Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Varia
MIKS
 
MIKS 18. oktoober 2011, kl 11.36
Miks foorumites inimesed on nii õelad?Kohe hakatakse sappi pilduma,kui keegi oma murest kirjutab või küsib mingit nõu.Paljud arvustajad-komenteerijad kirjutavad täpselt nii,nagu neil ei juhtuks midagi,nagu nad ise oleksid ideaalsed inimesed,ideaalse iseloomu ja välimusega.Kas tõesti on tänapäeva ühiskond inimestest sellised õelutsejad teinud,et kohe esimese ettejutuva nõrgukese kõri kallale sõnadega tormatakse?Kas sellest sõimamisest-solvamisest tuntakse nii suurt naudingut ja mõnu?Hakkab kohe hea tunne?
 
just 18. oktoober 2011, kl 11.46
eestlased ju peab üle trumpama ja kõik selleks tegema et teisel ikka sitasti läheks
 
yeehaw 25. detsember 2011, kl 04.38
mõnikord on tõesti lausloll, kirja -ja loogikavigadega tekst saanud, siis ei suuda ennast pidurdada, et midagi sama väärakat vastu kirjutada. ma teen seda harva ja tunnistan selgelt, et ka mul on omad puudused. absoluutselt tunnistan. ja selle tõttu ma ei hakka neid ei kaudselt (mingite tobedate teemadega) ega otseselt (nimekiri) välja tooma. põhimõttelised nõmetsejad on väga nõrgad inimesed.
 
baa 26. detsember 2011, kl 15.54
mina tunnistan, et olen inimestele halvasti öelnud siin foorumis. aga osad teemad on küll lihtsalt kellegi välja mõeldud, justkui mängitakse nende inimeste tunnetega, kes loevad ja päriselt aidata soovivad kasvõi nõuga.
näiteks keegi mõtleb siin täiesti jaburaid teemasid välja ja siis vist irvitab hiljem, kui keegi päriselt seda südamesse võtab või kuidagi kaasa elab.
selline asi teeb mind küll kurjaks. siis ütlen ka kehvasti.
ja mõned ka lihtsalt ülbitsevad või on nii eneseimetlust täis, et siis olen ka kehvalt öelnud.

kuigi tegelikult peaks sellest laadavärgist siin muidugi hoiduma. ka negatiivsusest.
aga jah, aur välja. :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!