ei jäeta. Riideid, laste mänguasju, isegi tort unustati taksosse. Tema andis asjad dišpetseri kätte. Aga paljusid asju ei otsitudki ,ei helistatud taksoparki.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!